hejdå

Så jävla sorgligtSISTA DAGEN I LLORET DE MAR!

Har solat hela dan, men det var mulet.
Sista dagen, sista lektionen. DIPLOMUTDELNING!
Börjar åka inatt klockan 4.00 så blir direkt från texas till bussen. Sedan sthlm hela dagen tills jag är i umeå klockan 19, sedan off till Lappland, så vi ses imorgon sent eller dagen efter.

Älskar er!! Nu kommer vi!


hoppas det är varmt, Sverige!
Heidaaa! (kanske ses innan gala-kvällen dock å ja, jag är typ vindögd xD)

Näst sista kvällen: Det söög

Det gick int så bra men ändå lyckades jag få fyror på alla, yeei!

Har varit på texas men det söög, så for på annat ställe å det söög, så for till ett annat ställe å det söög, så for till texas å det söög, så for hem och träffade några tyskar som övertalade mig till texas å det söög.

Nu är jag hemma och om 24 timmar ungefär är jag påväg tillbaka till sverige. Ska sola järnet imorgon!! Ledig typ hela dagen!

godnatt

från idag när vi pluggade!


3 dagar kvar: Examens i massor!

HEJ :D Har nyss gjort en av fyra examen som vi ska ha i helgen. Sälj och service och fick 5/6 i betyg så är drittnöjd :D

Tänkte skita i de sista examerna och sluta plugga för de känns så omöjliga men nu blev jag taggad igen, HÄR SKA SKRIVAS OM THAILAND!

Examerna imorgon består av
Guidad tur i buss: 10 minuters föredrag med historia om ett speciellt ställe i Thailand. Dessutom ska du komma ihåg punkter som packning, röka/äta politik, säkerhet och sedan sälja ännu en utflykt på¨under 30 sekunder.
UTAN anteckningar.

Kommentar: Come on?! 10 minuter om HISTORIA utan anteckningar? Jomen det här kommer jag komma ihåg. Mitt ställe är en elefant farm så ska prata konstant om allt jag lärt mig från animal-planet xD Sedan ska jag säga en massa om stridselefanter och att d brukades tortyrmetoder där elefanter slet armarna av folk, för att jag inte hittar någon mer information. Och det kommer göra gästerna sugna på att åka elefant..

Guidad tur utanför buss: OBS de är direkt efter varandra. 2 minuter (exakt) gång där ev "turisterna" i gruppen kan springa iväg och du ska samla ihop alla på ett serviceinriktat sätt. 3 minuter historia om en annan sevärdhet i thailand = 5 minuter totalt.
 UTAN anteckningar
vindögd.se

Skriftlig examen: Direkt efterWish me luck, nu ska jag skriva!


5 dagar kvar: Danska!

Hejsan, frusterad Ronja här!

Har idag gått upp kl 7.30 för att börja skolan kl 9. Men så var det framflyttat tills 10. Så klockan 10 gick vi till lektion, OBLIGATORISK och hela lektionen var på danska. Från ett företag som bara anställer danska människor. Kul, kändes jävligt värt att sitta där och lyssna på en dansk kille sosm pratat om visserligen intressanta saker men inget man förstod.

Om det är obligatoriskt tycker jag fan lektionen ska vara på skandinaviska eller svensk/danska och om ingen kan det så kan de iaf prata på engelska!Ungefär såhär låter danska. Hatar lektionerna vi har tillsammans eftersom då oftast danska talas av instruktörerna för att de är flest danskar, instruktörerna drar ett skämt, danskarna skrattar och vi svenskar sitter som frågetecken och ser allmänt utanför ut.
 Och det är så jävla frusterande för man halvfattar ju lite då och då, samtidigt som man inte förstår någonting, då hade det hellre fått vara ryska eller arabiska så man inte behöver koncentrera sig och bli frusterad.

Sen så har alla sökt jobb idag. De kommer vara guider innan den 15 juni. Och jag är i princip den enda som åker hem till sverige..

Och inte hjälper det att det brinnerilar i huden...
kodat, Ronja, du är sne

nu blire pluggpluggpluggplugg

Våran lediga dag + några få Texasbilder

bilder från texas kvälln innan


Vi dansade med Tobias på klubben
Camilla och Anette


Malin och Camilla

Bilder från våran lediga dag på stranden!


(oredigerad!)


Igår, idag, imorn

Idag har vi varit LEDIGA!!!!!!!!!!

Eller egentligen så skulle alla på utflykt men alla är så trötta så nästan hela våran klass bestämde oss för att inte fara på någon utflykt alls istället! :D

Vi drog ner till stranden och upptäcktsfärdade lite och sedan badade och solade hela dagen. SÅ grymt skönt! Jag hoppas jag fått någon färg (Kevin har iaf definitivt, ungefär hej-jag-är-helstek-röd xD) och älskar saltvattenshår, wherever, whenever! (Shakira)

Men måste måste måste måste verkligen plugga resten av kvällen :(

Igår så festade vi ända tills klockan 7, det var sjovt :D Hejdå!

Idag har vi varit på stranden.

Imorgon är det jobbsamtal. Fritidsresor kommer ner för att anställa 30 personer! Och jag ska inte gå.. För man måste vara 100 procent säker att börja jobba NU, inom en vecka för att gå på de här jobbsamtalen. känns dumt att komma hit och inte få visa vem man är och vad man kan men samtidigt så är jag ju inte säker. Kanske borde jag bara se världen. Det är ju faktiskt vad det handlar om.Sayonara


Nöduppstarting mitt i natta och första dagen med Tobias Karlsson

När vi blev väckt klockan 2 för att simulera en nödsitution, där gästerna var påväg och vi var tvugna att öppna en ny destination. Jobbade till kvart i 7 ungefär innan vi fick sova.

Ett litet litet videoklipp innan vi visste vad som var på gång.
Kevin och Adam hade kul iaf

-----------------------------sedan fick vi lov att sova hela förmiddagen, HURRA-----------------------------------------


SEDAN  FÖRELÄSNING OCH DANS MED TOBIAS KARLSSON FRÅN LETS DANCE!


Han var SUPERBRA som föreläsare och gav verkligen ett avtryck. Han grät t.o.m en skvätt när han pratade om den svåraste tiden i sitt liv. Han föreläste om att man ska följa sina drömmar och lite om sig själv.

Sen så dansade vi samba och sen var vi gööör svettiga xD


NÖDutryckning

Sådärja, då komde man nyss hem från skolan (Klockan är 06.50) Lektionen som vi hade imorgon (idag) som jag pratade om igår när vi trodde att vi skulle få göra ännu en upplevelse var lite helt fel ut. Lektionen hette Open air och det som hände var följande:

Gick och la mig klockan 00. Vaknade klockan 1.57 av att rumstelefonen ringde. Det var en av instruktörerna som ringde, sa att jag skulle klä på mig och komma till scenen så fort jag kunde. Trodde jag och Anette gjort något eller så varför just vi hade blivit ringda. dessutom var inte Anette i sin säng när jag vaknade så blev jättenervös och drog till scenen.

