Hej jag är nykter nu

Yes..
Annars idag så har jag följt Jenny till bussen och jag ides inte catcha min egen buss som gick samtidigt för att jag inte ville fara från Flex när de sista vi sagt till varann var typ att vi var sur. Så gick hem igen. Satt vid datorn och inväntade baksmällan. Sedan kom Flex hem, han hade varit och jagat. Sedan myste vi och det är inte klokt vad vacker han är ibland alltså! Har suttit och stirrat på honom hela dagen. Där snackar vi vattenplaning haha. Nejmen seriöst, han är bara så himla vacker.
Sen har vi ätit tacos, vilket jag också åt till frukost så jag har alltså bara ätit tacos idag ^^
Längtar inte till imorgon när jag måste ta bussen som går klockan halv 6 för att hinna tillbaka till Lappland innan jag börjar jobba. Den där hemska måndagmorgons ångesten som är förstärkt gånger 10 när man går upp sådär tidigt, sätter sig på en buss och lämnar stället man vill leva och andas på. Har bestämt mig för att flytta till Ske efter jul. Oavsett. Arbetslös eller inte, jag ska dit.


Nu ska jag duscha och sen ska vi se "Human trafficking" alternativt "Terror on elm street" :)

Hej jag är full, klockan är 13

Hej. Jag är fortfarande full, så skriver ett inlägg senare. Igår var skitkul, jag hängde med en kille som jag lärde känna på festen som hette Niko (inte nicko, hette egentligen Nicklas) och vi sprang runt i skellefteåcentrum och gjorde ingenting.
Innan dess var det maskeradfest och humöret var på topp, samma med min kostym, den va helt totalt fucking awesome. Så vi kom in och alla blev helt tysta... Så jag tog av mig kostymen för ingen verkade tycka den var lika kung som vi tyckte bara att jag verkade som ett freak ^^. Kan lägga upp bilder senare.
Festen var kul men musiken var sämre för det var bara en kille som fick välja musik och han var väldigt ego om det. Sen så fuckade jag upp en del när jag kom hem genom att va sepe och skrika och hade mig. Buss med Jenny snart, jag stannar nog tills imorn. Ajöss

Skön kväll igår, schtaan nu

Lyssnar reagge med Jenny och Flex. Jag och Jenny ska på stan snart och shoppa iväg lite pengar och Flex ska fara och jaga (igen xP haha) Sen blir det hgem, duscha, tacos och sen PARTAY! Blir nog ett inkägg senare också :P Ha en bra dag så ses vi senare ;D

Kol i mina ögon och puder i mitt hår

Hey, lugn chill kväll med skräckfilm och cider ser det ut att bli :D Har suttit på taket en stund och filosoferat (skulle inte varit själv men Marcus och Patrik skrämde Jenny från att gå upp) Har svart kajal idag, ages sen sist! Men gillar det starkt :D Och har typ ett ton hårpuder i håret så jag ser ungefär ut som jag gjorde när vi tog byggsand och satt i håret i turkiet. Dessutom så får jag en blixt i ögat på bilden för det var kolsvart där uppe på berget. Observera dammet på handen.
Ni lär få se en bild imorgon på svart-kajal-mig, kör nog på samma då :)

Något roligt som just hände.

Hejsan bloggen, det är jag! Haha näe jag skojja bara, Tänkte bara berätta något roligt som just hände. Har hämtat Jenny på busstation och hon har köpt jeans, sen kom vi hit och blev sugna på kräm. Så jag gjorde iordning två tallrikar med mjölk och allt´och gick till hallen där Jenny höll på med sina 14 stora ryggsäckar som hon tagit med.
Jag äter ur min tallrik och hon svingar med en av dessa ryggsäckar, varpå jag tror hon stöter i en vattenflaska som står på bänken för plötsligt hör man ett distinkt vatten-möter-golv-ljud och båda står och väntar. Ingen gör någonting åt det! Jag väntar på att hon ska ta upp flaskan innan hela golvet blir blött. Och hon väntar på att jag ska sluta hälla ut mjölk på golvet, för det var från min tallrik det rann xD HAHAHA vi skrattade skitlänge. Skrattar just nu också, hahahah.

Jag kokar ägg

Idag kommer även Jenny hit och joinar skellhell :) Blir antingen station 8 och dansa bakdelen av oss eller så blir det filmkväll med terror on elm street med några till. Tror jag skippar idéen med linserna eftersom jag hade lite ont i ögonen imorse igen :( Får bli nästa år eller något.

Hade inget kul att skriva om så jag tänkte att jag skulle lägga ut några bilder på en teckning som jag gjorde sist jag var här ("Mamma, mamma, titta vad fint jag har gjort en teckning till dig!". Typ så sa jag när jag visade teckningen för Flex) Gjorde den till Flex för att han ska komma ihåg vad han vill.
Im not much of a drawer, Im a writer. Så NÄR jag väl ritar tar jag fina låttexter och klottrar dem.
Påminn mig senare och ni får se en bild på en sån.
Förresten så behövde jag mitt superUSB för att flytta bilderna till datorn, och USBet låt i dataväskan och när jag skulle hämta den så fick jag en trevlig överaskning. Hade en shampooflaska i dataväskan (jag vet, smart va?) och den hade läckt. Så allt jag hade däri var rosa, förutom USBet, thank god! Så mina cvs, kvitton på soffan och lite annat är kladdigt just nu men det fixar sig nog. :P
Iaf, så är det här det jag klottrat fram till Flex, här är den inte riktigt klar dock. Typ den där skumma fågeln.
Det får duga, nu är äggen klar :)