Väl där så var alla andra elever där, alla nyvakna och i mjukisbyxor med håret på ända, och då fick vi våran uppgift:
Det har blivit överbokat och ni ska nu öppna en helt ny destination innan gästerna kommer klockan 9.

Det innebär att man ska hinna göra en välkomstfolder på 7 sidor, skaffa samarbetspartners, göras scheman, en informationspärm med all fakta som kan tänkas behövas om landet, försäkringar, utflykter mm. Och en massa annat. Så efter en timmes sömn, var man väckt och det förväntades att man skulle vara fit for fight!

Det var långt, och jobbigt, och svårt men blev nyss klar. I samma sekund som jag la ner pennan ringde mitt alarm på telefon om att jag skulle vakna, sjukt!!

Nu väntar jag iallfall på att frukosten ska öppna så jag kan äta, sen sova och sedan på lektion igen men inte förens 14 nu, tack å lov. Men då blire dans för hela slanten!
GOD NATT, och var glad för att ni inte har galna instruktörer som ringer er mitt i natten och vill att ni ska dansa till Cascada och sedan skriva uppsatser och klippa och klistra tills klockan 7 på morgon!

 riktig gäsp men riktigt skum hand, HAHA

Skum Kändis i Hemlig upplevelse

Haha, tack mormor för ALLA fina kommentar ;D

Kändisen har just landat och Anette sprang iväg för att träffa honom i baren. Jag orkar inte för vi kommer lix träffa han imorn och jag är naken. Dessutom ska vi upp tidigt imorn för att göra ännu en hemlig upplevelse på hög höjd, spännande spännande! Hoppas bara mitt knä hänger med..

Annars så känns det oerhört skumt att läsa andra personers tankar och inse att de har plockat upp ens eget skräp. Sitt eget skräp. Skräp som du inte hade behövt plocka upp, bara för att det känns oavklarat eller dåligt samvete. För mig som är utifrån ses det glasklart. Du skulle inte börjat, du kommer (och gör) gräva er dig själv i ett traktorspår och gå runtruntruntruntrunt, som jag gjort, under så lång tid. Jag varnade dig och det enda jag kan säga är Lycka till.

Spanien: Allas skador

God siesta!
Kan knappt gå förigår när jag dansade på bordet ramlade jag ner och slog knäet illa. Syns ingenting än så länge men det kommer bli en rejäl blåning! Kan inte böjja det alls nästan. En annan tjej i klassen blev skuren med glasflaska på benet igår så hon fcik sy 10 stygn, så glad att det inte hände något värre. Hon började bråka med en kille, och hsn slogs med några och i tumultet för att stoppa bråket blev hon skuren.

Är synd om det ska vara såhär imorgon för då kommer vi få lite kändisbesök och dansa, hoppas jag kan va med :s

Annars så fick jag min första femma på första-hjälpen-examen igår! :D
Detta firades med att alla for på texas. Det var en kul kväll, komde hem typ klockan 3.

Just nu ligger jag på balkongen med en liten pringlesburk och solar. Kort siesta idag så vi skrivs, hejs


Rangordna dina nära och kära

Det gör ont. varför gör det det?
jag vet hur det kändes, all vävnad som bildats, jag vet hur den kom dit. Vävnaden som gör det lite vanskligt att andas och släppa saker in- eller utpå.
och jag skyller inte på dig. jag berättar hur det är. Sanningen. jag bryr mig inte om att smutskasta. Jag bryr mig om att skriva av mig.

Men såhär? Nu? Mitt på lektion och vi ska rangordna personer i vårat liv. Familj. Vänner. Men däremellan. Platsen som står tom som är påväg att fyllas. Glappet på den tomma raden jag omedvetet lämnade. Där du fanns. Som kommer fyllas men så kommer det. Påtagligt tryckande. Som att lungorna öppnats, läkt ihop, öppnats, läkt ihop och nog med luft kan inte komma in, för all ärrvävnad. Allt på insidan blir tungt, tryckande. Hjärtat blir tungt och får inte plats, har inte ork, att göra det det ska. Hålla mig flytande.

Det var så mycket tid, som skrevs och nu revs, sönder i ren hysteri när sanningar kommer fram. Kontrollerad ilska som rusade genom armar och ben som sparkar och slår. River.
Små små pappersbitar som glider i luften. Som damm en solig lördagsmorgon. Och allt det trasiga, de trasiga bitarna, de fastnar i mina lungor, i mina ögon, i min mun, skär i mitt tandkött.
 Som glasfiber som sticks, skrapar och gör vävnad och är omöjliga att få bort.

Och de bilder, som på något underbart jävla vänster överlevde. de singlar genom luften. Bilder på en hallonröd bil. Mörka nätter, strålkastare och nakna fötter som badar bastu på instrumentbrädan. Ett trasigt brev som satt i brevinkastet i en ungdomslägenhet. Sommarfrukostar på en furu-inglasad altan. Ost och skinka. Gillade inget av dom. Två underbara syskon och en kanin. Luftgevär och älggryta. Jag skrev det här förr men nu skriver jag det. Glasfiber. Stickigt. Och ondast av allt. Jävla lifehouse-hanging by a moment och ditt huvud mellan mina händer i ett träpanelsrum i källaren. Textraden kommer och känner den där hålla andan känslan.
Och jag ser in, och mimar. Och allt var fejk.

Det var bara det jag blev så förvånad över. Där sitter jag. Hundra år senare. I ett annat land och har skuggor i ögonen som darrar. För din skull? För den vän jag trodde jag hade.


Det känns tungt att du inte finns, aldrig har existerar, någonsin och att du inte vill att jag ska finnas.

Ronjas siesta-mathistoria


den enda dagen jag åt något nyttigt istället
men ikväll blir det ostkrokar ;)[UPDATE, angående kommentarerna, det visste jag redan ;)]

Bilder: Äventyrs dagen


Stod G-fit på schemat och istället för att fara och springa som vi trodde, blev vi inlastade i bussar och ivägskeppade till Aktiv natura äventyrspark! Inte fy skam dock!!

Vi färdades i hinderbanor högt uppe i luften och skaffade oss en teamspritit medans vi övervann våra rädslor.


Och här kommer en liten film på mig när jag åker den längsta biten. Det gick fort som fan och för att bromsa farten tog jag tag i repet som ni kommer se och det resulterade i att jag fick en brännskada i handen. Varpå jag missade avsatsen, började åka tillbaka och var rädd för att ta tag i repet igen, tillslut inser jag att jag MÅSTE ta tag i repet och gör det ordentligt för att inte bränna mig igen, vilekt resulterar i ett supersnyggt tvärstopp! xD!Och efter det så hade vi intensiv G-fit i 12 minuter med Crossfit-Lars. Jäädrans, he va jobbigt!12 dagar kvar: Ny piercing och WORKWORK

Hade välkomstmöte idag, och det gick driitbra! Jag kommde ihåg att smile hela tiden för jeg var så glad. Trodde jag skulle få en 5a i betyg, (äntligen har bara fått 4or, som iofs inte är fyskam men ändå) men fick en likadan siffra till, en fyra alltså.

Efter det så fick vi en kaempe lång siesta när jag, Kristin (norsk) och Susanne gick på stan där jag bland annat inhandlade detta nya navelsmycke. Min favorit smycke som jag hade på mig när jag åkte hit till Spanien tappade nämligen kulan bara en vecka efter ankomst, men som tur var satt smycket kvar iaf.

Så har idag iaf köpt en ny på en piercingstudio där tjejen var assnäll, och såhär ser den ut!Efter det så trodde vi att vi skulle få en jättejobbig eftermiddag ochl yssna på sälj/service i 8 timmar(!!) men vi hade fel. Vi skulle skriva en uppsats på 5 sidor om olika säljmodeller vi aldrig läst om ut en dansk bok och alla fann det ännu mer vanskligt! Som tur är hamnade jag med tre norska tjejer och de alla hade nyss haft detta i skolan, så de jobbade på och jag försökte hjälpa till så mye jag kunde. Har precis sprungit in till stan och printat ut resultatet och lämnade in det med en marginal på 50 minuter, NICE!

Nu ska alla på texas för att fira den hårda dagen, men är inte alls taggad en ska nog ut en liten stund iallafall, bara för att. Dock har vi G-fit imorgon kl 8 på morgonen! Hugha!

Dag någonting: INSIKT i vad jag håller på med!

Diskuterade detta i ett mail med mamma:

Idag har vi haft en lektion, jobbet som reseledare där vi fått se hur man brukar bo, vilka uniformer man kan ha, vad man ska ha koll på, och allt annat praktiskt och det känns så jävla bra! Och då sa dom det där om att man inte ska tänka för mycket på det som händer hemma, för det kommer inte ha flyttat sig en cm när du kommer hem medans du har vandrat så många steg och det är sant! Jag missar så mycket här av gemenskapen och upplevelsen för att blogga eller skypea, måste släppa loss mer. Men jobbet verkar riktigt kul iaf, hårt nå jävulskt förståss men ändå.

Jag är rädd att jag kommer bli kär. I för många saker samtidigt.

Härmed är ett blogginlägg om dagen inte ett måste, jag ska leva livet! Om jag kan hålla mig sj från bloggen ^^ Känner bara inte att jag måste ha det som ett måste.
Imorgon har vi vårat andra och sista muntliga prov, förra var transfer och nu VÄLKOMSTMÖTE. Wish me luck, det kommer jag behöva.
Har inte börjat träna fören ikväll, smart jobbat Ronja! Men det har gått ganska bra ikväll, hoppas bara det sitter kvvar tills imorn.P.S Våra cabaréer var bättre än danskarna, woppi! ^^ Äntligen något vi svenskar är bättre på än danskarna. D.S

dag något: Cabaré!!

trots att jag sovit extra länge är man lika konstant trött. Inget mer långsovande! Dessutom har jag äntligen, trots tappert kämpande och motstånd i 10 dagar blviit smittad av alla andra och hostar nu för fullt. Det är alltid som en host-konsert under klasserna så man inte hör ett skit. Och så har jag tappat bort min vattenflaska från Johannes  :( men iallafall, jag skulle ju skriva om igår:

Igår hade vi cabaré hela dagen! Kan lägga ut en video sen kanske, här kommer några bilder iaf.


vårat gängandra gäng:update sen

såå trött, ses imorn

hjärna-mage-hjärta

jag undrar om jag ska välja en väg. som jag inte tagit. som jag gått miste om. som jag går miste om om om om jag väljer. hur jag än gör, hur jag än tänker, hur mycket jag än grubblar;
så tänker jag alldeles för mycket.

jag luktar cigarettrök. och pratar inte franska. och har dubbelhaka. OCh en ny kategori har kommit till mitt samvete. Bara för att göra det lite krångligare, så är det inte längre en hjärta-hjärna-grej, utan en hjärta-hjärna-mage-grej. Ett till svarsalternativ. C på en fråga.

Min hjärna
Mitt hjärta
Min mage, min instuation, min mänsklighet, säger aj. Och jag vet inte varför. Men det makes no sense.


Dag nr något: texas igen så snabbis

Idag har vi haft challenge walk som var för team spririten skulle bli bättre, och det är sjukt hur man kan få värsta teamkänslan med några man knappt känner. Typ som när vi gick på kol var jag så jävla stolt över alla! Sykt!
Sen har vi haft lite om olika guide-typer och imorn ska vi ha cabaré, KUL!!

Nu ska jag på texas, hejdaa!


Dag 14: Välkomstmöte-praktik-katastrof

Förmiddag hade vi krisberedskap igen, fortfarande intressant, men läs det förra superinlägget om du är intresserad.

Eftermiddag försökte vi sätta ihop det här välomstmötet med våra danskar. Det gick ganska bra. Skrev en anteckning-lapp (eftersom vi får ha det på praktiken) och sedan var det våran tur.

Jag fick ingen feedback.
Det brukar man alltid få, förutom när man är sen och det ser de väldigt hårt på. Då får man ingen feedback. Och jag fick ingen i princip.

För jag hade skrivit för mycket på mina anteckningar och inte stödord. Alltså inte att lärarn sa det utan, jag läste alldeles för mycket utantill så hon sa det att jag kan inte ge någon feedback eftersom du läste och inte visade Ronja-välkomstmötet. Det enda hon kunde säga var att jag skulle le mer.

Känner mig mycket besviken på mig själv. Skulle hellre försökt utan att titta på papperet så mycket, jag kunde ju utan innan! Daeven. Men alltså inget bakslag jag fick av läraren utan jag orsakade det sj. Men annars syns jag att det gick ganske braa.

Får se till att kunna det tills provet som är på onsdag.