One word

Happiness
Nu går jag och lägger mig

Ska möta syster på stan

ag ska fara och möta min syster på stan (eller skulle hon komma hit? Måste nog ringa henne) Vi ska på Partajj och titta på halloween saker (det stavas hAlloween, inte hElloween, för Helloween är ett hårdrocksband) köpa skor kanske om jag orkar ta tag i det, köpa riktiga vitaskor. Eller andra om jag hittar det men så svårt att se sig själv i svarta när man haft vita så länge, haha.
Köpa linser om jag hittar några, dom har nog på Partajj.
Nöter mina baggyjeans järnet utifall jag måste ha dom på lördag. Dessa jeans köpte jag av en vän och de såg ut såhär redan när jag köpte dom (köpte en massa kläder för en hunka, men dessa är mina favourites)
Älskar dessa baggyjeans som man dessutom kan ha riktigt hett häng i, grymt snyggt med snygga underkäder under, learn from me boys!

JAG ÄR HÄÄR!

WOOHOO! Så glad är jag, men inte alls lika glad som jag var på bussen igår! Var så pepp och superglad att jag inte vågade öppna munnen, seriöst! Var rädd att jag skulle glädjetjuta och hon som satt mitt emot mig gav mig snea blickar över sin bok när jag vände och vred på mig och flinade som en jävla dåre. Försökte bita mig i tungan hela vägen och smsade med 4 pers samtidigt för att sprida min oerhörda glädje över att jag var på väg hem. Eller bort, men jag anser det hem.
Sitter iaf här, äter havrefras med fet yogurt, har på mig Flexs t-shirt som jag sovit , är glad, ledig och en stor bidragande orsak till denna lycka är den här som strömmar ut från högtalarna:
Dessutom har jag fått tillbaka tron på mänskligheten bortom kvinnokönet. Män kanske har ett hjärta ändå.^^

IMORGON

Känner att jag fått en släng av mammasyndrom och tycker om att skriva allt med capslock.. Ursäktar. Men imorgon så ska jag till skellefteå :D My love, my life, we'll be together once more. Dessutom kommer Jenny dit på fredag också och vi alla ska sova hos flex :) Men ser framemot att få några dagar sj med flex först så vi kan snacka ut lite. Idag skulle jag säga att jag saknar honom, och vill va med honom, skulle gärna skrivit det där med capslock men vi skippar det. ^^

Så skellefteå imorgon, så nästa gång vi ses är det happy times :D

Första scenen ur filmen om mitt liv.

Haha det slog mig, när jag cyklade hem från jobbet, hur jag skulle regissera första scenen om någon/jag gjorde en film om mig sj. Intro musiken skulle vara den här, så sätt på den och fortsätt läs :) SPELA OM SÅ FORT DEN TAR SLUT



¨Lite närbilder på ett stökigt sovrum med kläder fulla golvet och sedan får man se en nyvaken Ronja rufsar sig i håret och stänger av klockan som visar på 10.45. Hon går upp, öppnar kylskåpet och ser ut som en säck med potatis. Drar fram något vitt bröd och halvsover vid matbordet en stund, tills hon tittar på klockan och då jävlar sveper hon oboyen och tar mackan i handen och springer till toan som ser ut såhär:



väldigt välordnat och så. Snabba klipp på hur Ronja sliter med håret och sminkar sig i full fart, sedan kommer ett klipp där hon sakta och omsorgsfullt lägger eyeliner och förlänger den så det känns lite 50-tal. Och omsorgsfullt gör en liten fjong i slutet. Sedan fortsätter lite småklipp i rask följd när hon fixar sig klart och sedan springer ut och stänger dörren efter sig. Kameran dröjer kvar på dörren och några sekunder senare störtar Ronja in igen och tar hörlurarna som är på hyllan, går ut, stänger dörren, kommer in igen, rycker åt sig matlådan som ligger på hyllan, går ut. Öppnar dörren och kommer in IGEN och dricker lite vatten ur kranen. Går ut.

Man ser hur Ronja cyklar till jobbet, hon ser glad ut. Tittar på bilar och människor med roliga hundar som hon cyklar förbi. Hon möter en efterbliven man med cykelhjälm och sportjacka som stammar och skriker åt henne att hon cyklar på fel sida av vägen. Ronja gör en ursäktande min. Kommer till en parkering utanför ett stort hus som ska föreställa hennes jobb. 4 bilar står på rad under skyltarna där det står personal, Ronja parkerar sin cykel där och ser fortfarande glad ut, även fast det är uppenbart att hon är töntig som är den enda som har cykel. Hon går genom butiken och hälsar på alla hon möter, kommer in i personalrummet och stämplar in. Går in på toan och de omsorgsfyllda fjongarna i eyelinern är utkletade av fartvinden så hon suckar och torkar bort dem med tröjärmen.

Sådan känsla skulle första scenen i filmen om mitt liv vara :D
Ps: fråga itne varför det ligger en silikongrytvante på handfatet och varför jag har 3 olika vax pågång samtidigt.