Fick förresten svaret på provet vi gjorde igår kväll. Fick 4/6 och jag är inte heller särskilt nöjd med detta resultat. 4 av 6 är ju drit-bra men på ett skriftligt prov som mest hade a,b,c,d svar tyckte jag det var dåligt. Jag kan ju det här med skriftliga prov! Men glad att jag fick över 3 iaf.
Jag måste dock ge fan mer. Jag vill, jag tror, jag kan.

Blir iallafall alene (ensam) ikväll eftersom Anette är i Barcelona tillsammans med 90% av de andra och ser fotboll. Men jag vill inte dit så jag är glad, äntligen får jag tid att blogga! tänka. Åh-åh-åh, tänk er om man t.o.m hann se en film?! Waow..!
Skönt när alla är borta såhär dock. Internet funkar super så lyssnar t.e.x på spotify som jag inte gjrot sem jag kom hit. Förresten så är spotify reklamen på spanska nuförtiden, haha.

Dag nr något: Alla ska vi dö typ och pluggpluggpluggplugg

Jag bloggar alldeles för mkt! Jag vill blogga varje dag, för min egen skull att gå tillbaka och se vilka dagar som vad hände men också för er (och din mamma ;)) Men alltså det är så mycket plugg så jag har banne mig inte tid. Klockan är 23 nu. Vi fick en uppgift igår, ändrade punktindelningen nyss så har ett annat ämne att skriva om nu.=

Jag har mellan 23-morgonen att skriva en 5 minuters presentation om Turkiets fördelaktiga köp samt en utflykt som man kan fara på. Vi har lektion kl 9 och efter det har vi lektion hela dagen, ända tills 16, då vi har det här. SYYYKT mye jobb!

Förmiddag: Beachvolley på G-fiten och sovmorgon innan dess, NICE! men där pluggade jag.
Eftermiddag: Krisberedskap med en dansk polis som jobbat med vita huset och danska kungafamiljen. Han berättade lite olika situationer och visade filmer på sånt vi faktiskt kan hamna i.

Och jag har inte insett det fören nu. Inte Anette heller. Det dör människor på semester!

De får hjärtinfarkt, druknar, kör ihjäl sig, blir ihjälkörda. Han berättade om en kille som gick service och co förra året, och när han började jobba så gjorde han det i Egypten.
På hans första transfer, första, ledde han in alla gästerna i bussen och han hälsade på busschaffören och hans magkänsla sa att det här kändes fel. Han ignorerade den och under turen somnade busschaffören. Bussen kolliderade med en lastbil som stod parkerad och 10 gäster och hans kollega dog. Det låg även 4 hemlösa familjer under lastbilen och sov och de alla dog. På hans första transfer!

Det är massvis med situationer när något kan ske, stora evengamang där folk blir ihältrampade. Shower där någon går snett. Naturkatastrofer, som tsunamin i Thailand, jordbävningar eller bombattentat. Och då kommer alla gäster vända sig till dig. När någon ligger med hjärtstillestånd kommer ingen ge HLR, de kommer titta på dig, i ren chock. DU har ansvar. DU.


verklighet

Tex som han polisen visade hade hänt på Teneriffa igår, jag upprepar IGÅR. Det kutade in en man i ett supermarket med ett svärd, halshögg en kvinna i farten och kutade sen runt i butiken med huvudet. Dina turister handlar mjölk, och detta sker mitt framför dem. DU är knytpunkt. DU har ansvar.
Världen kommer vara mitt spelfält och det finns en massa maniacs out there.

Jag har inget emot ansvar men alltså det är otroligt många som dör på semester. Och det har jag aldrig filosoferat om. Jaa.. Lite så har jag tänkt idag.

Kvällslektionen: idag var vårat första skriftliga prov som innefattade allt vi någonsin haft på lektion. Det gick sådär, men känns nog bättre än transfern men samtidigt kan jag vara helt ute och cykla inser jag nu när jag har papprena här.

Jag är trött, lite lite småirriterad, har massor att komponera och skriva ihop. Jag måste maila min chef om att ev va ledig mellan ett datum och ett annat som jag inte vet vilka datumen är, betala räkningar som jag har i sverige, Anette kliar sig konstant (fast hon är ganska kul) och Johannes är inte online.
Jag är iallfall brun. Nej det är jag ju inte heller, utan fortfarande bränd som en liten dansk pölse.
Det regnar iallafall. Det gillar jag, på ett osarkastiskt (ärligt) sätt. Ska lyssna regn och skriva nu.

[Märker ni förresten att jag inte ens kan skriva en grammatisk korrekt mening? Det är de där jävla danskarnas fel, kan varken skriva korrekt på något språk]


Barcelona-trippen

Här kommer lite bilder från dagen när vi var i Barcelona. Jag är ledsen för att de kommer upp typ en vecka för sent men internet och bilduppladdning är inte en sådan snabb kombo. 
Stoppen under resan var;
 Sagrada familia (en superhäftig kyrka)
Camp nou (Barcelonas fotbollsarena)
Barcelona centrum (då passade jag och Anette på att hälsa på hennes gamla au-pair familj)

Sagrada familia: En kyrka som ENDAST byggs för hand och är just nu inne på 122 året!!
 Den beräknas vara klar om ungefär lika länge till. Kyrkan ska ha 18 torn och hittills har 8 byggts, så det kommer ta lite tid. Det ska finnas 3 fasader: Dödsfasaden, födelsefasaden och gloriafasaden. Gloria är inte klar än så vi såg bara de två andra. Här är dödsfasaden:

pic of the day, hoppar för att synas på bild xD
födelsefasaden! WAOWhandgjort som sagt
och allt hålls upp av sköldpaddor ^^

Camp nou, arenan där alla stora matcher spelas, så jag kan skryta för er fotbollsintresserade ;) JAG var där ;D


Anette är kär i Messi
sånna där bås där viktiga människor sitter


däruppe där kommentatorna sitterhar faktiskt en liten rolig film ifra daer.

Taske-väska, pung-plånbok på danska


fina tuggummin


Vi var såklart inne också, på museeumet och så.


Greenscrren där man klipptes in brevid fotbollsspelare


Utanför träffade vi t.o.m en kändis! Föredetta svenska fotbollsspelare Patrik Andersson eller något

Sedan åkte vi in till Barcelona igen där vi fick fritid. Den spenderade vi med Anettes förra au-pair-familj.
Söta ungar och glad Anette!Fast vi hann med mycket annat i Barcelona också!!:


matade fiskar


(ej i inhängnad, det där är en bit av en lastgrej och fiskarna var säkert 50 cm stora!)


En byggnad med jätteshiny tak så man såg sig sj när man gick in.


hejhej
ja.. ett hoppfoto som blev som det skulle.


älskar den här bilden! Tack Anette för redigering!


Balls of steel


Ride the tiger!
Do it the hard way...


...the cute way...