FEL

Är det bara jag som får inläggen i fel ordning?? Inlägget om Jenny skrev jag igår och efter det har jag gjort ett långt inlägg om dagen som vi hade igår men den senare ligger före den första?

ALLTSÅ SÅ HAR JAG UPPDATERAT, MEN DU MÅSTE SCROLLA FÖRBI JENNY INLÄGGET FÖR ATT SE DET.


Jenny, min bästa vän

Idag ska jag och Jenny fara på stan och göra en massa roliga saker, som att fika och fixa bankomatkort. Ska försöka ta bilder med min kamera.

Jenny är min bästa vän, och vi har gått i skola tillsammans sen vi gick på dagis.. Eller efter dagis, för på dagis var hon på andra avdelningen, och vi på våran avdelning trodde dom var rymdvarelser. Dom var alltid så stora och stöddiga och skröt om att dom kunde läsa och hette avancerade namn som Alexander eller Alexandra. När de var i det gemensamma lekrummet så föredrog vi att vara i pysselrummet, för när de var där hade man inget att säga till om. Lekkuddarna var deras även fast man hade tagit dom först.

Sen började vi förskolan och gick i samma klass utan att vara med varandra särskilt mycket i 6 år. I 7an hamnade vi i samma klass (av en slump trodde jag men det visade sig att Jenny hade röstat mig som "en av personerna som jag vill ska gå i samma klass som mig". Och tur var väl det, för Jenny är verkligen en underbar vän som fortfarande finns för mig även fast jag har varit en usel vän under vissa perioder..

I 7an började vi umgås lite grann, mest i vårt gäng. Inte fören i 8an började vi riktigt riktigt umgås, när vi dumpade gänget för att de var dryga och inte roliga att umgås med. När jag sedan började gymnasiet i Skellefteå, sa vi alla att vi skulla hålla kontakten. Men smsen blev färre och telefonsamtalen glesare, trots detta överlevde vänskapen med Jenny. Den levde på sparlåga men hon hälsade på mig ibland i Skellefteå och nu är hon typ lika stor del av skelleftegänget som jag :D När jag inte fick fortsätta på mitt jobb i ske, och i samma veva gjorde slut med flex, flyttade jag tillbaka till Lappland i väntan. På något. Skaffade körkort under den tiden och umgicks mer med Jenny :D

Jag och Jenny hade planer på att flytta till spanien efter skolan men jag blowade planerna off, som jag gör med mycket annat, för att jag ville stanna i sverige och fortsätta med flex. För då var flex min baby. När jag sen ville till Spanien, ville Jenny studera. Vi for utomlands, bara hon och jag och hade the time of our lives. Och sedan fick hon besked om att hon kommit in på en folkhögskola i Haparanda! Av alla ställen hon vill till, men men ;) Hon har v arit där i typ 3 månader nu. Jag saknar henne men hon trivs :) Eventually kanske jag blir en del av hennes Happisliv på samma sätt som hon behållit sin del i mitt Skellefteliv.♥

Vi är så olika. Hon är noga, jag är inte. Hon är prep, jag är I-dont-care. Hon är classy och stilren, jag är flummig och färggrann. Hon är vita skor, jag är ovita. Vi är borde inte passa. Men kanske är just därför vi passar så bra.

Bland de bästa tillfällena i mitt liv är när jag och Jenny åker bil till Skellefteå härifrån. Hon, jag, en saab, en bilstereo med svajande ljud och hennes hembrända skivor med namn som "Sommartaggen, nu drar vi raggen". Och hon och jag, som sjunger för allt vi har till texterna som ackompanjeras av hysteriska trummor och sköna gitarrer. Det låter säkert förjävligt, men de tillfällena, är de bästa i mitt liv.♥















Behold!
Jenny utan censurering











Raiding the city

FYFAN VILKEN AWESOME DAG!!
Vid 11 så kom Jenny hit och vi snackade om det som var akutast i en timme, som vilka som fått barn, vilka som blivit tillsammans och annat skvaller.
Sedan for vi på jobbet för att hämta mina hörlurar som jag glömt, och åter glömde för vi tog aldrig med oss dom. Jenny handlade bara tuggummi sen for vi :( *hade ju skrivit så fint i handen vad vi skulle göra men glömde ändå*

Sedan for vi på schtaan och köpte lite smink och fixade Jennys bankkort. Sedan till kupan för att fixa några maskeradkläder som brorsan ville att jag skulle hjälpa han med, men det öppnade inte fören 4 så vi for och fikade istället.


Enda beviset i saaben att Jennys brorsa tagit över den sen Jenny själv flyttat till Happis.



Jag tog en ostmacka med kycklingröra, Jenny en räkmacka.




Vi drack jättestark varm choklad som inte var ett dugg gott och smakade kaffe.



Sedan snackade vi nonstop om allt! Hennes nya gäng, hennes pojkvän, flex, sex, fest och allt annat som är värt att prata om. Till pratet åt Jenny en chokladboll och jag åt en krokantrulle, en skum rulle med smör i men den var god. Hann aldrig ta kort på den innan den var gone ^^

Sen hann vi t.o.m. att fara på vårdcentralen för Jenny trodde hon hade halsfluss,
fara på ica en sväng,
lämna in ett paket på posten,
fara med lunch till mamma ( fast det gjorde vi innan vi fika)
och titta på skor och jag blev lite småkär i ett par kängor med kilklack som jag aldrig kommer använda, har lagt undan dom och ska kolla på dom om jag hinner innnan jag far till ske. Vulket jag nog inte gör :(
Sedan hann vi prata i en halvtimme till i bilen innan kupan öppnade. Vi hittade två skjortor till broderroder och dessa sköna festglasögon som man blir helt yr av att ha på sig när man växlar glas haha.





Sedan for vi hem till mig och åt pyttipanna med pappa, snackade lite till och sen for hon hem.
Pratade med flex i badkaret i någon timme och en timme till typ senare ikväll.

Har varit en urskön idag och så skönt att bara få prata med Jenny om allt och så och är verkligen råtagg på att träffa hennes gäng :D Så om Jenny läckt ut till någon i Happis som läser den här bloggen, ser framemot att träffa er spm faen :D Nu blir det godnatt och vi ses imorgon ;)

 

 


Nästa vecka lever jag igen

Nästa vecka jobbar jag bara två dagar, så efter det åker jag åter igen till Skellefteå ♥! Se film med ett gäng vänner, sitta på trasiga stolar och spela tvspel.

Jobbet idag var hard work! Som vi anade, var jättemycket folk och för lite personal för att hinna med allt. Köerna var långa och folk höll på att halka ihjäl sig utanför för det var dåligt sandat.



 Jag och Jindra hittade trädkostymer för barn ( jag vet Mimmie, du och Jenice hittade dem förra året, men har inte sett dom fören nu typ) och blev så sugna så hon testade en, men den var för trång över axlarna :( Annars hade jag lugnt köpt en sån :D
 Orka vara slutty nurse som varenda kotte på varenda helloween. Eller heter det halloween? Jaja, lånade hem en sailorkostym iaf, bara för att testa så man har något att ta på sig OM nu folket vill hitta på någon maskerad. Inget fel på att man vill klä sig lite lätt och "sexigt" när man väl får här i Sverige.
Supersugen på att köpa färgade linser dessutom :D Har alltid velat testa det och detta är ju bästa tiden på året. Men hittar ingen bra sida med billiga linser så ska nog ta en sväng på partaj om jag inte hittar något :) Om inte någon kan tipsa om någon bra sida?

Om du nu vill förverkliga dina fantasier om slutty nurse eller het flygvärdinna så är Alice of sweden en jätte bra sida: http://www.aliceofsweden.se/2/sv/start/start.php

Juno

Har just sett "Juno" som var en jätte söt film som jag tyckte var ordentligt sevärd :D
Den handlar om 16 åriga Juno som blir med barn. Allting handlar om barn theese days.

Personer du inte känner tycker om dig

Jobbat idag, damn vad folk! Blir jobbigt imorgon när vi är färre än vad vi var idag :P
Träffade förresten den där barndomsvännen idag igen. "Nu kan jag ju göra något åt att jag verkade så fejk och bitchig och iaf fråga vad flickan ska heta" Så jag frågade och hon svarade att flickan skulle heta Saga. Verkligen ett fint namn, vilket jag sa, men fick till det smörigaste mest fejkade tonfallet någonsin. "Jaha...Vad fiiint!" Fick tom med en paus däremellan eftersom jag höll på med varorna. Hoppas hon inte tyckte jag lät som en snobb.

Har ni tänkt på att någon kanske tänker på er, fast ni inte ens vet vem det är? Typ som att min barndomsvän visste att jag bryr mig om att inte hon ska tycka att jag är dryg (alltså vi var vänner när vi var små men glidit ifrån varandra sen typ 8 år.) För jag önskar verkligen henne och hennes lilla familj all lycka :) Blir så glad när människor hittar varandra :D

Det kanske finns någon som tycker du är söt och tar kort på dig i smyg när ni sitter och väntar på bussen, sådant händer faktiskt. På riktigt.
Eller att någon har drömt en dröm om dig. Fantiserar om dig varje kväll. Och du känner inte ens personen.

Jag har haft "speciella" personer som åkt samma buss med mig varje morgon, personer man ser på skolan nu och då eller cyklar förbi varje tisdag påväg till jobbet.. Vi har ju Moröbacke-snyggingen, dreads-killen och Armarna tex.
Killar som jag och mina vänner spanat på i smyg.

När jag åkte bussen hem i söndags, från Skellefteå (vilket ställe nu hem är, men jag syftade på Lappland) kom det en kille som gick in sist. Han hade en rödrutig halsduk på sig, brunblont halvlångt hår som var lite lockigt och glasögon med svarta bågar. Bussen var nästan full, fanns bara två säten kvar. Ett brevid mig, som jag lagt alla mina 3 väskor på (hade redan lagt en väska på golvet) och ett säte brevid en tant på andra sidan gången. Han satte sig där.

När vi åkt ett tag tog jag fram laptopen och började rensa bilder på datorn och det kändes som han småsneglade på de glada bilderna från soliga sommardagar och galna upptåg. Undrar vad han tänkte, om han nu kollade. Tillslut började jag må illa av att titta på datorn ¨så packade ner den igen. Sen var vi framme.
Vi skiljdes. Jag for hem, sov och på morgonen gick jag till jobbet. Och vem handlar inte av mig som första kund när jag sätter mig i kassan? Just det! Han hade nog aldrig ens lagt märke till mig, ens i bussen, men tänk, tänk om han gjorde det? Eller så är det bara vi tjejer som fantiserar sådär. Kanske. Kanske inte.