...or the wrong way xD


Sedan for vi hem och ungefär såhär pigga var samtliga:

Dag 12: Transfersvar och Texas

Förmiddag och eftermiddag: har vi haft lektioner. Typ jobebt som guide och vi fick ännu en gruppuppgift. Just nu har vi 4 pågående arbeten som vi ska hinna fixa på våran fritid som är 2 timmars siesta mitt på dagen, eller efter sista lektionen kl 22.00. Gaah!

Men har iaf fått reda på betyget på transfern och jag fick en 4a av 6! Så jävla glad ändå!

Ville dock belöna mig själv med en öl ikväll så drog som ensam svensk till Texas tillsammans med två norska tjejer, som jag snabbt tappade bort och hela kvällen slutade med att jag nyss har dansat på bordet i 3 timmar i sträck i princip. Nu sova pch insåg nyss varför det inte var några andra svenskar ute. Vi har prov imorgon på allt som hänt sen vi kom hit, SATAN! Gillar dessutom inte att de spelar så högt på Texas. det ringer något förfärligt i öronen! Men annars hade jag superkul! Nattnatt!
Dag 11: Transferexamen och kräftas

Imorse hade jag transferexamen!  De två alternativen är ankomst eller avresa. Jag kan avresa bäst men hade pluggat ankomst HELA morgonen. Därför paniktränade jag lite på avresa de sista 5 minuterna och därför bara hade den i huvudet och så fick jag ankomst..!

Så det gick sådär, mycket handlar om utrålning i det här jobbet och deet gick väl inte så bra, men fick med det mesta. Jag hoppas på en 4a av 6, som innefattar godkänt. Jag tror jag kommer få 3 dock.

Sedan fick vi en mega-siesta på 4 timmar! Så jäävla skönt! Vi alla låg vid poolen och solade. Hur skönt som helst!
Anettes rääzer-frilla

Jag smörjde in hela mig, förutom ansiktet eftersom jag ändå aldrig får någon färg där. Men det kluriga med naturlig sol är att man blir efterbrun. Så just nu har jag kylbalsam i hela ansiktet eftersom jag ser ut såhär under;


Det ser helsjukt ut i verkligen, hoppas det lagt sig tills imorgon.

Dag 10: Bråk och svarthet

Förmiddag och eftermiddag: Assertion hela dagen, pratade om hur man reagerade vid konflikter och varför man gjorde det. Älskar läraren (samma som vi hade när vi snackade våra livshistorier) men nu ska vi inte ha han något mer :( Han har en massa roliga liknelser till allt han ska förklara ^^

Han plockade dessutom upp mig på scen för att berätta hur jag bråkar, så jag fick stå på scen och snacka om hur jag reagerade när jag bråkade med M förut. Det var en skum känsla men fick iväg en massa skämt så alla verkade tycka det var underhållande.Annars igår var vi på grupp 2s show (vilket innebär att våran kropp är nästa upp på scen, blir på fredag nästa vecka) temat var skräck och det var väldigt underhållande. Dresscode: Svart


välkommen till min ocensurerade blogg.
jordbävningarna!

Vill ta vara på det enda hålet vi kommer att ha (har siesta ända tills 15!) så bloggar senare. Många är oroliga över jordbävningarna, och jag är inte i närheten av dem. Faktiskt så visste jag inte om dem fören alla började skicka sms och så, men jag är okej alltså. Käkar gratis-glass just nu och transfern gick sådär :P

lejonman

Rolih video när jag tvättar

En rolig video från när jag tvättade tills jag skriver ett inlägg sent ikväll eller imorn på siestan. MÅSTE fokusera på transfern resten av ledig tid, plus att vi redan har kvällslektion, så blir tajt om tid, snart mat, See ya

[Ronja tvättar kläder med ljudeffekter]

Dag 9: Gå på glas och slå genom trä

Förmiddag och eftermiddag: Försäljning, hela dagen. Mycket lärorikt men inget intressant för er att veta. Vi fick iallafall även idag lite fysiska utmaningar :O

Så idag har jag gått på glas! Nej, jag hoppade t.o.m från en stol ner på glaset, men tyvärr så hann ingen ta kort på det här. Så bilderna är från några timmar efter första gången, när jag gjorde det igen.
Gå på glas var inte alls så spännande som jag trodde. Det ser fast ut och är mycket psykologiskt men gjorde inte ett dugg ont. Gör ondare att gå och hämta posten utan skor. Men vissa började blöda så helt ofarligt var det inte.
kolla in armbullarna jag börjat få!Då testade även Anette på att slå genom en bräda med handen. Helt grymt mäktigt, och på sätt och vis var jag lite extra glad att hon lyckades på sista försöket eftersom hon därmed slog sönder den sista brädan, så jag inte kunde testa ^^
Slå genom en bräda hade varit coolt, men för att klara det måste man satsa järnet, för tvekar du gör det jävligt ont. Jag är mycket stolt över dig Anette! Video på när hon klarade det.


Anette blev så överväldigad av att hon klarade det att det kom en och annan tår även fast hon inte ville.
Ikväll tänkte jag göra klart min transfer och har faktiskt kommit en bit på vägen, yeei till mig, men fortfarande inte klar. Transfer-provet är på torsdag och jag hoppas jag har nog med desciplin att vara redo tills dess.

Dag 8: Dansk-missförstånd och "Vad det egentligen handlar om".

Tjenis, har just kommit hem från Texas (den lokala puben). Har haft roligt men det är svårt att försöka komma in i ett buffligt danskt gäng som puttas och gapar. Man har ju kul själv men två pers i ett hörn ock så en mur av ryggar? Peppen på den..NOT.

Gjorde dessutom bort mig som fan just innan vi for. Det var danskarna som hade uppmanat oss att fara till Texas klockan 23 ikväll. Klockan 23 var jag och Anette fortfarande på rummet och trodde alla danskar redan gått men hörde några stå utanför dörren och snacka med grannen. Så jag öppnade dörren, mötte deras blickar och skrek in till Anette;
- Ja det är danskar.
Varpå jag stängde dörren direkt. Vet inte varför riktigt, vi hade bråttom.
Genast knackade de på och sa att det var oschysst att säga så. De trodde ju att jag hade tyckt att de var störiga och kollat bara för att försäkra mig om de var danskar eller svenskar. Och sedan drygat mig. Så hasplar ur mig ett "nej det var inte så jag menade" och ursäktade mig. Jag tror de fattade ungeär vad jag sa, men kändes ändå inte riktigt bra :P


Vi köpte bara en tillbringare, så är inte onykter, men det var gott. Men danskarna gillade oss lite för det var så jävulusiskt varmt att jag och Anette körde magtröjja. (Blundbild, så sparar er från ett drogat intryck)


(Ja, jag drar in magen. Är inte alls sådär smal, äter fan chokladbröd tilll frukost, vad trodde ni??)


Förmiddag och eftermiddag: Har sysslat med "the issue" hela dagen. Vi parade ihop oss med randoms och skulle berätta om vi haft en varm eller kall uppväxt, dela med oss av alla våra hemligheter och öppna oss själva. Gick väl bra.
Sedan har vi analyserat alla egenskaper vi har. Varför är vi så och varför betéer vi oss så? Uppväxt eller händelse? osv.

Mycket intresseant tyckte jag eftersom jag är så emo, och intresserad av sådana här djupare plan. 
Men vi gjorde ett test för att se hur vi var till personer och jag fick överlägset mest poäng i kategorin "Kritisk vuxen" som innebar att man talade nedlåtande, dominerar, tillrättavisar och är självupptagen.

Fanns 5 olika kategorier varpå 2 var negativa och en av dom fick jag. Tyckte inte det stämde alls men orsaken till att jag fick så mkt poäng i den kategorin var att jag svarade väldigt självsäkert på frågorna. Om att jag sällan skämdes och tog ansvar.
 Så tycker inte allt det där negativa stämde särskilt bra, men det ska tydligen vara värsta superanalysen. Då hoppas jag att jag inte skaffar barn :P

ANNARS idag så har jag fastnat med armbågen mellan sängarna, å då menar jag fastnat på riktigt så jag inte kom upp fören vi styrde isär dem.


Nu ska jag sova, pussinuss läsisar!

Bilder: Singel, halvers, upptagen-night!


Mycket gröna människor


Fast danskarna var lite mer utsvängda än alla andra.
Anette och Michaela


Anette när hon gifte sig med en snubbe


Tyvärr inga bilder från när jag ingick partnerskap med 5 andra danskar.


Efter alla gift sig, drog vi vidare festen till Texas


umtss umtss umtss


Dag 7: Transferprov och äventyrsområde!

En vecka på resande fot och 6te dagen i Spanien.

Förmiddagen: Vi hade transfer-praktiken. Som är ett miniprov inför transferexamen som är på torsdag. Även fast jag skrev klart det imorse så gick det riktigt bra :D Vi åkte runt runt på riktigt i en buss och pratade i mikrofon.
Sedan fick vi hål eftersom de andra skulle göra sin transfer, så det blev en;

Lång-siesta: Som jag och Anette spenderade vid poolen. Åt en pizzaslice och lyssnade på engelsmän som hade världens härligaste dialekt. Även Fabian var med oss ett tag. Men han orkade inte ta av sig skorna för att sola xD

Eftermiddag: Så hade vi G-fit. Trodde vi. Peppade på att det skulle vra zumba så fick vi istället åka buss. TIll ett mycket häftigare ställe!! Vi for till en äventyrspark där vi med hjälp av armar, ben och karbinhakar tog oss fram i olika hinderbanor högt uppe i luften. Den högsta var nog 40 meter upp och en riktig upplevelse att kasta sig ut för att sedan svischa 60 meter över skogen. Har massor med filmer och bilder men gör ett eget inläägg senare om äventyrsparken.Har nu på kvällen sett Anettes show som dom satt ihop på mindre än en vecka. Den var mycket svår för 75 procent var på danska, så man fattade inga skämt ellet aktiviteter.
Sedan möttes vi, jag och de andra 5 nyckelpersonerna i min grupp för att diskutera våran show. Och där har jag varit ända tills nu (00.46) Så är trött och väntar på ett mailsvar från dig Johannes..

Ska sova nu. Vi hade också G-fit på anläggningen. Crossfit. Samma som för några dagar sen, så kommer vara lämmen nå jävulskt. Helt sjukt vad alla haft ont de senaste dagarna. Så fort det kommer en trapp hör man alla "aj..aj..aj" Hahha, så vi får se om jag kommer mig ur sängen imorgon ;P

Dag 6: Barcelona och Skype

Har varit i Spanien idag och sett en massa saker. Blandannat en superhäftig kyrka som hållit på att byggas i 122 år och beräknar vara klar om ungefär 130 år till. Allt är gjort för hand och det ser verkligen magiskt ut. Sen var vi på stadion och sett en massa fotbollsgrejs som inte intresserar mig särskilt. När vi väl var i Spanien hälsade vi också på Anettes gamla au-pair-familj, där vi fick middag.

Sedan for vi hem och nu har jag spenderat ungedär 2 timmar på skype med Johannes. Bilder kommer imorgon eftersom internet är segt. Imorn är det transferprov och jag har inte ens gjort klart anteckningarna, SHIT! Ses imorn!

Bilder: Hotellet, lektioner och äventyr på rummet


Som en äkta reseledare


Vi har blivit bedre å bedre på att fylla våra småflaskor från stordunken. Såhär gick det i början :P


Anette tyckte jag såg ut som jag var 1.20 långBränd fotn
Anette har dansat utan skor

Bilder: Buffé

Förstår ni att jag kommer verkligen RULLA fram sen. Har säkert gått upp 2 kilo som inte är vätska. Äter dessutom efterrätt även till frukosten och mer efterrätt än mat.Dag 5: Memoteknik och tapas

Taa-daa

Förmiddagen: Lärde vi oss Memoteknik av en norsk kille som skrivit en bok (Han kunde komma ihåg 36 siffror på under 1 minut och var helt amazing. Han lärde oss en massa trix, och det var helt otroligt. Han var ingen geni, utan alla kan det, bara man vet hur man gör. Känns verkligen skönt att ha fått höra dessa tekniker inför transfer-provet som är snart! Det var mycket intressant att lyssna på och ganska life-changing enligt mitt tycke. Även lektionen om motivation och inställning var lite mind-twisted så man ser livet ur andra vinklar :D

Siesta:
Åt tapas på en restaurang, alla säger ju att man måste äta tapas om man någon gång är i Spanien. Trodde tapas var lite som en tacobuffé med en massa smårätter och bröd. Vi valde vitlöksräkor och in kommer en liten skål med räkor i olja. Bröd fick man köpa till och räkorna gick ensamma på 90 kronor. Det var okej, men inte supergott. Inge mer tapas för mig inte!

 

Eftermiddagen: Hade vi skandinaviska. Vi lärde oss mestadels danska och det var kul. Tex att Bolla betyder knulla, task betyder väska och pung betyder plånbok. Vi fick spela teater på danska och det var väl intressant men roligare att se de andras än att göra det själv.

Sen har vi varit lediga hela kvällen, SKÖÖÖNT! Så har skrivit min transfer men är inte på långa vägar klar, men som sagt, memotekniken kommer nog hjälpa mig massor!