Friday night in

Jag och mamma har haft räkfrossa till middag!
Pappa är och jagar, min syster hemma hos sig i Skellefteå och min broder hemma hos sig i Umeå, så det är bara jag och mamma i helgen ♥
Bloggar sista gången för ikväll, för sen ska jag och mamma se film.
Här är de bilder jag lyckats ta med den trasiga kameran :) Have a nice night.


Reekor




Gav Totte en räka och efter det så följde han efter mig i en kvart och gav mig puppyeyes.


Jag skärde mitt bröd fel, varpå jag kom på den genialiska idéen att skära den rätt även fast jag gjort fel, vilket resulterade i att jag hade fyra brödknubbar. Når nästan upp till nivån när jag försökta ta kort på våra skuggor med blixt i Turkiet.



Tillslut fick han en till, och bet mig i fingret på köpet.


Totte gillar inte dammsugaren, han tycker inte om våran hund Nelson heller.
Vilken tur att pappa tog med honom så man kan sitta med laptopen på golvet eller ha sovrumsdörren öppen utan att behöva vara rädd för att Nelson ska störta in och äta upp något.


Haha, man kan typ höra hur han muttrar.


Och just nu ligger han som en säck.

DO IT!

Gör en bra dag av det här! Jag ska svepa min oboy, sminka mig och dra till jobbet :)

Annars ikväll

har pappa mekat med min kamera :D Nu kan den ta en bild, sen måste man stänga av och på kameran åtskilliga gånger för att kunna ta ännu EN bild. Progress :D Tack pappa.

Jag har jobbat idag och mötte en barndomskompis som nyss fått barn. (Varför skaffar alla barn nu??)
Ville verkligen säga grattis och funderade hela tiden från det att jag såg dem gå in i affären tills de skulle betala (jag satt i kassan). Var redan så inpräntad och nervös att jag bara hann få fram något mekaniskt; "Var det bra så? 170 kr. Grattis till nytillskottet. Vill du ha kvittot?" De bockade lite nervöst och inte fören de gått ut ur butiken kom jag på att jag inte ens frågade vad flickan ska heta.

Sen har jag hjälpt pappa backa med släpvagnen för att släpa upp båten på den. Gick riktigt bra. :)

Sen har jag funderat mycket på han som dog, Johan. Kände inte killen. Har sett han på fest någon gång för hans umgängeskrets överlappade min. Tänk om han hade vetat att sommaren som var, var hans sista sommar. Tänk om hans familj hade vetat, när de firade att han lyckats ta körkort, att det var körkortet som på sätt och vis skulle kosta honom livet. Tänk att förlora din son, när han är 22 år. Där ena dagen, precis som alla andra dagar men borta nästa. Fy fan vad hemskt.

Nu ska jag sluta fundera så mycket och försöka sova. Over and out //R

En månkväll mötte jag

Vispgrädde på danska är piskefløde. Det visste jag utan att googla. Sitter och dricker varmchoklad i teckenspråksmuggen, som för övrigt är den godaste muggen att dricka varmchoklad ur.



Annars så känner jag en stark kärlek till norrland ikväll. Speciellt när jag cyklade hem från jobbet, genom knarrande snö och de plötsliga minusgraderna som kom över en natt (med råge dessutom, känns skönt att något biter i kinderna när man är ute.) Månen lyste helt otroligt starkt och färgade hela världen blå. Minns en annan natt, när månen lyste som den gör ikväll, när jag var hos farmor, och pappa tyckte vi skulle gå ut på en kvällspromenad.

Vi gick längs en snötäckt väg, kantad med mörka granar och tomma torp med blekta gardiner. Månen färgade som sagt världen blå den här kvällen. Allt blir blått och det är mörkt men ändå samtidigt så ljust, lite som en sommarnatt i norrland. Mörkt men ändå inte. Vägen är rak och man kan se typ 2 km framåt. Vi går och tänker inte på klockorna som låter, efter ett tag blir de starkare och vi börjar tänka på det. Lät exakt som tomtens kälke, bjällror som klingade. Jag frågade pappa vad det var och han sa att han inte visste. Han fäste blicken framåt och log och sa att han nog kunde ana vad det var som lät. "Nu ska vi få se något häftigt...!"

Tittar framåt och längst bort på vägen, är vägen mörk. Något står på vägen och smälter in i granskogen. Efter ett tag, var eftersom vi går framåt, och skuggan mot oss, blir det större. Klingandet blir högre. Låter som en fantasi. Tillslut är det mörka molnet som förflyttar sig på samma väg som oss, så pass nära att man kan urskilja saker och ting. Det när inte en, det är tio, kanske tjugo. Tjugo renar med bjällror som klingar när de stöter emot deras kroppar när de går. Jag blev skiträdd. Du står mitt ute i ingenstans, i så mycket vinterkläder att du knappt kan andas, än mindre springa, totalt oskyddad och en renhjord möter dig. Vi stannade. Renarna fortsatte trava mot oss. Jag ville skrika, skrämma dem att gå åt andra hållet, men pappa ville se hur nära de gick innan de märkte oss.

När de stod mindre än 10 meter ifrån oss, stannade de plötsligt av, de kände förmodligen vittringen av oss. De stod och tittade på oss en lång stund. Klingandet slutade, fuktiga andedräktsmoln var det enda som var emellan oss. Blå ögon mötte bruna. Det känns att man är i norrland vid sådana tillfällen. Att detta är något otroligt, vackert och unikt som inte alla får uppleva ens under hela sin livstid. Sedan vi stått och tittat på varandra i kanske 3 minuter vek de av och började vandra längs skoterleden istället. Kvar stod vi, och tittade på avstånd hur de försvann medans bjällror klingade genom den bitande kalla kvällen.

Den månkvällen kommer jag aldrig att glömma.


Från när jag och pappa gick till stugan med snöskor.

"Håll"

Förut ville jag vara kvar, nu får jag ångest utav att se det.

Ta vara på det

Det är något man aldrig riktigt lyckas med tycker jag. Att ta vara på det man har och att fånga dagen. En kille (bekant) dog igår. Frontalkrock. Det var någons son, någons vän. Det hade lika gärna kunna ha varit någon du känner väl. Det går så fort, man har inte en aning, en dag så är dagen bara inne för någon. RIP Johan.
Det är ungefär som dagen jag tog körkort. Samma dag som jag tog körkort, fick en annan en bebis och en tredje dog, i min närhet. Det känns sjukt. Tänk så mycket som händer samtidigt, och påverkar människor.

Natten som varit har jag spenderat i en hink

Somnade vid 23, vaknade 00 och mådde så jävla illa. Gick på toan och spydde lite grann men mådde inte bättre för det. Gick och la mig, vaknade vid 1, låg i hinken tills klockan 2, sen fick jag ont, mådde inte illa men hade ont i magen som faen, så gick till toan igen och la mig i duschen och sov där i kanske 40 minuter, sen klädde jag på mig en mjukisdress och la mig igen.
 (Har en dendens till att gå och sätta mig i duschen när jag mår illa, känner mig skum, är full eller uttråkad.. Min vattenräkning är hög. ^^ Jag somnar där ibland.
 En gång har jag legat i duschen och sovit med vattnet sakta rinnandes över mig i 4-6 timmar, jag var något skrynklig när jag vaknade där vid 6.
 En annan gång när jag lagt mig i duschen så hade jag lagt mig på avloppet så hela badrummet blev fullt med vatten och Flex kom och drog upp mig. Jag var packad och fick en ordentlig utskällning.)

Vaknade av att Flex ringde mig och berätta att han fått ström i sig, igen. Han måste bli mer försiktig när han jobbar.. Jag saknar honom, ska dit nästa vecka igen för jag jobbar bara två dagar.
Sen har jag satt mig här, vid köksbordet med laptopen, hittat den obligatoriska godmorgon lappen från mamma och såhär ser utsikten ut idag:

Förresten så mår jag relativt bra nu, sen jag vaknade, ska försöka äta frukost nu. Så var itne orolig mamma, för jag vet att du läser min blogg. :) Förresten så betalar jag vattenräkningen för igår mamma. ;)


Honey, can I get tummyrub?

Har nyss ätit pölsa, var riktigt gott när man väl börjat. Dagen idag på jobbet har varit lång, inte jobbig eller tråkig men låång. Var så trött när jag kom hem och är det fortfarande, börjar bli otagg på å träna ikväll. Har grymt ont i magen, på ett skumt sätt, så sitter med varmvattenflaska och vill ha en tummy rub. Flex brukar ge mig det ibland. Gillar ordet, det är sött.

När jag är i Lappland så kommer bloggen bli avsevärt mycket tråkigare, men samtidigt inte. För jag gör färre saker, spenderar mer tid vid datorn eller tvn men tänker desto mer, så blir mer tankar och idéer än vad jag gör om dagarna :)

Ska fara snart, kanske blir ett inlägg senare med.

puh

Kom nyss hem från jobbet. Skönt att få jobba igen men faen vad dåligt det gick att stänga, typ sämsta stängningen sen jag började där regelbundet i maj. Först gjorde Jindra fel (visst är det ett fint namn! :D) sen visade det sig att hon inte hade det, sen gjorde jag fel men visade sig vara rätt och fram å tillbaka tills det visade sig att jag räknat fel på 40 kr.

Jag är helt slut men ska ändå ställa mig på orbitrekken och leka TV-shop, tänkte börja mitt nya liv idag, igen. Har ju inte ätit godis på två veckor, men desto mer öl har jag druckigt. Har ätit godis idag dock :( Men som sagt, nya tag, och de börjar på orbitrekken :) och zumba imorgon så får vi hoppas att det rullar på :)


Bar mark, mögel och mitt flex

Ni vet känslan som man får när man nysss ätit en macka, sträcker sig efter en till och märker att det är mögel på dom? Den känslan har jag just nu. För det var precis vad som nyss hände.