Sen så har jag tvättat i badkaret, vilket Anette (som också hjälpte till) tyckte var skitroligt xD VI hade ganska kul iaf, men hela badrummet blev blött.på återseende

Hej, otroligt segt internet idag. Har skrivit ett långt inlägg om vad jag gjort idag men vill ha in bilder också, därför publicerar jag det imorgon tidigt på morgonen ;) Hela dagen imorn ska vi vara i Barcelona, men jag och Anette skippar pub-crawlen som alla andra ska på imorgon kväll.

Pub-crawl: Dit alla ska men kostar 300 kronor för att gå ut på klubben, dricka en drink på varje ställe och sedan dra vidare? Njaa. Vi är svenskar, inte danskar. Vi ska plugga medans de ska skrika oss vakna och vara bakis.

Ingen aning om vad vi ska göra imorn i Barcelona, så vi får se :) God natt, ses imorgon x2 ;)
 

kol-video

Här har ni videon, nu ska jag äta frukost :D vi ses ikvääll :D

Dag 4: Gått på kol och bränt mig x2

Skolloppet idag var inte alls hårdträning som jag trodde :O Var faktiskt lite peppad på att röra på fläsket. :/
 Äter minst 5 godsaker per dag här i bufeén, äter mer efterrätt än mat haha, you know me ^^

Skolloppet innebar istället för mardrömsträning att vi blev indelade i grupper och tilldelade en engångskamera.
Med den skulle vi, på så kreativa sätt som möjligt på 14 olika saker. Tex, en hund, en palm, en spanjor och en levande fisk.
På dessa bilder skulle dessutom alla i gruppen vara med så vi var alltid tvugna att fråga någon förbipasserande att ta bilden.
Det var riktigt kul men vissa kom med så dumma ideér :P Haha, å jag vet vad ni tänker! "Hur fan lyckades ni ta kort på en levande fisk?" Jo vi fångade en slemmig spanjor och skrev på en bild som han fick hålla i där det stod "torsk" HAHA.

Annars har vi inte gjort något vettigt idag. Skissat lite på transfern som inte på långa vägar är klar och ska sitta på söndag. Men tydligen så har jag bränt mig för första gången :O Var nog för att vi var ute och sprang hela förmiddagen på stan och åt lunch i solen.Men främst idag, så har jag gjort något banbrytande! JAG HAR GÅTT PÅ KOL!
Läraren (samma som motivation och inställning, den roliga gubben) berättade något smart, som jag kommer att ta med, om vad fear (rädsla) är;
False
Evidence
Appears
Real

Mycket smart tyckte jag.

 Iallafall, var lite nervös men inte märkvärdigt. Tänkte slappna av och bara gå men var lite för uppspeedad och lite för självsäker så jag tänkte, det här fixar jag galant. Kol är förresten 600 grader varmt!(Läraren har hjärntvättat oss med mantrat jag tror, jag vill, jag kan x) Haha som en sekt)
Så jag tog ett steg och tänkte, nu ska jag ta det lugnt, det här fixar jag, jag är bäst.
Tog ett andra och kände, men fan? Det här gör ju ont!
Tredje, ONT SOM FAN! Så gick mycket raskt de sista stegen över, hahah.

[VIDEO KOMMER UPP IMÅRRA]

På videon verkar jag lugn men jag hinner tänka 14 tankar under de 4-5 steg jag hinner ta, mest att det är varmt som satan x)
Ja det var en upplevelse men jag känner att jag failade lite grann, men jag gjorde det iallafall,  Just nu mår mina fötter inte så bra, jag brände mig lite på den ena foten men ändå mer glad att jag gjorde det! Jag har gått på kol :D

Har massor ochv bilder och så men det här inlägget har tagit ungefär 2 timmar och jag måste sova nu, ni får se imorgon ;) Puss och kram och godnatt :D :*

KOL-WALKING

Ska göra en lång uppdatering om dagen sen men jag ville bara nämna att om exakt en timme ska jag gå på kool!
Vi ses senare ;D

Har dessutom bränt mig idag =( Men NU, TAGGA KOL!!

Dag 3: Motivation och mingelparty!

Idag har vi lärt oss allt om transfer, alltså att hämta upp och lämna gäster på en flygplats. Vi ska ha prov om en vecka och det verkar svårt men kul. Vi ska prata i 5 minuter utan anteckningar och det är en massa man ska komma ihåg att få med.
 Och andra delen av dagen har vi lyssnat på en föreläsning om motivation och inställning. Sjukt rolig snubbe som snackade och inspirerande en till att verkligen ta steget, gå ut och göra något av sitt liv! Mycket intressant att lyssna på :D

Jag ber om ursäkt för att alla inlägg blir så långa men så är det när det händer så mycket och jag bara hinner uppdatera en gång per dag ^^

Sen nu på kvällen (fan känner att jag tänker på danska hela tiden, "sen nå på kvähluun") har vi haft mingelparty där temat var trafikljus. Man skulle ha på sig något rött om man var tillsammans med någon, grön om man var singel och gul om man var lite sådär med någon.

Kände faktiskt mest för rött men hade inget och inte särskilt mycket gult heller, så blev denna outfit;


Vitt halvgenomskinligt linne från Gina, avklippta jeans och en gul bikini under.

Det var twister, speed-date och mingel.
Sedan fick vi spelkort och man skulle hitta någon med samma nummer som man sedan kunde gifta sig med, vid ett altare med Elvis. Alla parade ihop sig två och två men vi var några som hade nummer 10 som tyckte theres enough love for everyone, så vi gifte oss tillsammans alla 6, jag ensam svensk. Men jag hann inte ens säga I do (eller ens förstå vad Elvis sa, för han är också dansk) så hade jag en godisring på fingret xD


Sedan efter lektionen (för mingelpartyt räknades faktiskt som en lektion) så gick de flesta av oss till den lokala puben och dansade. Sjukt roligt men just nu så ringer det oroväckande i öronen :O :(  
Så ska sova nu, för imorn ska vi upp och springa med klassen (lektion), direkt efter frukost och jag som inte ens kan bära posten till bordet utan att bli andfådd. Illa!
Fler mingelbilder

Andra bilder idag: Bara en idag, min gå och äta outfit ^^
 Älskar stilen. Lägg dessutom märke till Anettes reseledar-smile x)

Dag 2: Slakta ren och show

God kväll, tänkte uppdatera tidigare men så laggade internet.

Idag känns det mye bedre. Började dagen med att lyssna på taggmusik och sedan var jag igång.
Vi har fått våra scheman och annars har vi varit en runda på stan och lyssnat och berättat om oss själva.