Så hittade hemmabakat bröd och äter nu det istället :D med varm choklad för det är riktigt kallt här. Det har regnat hela natten så det är nästan ingen snö kvar. Ser ut att vara snuskigt halt ute, vet inte om jag vågar cykla till jobbet :s

 Jag mår ganska bra idag för övrigt. Ögonen är nog påväg tillbaka. Ryggen känns inte. Jag ska jobba idag och zumba imorgon. Flex hade kommit på en par bra saker igår som jag försöker fundera lite på, även fast det han sa igår var intressant så halvsov jag under telefonsamtalet för jag var så trött._________
Här hade jag skrivit ett långt stycke om mig och flex, men jag känner att jag inte är ritktigt redo att hänga ut det. Jag önskar bara att människor inte behöver sätta etikett på det. " Label me, I'll label you" (Metallica - Unforgiven) Det tar den tid det tar, se det för vad det är, nu ska jag ta en macka till. Vi ses efter jobbet :)

klassisk musik med min syster

Hemma. Lappland. Jag och min syster lyssnar på den där bra musiken jag hittade från This is England och hon visade mig "Yiruma - River flows in you" som är vaggvisan till Bella från Edward i Twilight. Grymt fin den med! Känns förvånatsvärt bra att va hemma. Behöver en del att fundera på tror jag och känna mark under fötterna, istället för vind under vingarna. Ska äta ugnspizza till middag eftersom mamma och pappa spenderat helgen hos min farmo,r som lever ännu mer ute i skogen än vi gör, där för man allti tjött å päeren me swampsåås te midda, he e sanslööst gött. Men som sagt, nu blir det pizza.

Im goin home

Idag ska jag åka hem :((( Har varit i Skellefteå i 2 veckor och bara levat, men imorgon jobbar jag och sen jobbar jag i princip tills jul. Sen vet jag inte vad jag gör av mitt liv.

*Sugen på att fara utomlands och jobba.
*Utomlands och studera till reseledare. (Jobbgaranti)
*Flytta till Umeå och studera på strömbäcks folkhögskola (( dock 4 års utbildning :/
*Stanna i lappland och stanna på mitt gamla jobb i tid och evighet.
*Flytta till Skellefteå och vara arbetslös.
Flex "ville" inte spendera sista dagen med mig utan for och fiskade med P. Kändes lite trist så nu ska jag packa ihop mina stuff och aldrig mer komma tillbaka..Typ. Hinner säkert göra ett inlägg till om något ovärt innan bussen går där vid 2-3. Nu blir det frulle.

Inflyttningsfest

Har nyss varit på inflyttningfest och det var riktigt trevligt. Sen pratade jag emd mitt flex en stund och blev lite för emotionell.  Har ni tänkt på det, att det svåraste ordet att stava på ett tangentbord är med? jag får det alltid till att bli emd, spelar ingen roll om jag är full eller itne... Också ett ord jag stavar jämt fel på, inte.
Iaf, så nu sitter jag här, dricker min sista halva av min avslagna öl och ska gå och lägga mig och prata klart med flex. Men P är här så vi kan inte prata så ostört. Men det var ganska skönt att prata emo med flex också även om det förstörde kvällen lite. På inflyttningsfesten bjöd värdparet på hemmagjorda vårrullar som var AWESOME, typ de godaste vårrullar jag någonsin ätit men eftersom kameran är sönder har jag inga bilder på det :(
(Bilden är typ ett halvår gammal, träffade en tjej ikväll som jag träffade samma kväll som den där. Personen brevid mig är min bästa vän Jenny och mitt hår ser sjukt roligt ut på den här bilden, jag brukar itne ha det så om ni nu trodde det)  Hoppas ni haft en bra kväll, godnatt.


Desperat behov

av taggmusik! Någon som har något tips på någon bra dunkadunka låt som man blir pepp till??
Jag brukar ha jätte bra musik och är expert på att peppa mig själv tills jag seriöst tror att jag ska spricka! Men nu har jag nött ut all musik jag har, verkligen. Annars om du sj vill ha något bra pepptips så är det i princip alla Pitbulls låtar, speciellt "Pitbull - Krazy" men som sagt, väldigt less min musik.

Sjuka dancers

Tubade lite och stötte på dom här killarna som ÄR HELT SJUKT BRA!

Nyvaken

Nyvaken och inser att jag gör om samma misstag over and over and over again. Sätter mig i samma situationer. Har noll i självdisciplin. Kommer fastna i samma gyttjiga traktorspår som jag suttit i så länge. Jag vet det men ändå gör jag inget åt det, utan tillåter mig att falla för frestelsen, för tryggheten, för mönstret. Och måste inse att det är mig själv som jag måste ändra på.

Jag tycker du är en heartbreaker, för att du inte gör som jag tycker.

Cottonsky, where are you now?

WOW

Hur i sjuttsingen kunde jag få så himla många läsare helt plötsligt? :D Gör mig verkligen jätte jätte glad och det är supertrevligt att ni hittat hit men jag undrar verkligen hur ni kom in här?? Comment in the comment section beloow :)

Middagen som var

Det var supergott och nu sitter jag med min fredagsdrink och myser, trevlig kväll allihopa :D

This is England

Har nyss sett ovanstående film och tycker den är jätte bra, har sett den förr men inte fören nu jag lagt märke till musiken som är så himla vacker i den här filmen, den här är min favorit:
Sen finns det en massa bra musik i början också som är lite gladare. Nu ska jag hjälpa x att laga mat. Stek från älgkalv som han själv skjutit, stoltare karl får man leta efter! Har marinerat köttet hela dan i smokey honey, tror det kommer bli supergott tillsammans med hemmagjorda klyftpotatis och ungsrostade morötter. Ikväll blir det lugnt med film tror jag. Satsar på att se Human trafficking som jag hört ska va bra. Varsågod folks, där har ni två filmtips :)