Man fick tre minuter på sig och det enda jag fick fram i princip var att jag brukar slakta ren i garaget och aldrig har poppat popcorn utan lock xD Hahah annars så hummade jag mest och verkade som världens tråkigaste.

Skulle sola på siestan (den längre rasten vi har mitt på dagen, förresten så verkar vi ha småraster några gånger om dagen, så om du inte kan hålla dig tills kvällen kan jag ha uppdaterat under dagen ;)), iaf, på siestan så var det sol så sprang in, tog på mig bikinin och sen började det regna. Så låg och tittade på How I met your mother i sängen med bikinin på istället^^

Sen fick vi jordgubbar till efterrätt idag till middag! Första gången i år, tillsammans med glass. MUMS!

Nu på kvällen har vi fått veta att vi ska själva arrangera en egen show som ska vara över en timme lång!

Våran grupp består av 35 personer, mestadels danskar, så jag förstår ingenting vad vi kommer fram till. Men jag är iallafall hittills en av 6 nyckelpersoner som ska planera hela konceptet med showen. Vi ska mötas imorgon för en egen lunch för att brainstorma, spännande ;)

Annars inte så mycket bilder från idag. Bara dessa när jag och Anette fått våra "uniformer" som dom kallar det. Alltså bara ett nyckelband som vi måste hålla rena och hela och ha på oss annars får vi inte vara med på lektionerna :P

Just nu kollar alla på fotboll men jag kände för att chilla, blogga och brainstorma lite inför imorn.
Godnatt och sov gott, saknar er!
Hur ska man lyckas om man inte vill just nu?

Jag är egentligen för trött för att skriva. Men jag har så mycket som rör sig i mitt huvud. Eller nej förresten, stryk det där.
Jag har så mycket som rör sig i mitt huvud. Jag har så mycket som sitter totalstill i mitt huvud. Nej, mycket är också fel ord.
Jag har så mycket en sak som sitter total-still i mitt huvud. Och det är du.

Ligger här i en utomlandssäng som inte är min, eller någon annans för den delen. Har bad-för-alla-tröjan som mamma parfymerat. Det hjälper, på ett sätt, inte alls. Gör allt värre men på ett bra sätt.
Jag blir rädd och kan inte fokusera. Jag måste göra det här. Jag vill, vet att jag vill, vet att jag kommer ångra sig, men det är som när man far på fest och är totalt otaggad. Hur svårt det är att få i sig den första rusiga. Otaggad. Nu måste jag prestera. Jag som inte ens kan ta mig för att diska på en hel dag. Nu måste jag bli godkänd och vara glad och positiv och framåt och social.

Och inte hjälper det att jag lyssnar igenom Veronica Maggios nya skiva (satan i gatan) och fastnat på låten snälla bli min som har ett sentimentalt tempo som inte har med mig att göra men som gör mig emo åt motsatt håll. Nej förresten, stryk hela inlägget!

Nu ska jag sova, god natt. Jag saknar dig otroligt.. Tyst utropstecken.
Det var allt jag ville komma fram till.
Skrääp. Förresten så pluggar jag ju hela dagarna så ingen idé att kolla bloggen på dagen, men vi ses imorn kväll om jag kan hålla mig ;)


Bilderna från idag
Vad har jag gjort sen jag kom hit?

Jag och Anette har varit ute och kollat imgivningarna. Köpt lite frukt och så. Det regnar och är tryckande tropiskt. Det är nervöst och jag har en del ångest för att jag vill helt klart hellre vara i sverige just nu :O Men det kommer bli bättre sen =) 

Ttänkte dela med mig med några bilder från promenaden. Byn är jättefin dessutom!
Plus några bilder från middagen, gott var det men det bara sprutade armar och djur ur maten ^^ Små bläckfiskarmar och riktiga snäckor!

men internet är så segt och Anette otålig ^^ så bilder kommer senare :)
Nu ska vi ut på en promenad till och leta reda på havet.Hur kom jag hit?

Hejhej hallå!!
Har äntligen kunnat plantera mig i hotellsängen!
Efter 24 timmar resande, en kall natt som uteliggare och en massa springande och mackätande.


Mot Stockholm
På arlanda när vi fortfarande var fräscha

När vi kom till Stockholm var vi tvungen att fördriva 6 timmar innan busscentralen skulle öppna. Och det var superkallt! Vi försökte sova på 5 olika ställen, men blev alltid utkastade tillslut för att dom stängde.
Vi satt på McDonalds ett bra tag dock. Tillsammans med  tre uteliggare som satt där. En stirrade maniskt rakt fram medans han sög in sina kinder tills han hade blåmärken, dessutom var han säkert över 70 år gammal.
Den andra var en tant i ungefär samma ålder som girigt slickade vartenda papper som hade rester av hennes hamburgare.
Och den tredje satt och pratade högt med sig själv medans han frenetiskt strök sig med en servett. Han hade hela fickan full med servetter som han ömt vek och strök av händer och ansikte med medans han mumlade något argt. Hans jacka var trasig, även fodret, så man såg att han bara hade nät-linne under. Och trekvartsbyxor och sandaler. Hans ben var alldeles rödblåa. Och jag tyckte det var så oerhört tragiskt. Att se dem sitta där och då och då satte sig någon brat brevid honom och snackade om jobb och brudar medans han bytte skor som han hade med sig.

Jag skulle ha gett uteliggaren något, för det var så fruktansvärt kallt! Men varför gjorde jag inget? Ja säg det...

Sen stängde McDonalds och vi gömde oss i entrén på apoteket eftersom vi blivit utskickade därifrån förr. Vi satt i ett hörn, osebara från disken och sov där de sista två timmarna.


Första gången vi var på apoteket


Mer och mer sliten

Sedan fick vi två timmars lugn sömn på bussen till flygplats nummer två och sen hängde vi på toaletten tills det var dags att checka in.Sen åkte vi till Barcelona


Ses i Spanien!!

Första och sista inlägget för idag. Hade trevligt igår men ångest idag. Kändes onödigt att dricka och halvförstöra idag =((( Näär alkohol förbränns bildas ångest, visste ni det? Alltså är det en kemisk reaktion och inte att du gjort något dumt.

Nu ska jag packa om (har typ 1 kg i övervikt och kan verkligen inte ta bort något, hjälp!) sen ska jag Johannesa mig resten av dagen. Vid 4 åker jag till umeå. från umeå till stockholm från stockholm till skavsta och från skavsta till barcelona (och från barcelona till Costa brava) Så kommer spendera natten på en parkbänk eller något.

Nästa gång vi ses är jag i Spanien, kommer inte kunna blogga fören imorgon kväll. Hoppas allt går bra.
 Seeee yaa!


RSS 2.0