Buljong

Nu har jag handlat till mamma och pappa. Blev typ för 700 spänn. Och har nyss ätit en förpackning nudlar med mushroomsmak, var så himla söta svampar på kryddpåsen^^ och nu knaprar jag lite på en buljongtärning.
Jag vet, det är lite skumt men det är skitgott om man tar lite i taget (absolut inte äta en hel buljongtärning per dag, bara typ ett hörn) och det måste vara grönsaksbuljong för dom andra smakerna är skitäckliga, speciellt kyckling. Men det är salt och gott men inte särskilt nyttigt för dig eller dina njurar skulle jag gissa :P
Brukar du äta något konstigt? Kommentera gärna :)

Snabbis

Ska snart fara och hämta upp min syster, skjutsa henne till gympan (för hon är för lat för att gå ;)) sedan ska jag till Jula och köpa en massa saker som min mamma och pappa "beställt". Det är ofta så när man bor i en mindre stad i inlandet, man far till dom större och handlar för affärerna finns inte i den lilla staden.
Minns när man var yngre och man for typ en gång varannan månad och körde heldagar i Umeå för att uppgradera sin garderob, då var det shopping må ni tro! Full rulle hela dagen och sen käkade man en subwaymacka på bussen hem. Jag ÄLSKAR subway, men inte i skellefteå för där gör dom mackor, i Umeå gör dom a little piece of heaven med vinäger inlindat i papper. Det är soul i dom mackorna!

Kvällens bravader

Skulle se film med min syster men ville hellre hjälpa M byta däck på bilen. Då ringde Gabba och Thomas och frågade om vi ville grilla; "Om vi hinner". Jag tröttnade ganska fort dock eftersom det känns lite drygt att "hjälpa till" när den man hjälper alltid tar över/gör om det man gjort även fast man gjort rätt. Så när första bilen var kvar körde jag hem den och här sitter jag igen, framför datorn som jag gjort hela året. Om M kommer hem snart så hinner vi nog fara och grilla med de andra.

I cried one tear last night, but only one, from my right eye.

Det finns två känslor jag hatar mest av allt. Den ena är när man sitter ett gäng och man öpnnar munnen och säger något som hör till ämnet eller frågar en fråga, speciellt om det är en fråga, och alla tittar på en, i ungefär 2 sekunder, bara tittar och sedan vänder sig mot varandra igen och fortsätter som om jag inte sagt något eller ens fanns där.
Det andra är när man öppnar sitt hjärta, lägger alla korten på bordet, säger rakt ut hur man känner, och personen i rummet låtsas som att det inte ligger där. Kanske hänger ihop lite grann med den första punkten jag hatar.
Hellre att någon spottade på det jag lagt fram, den lilla högen med brokiga bitar av vita, mjuka fjädrar och kol. Att någon spottade, sa att det var fult eller kramade sönder det med en knyten näve. Hellre det än att någon bara tittar på det, tittar upp på mig, kanske ler lite och vänder sig bort eller återgår till något annat.
En klump växer i min strupe medans jag skrapar ner min lilla hög från bordet ner i min hand och håller det mot mitt bröst. Det blev svarta streck på bordet efter kolen, och fjädrarna blir rufsiga och svarta där dom ligger tillsammans med kolen i min famn Vill trösta högen som raserar i mina händer men skulle nog själv behöva tröstas av personen som sitter på andra sidan bordet. Sånt hatar jag. Hade jag varit kille hade jag inte brytt mig och därför itne blivit ledsen av diverse saker. Förut grät jag aldrig, jag grät aldrig, inte på flera år. Tills för 2 år sen. Jag gråter inte ännu till filmer, men jag gråter oftare, och jag hatar det.
Jag fattar inte att jag sätetr mig själv i situationer, där jag vet att jag kommer må dåligt i slutändan. Jag är alldeles för blåögd, alldeles för naiv.



Nu ska jag gå ut i den nyfallna snön (välkommen till norrland), gå till viktoriabron, med en hög som jag lagt i en burk och släppa det. Låta det blåsa i vinden och landa i älven. Tillsammans med snön.

Inget inlägg om mina världar ikväll

blev sjukt konstig ikväll, orkar inte skriva trots att jag napade i 3 timmar klockan 3. En låt som jag lyssnat mycket på idag är den här;
Kanske kommer jag i en hiphopish period snart? Mer om min musiksmak imorgon. Nu ska jag titta på en gammal serie som gick på tv förut som hette "Kniven i hjärtat". Ganska cheezy och så men gillar den på något vis, någon som har sett den?

Hej och välkommen

Ser att jag har fått en massa nya läsare, hejhej å välkommna, vill du ha en bulle och kaffe? Fast jag har inget kaffe men jag har saft?? om det går bra... Annars finns det ju vatten och jag har nog thé också. Men ingen mjölk, om det går bra.Tänkte göra ett inlägg senare om mina två världar så stay tuned för mer bakgrundsfakta :)
En bild från förra sommaren när jag och Marcus var påväg hem till mig en dag.

Två män i lägenheten och jag är naken

Igår var byggarna här och bytte fönster, men de är inte riktigt klara för det ska dit lister också. Just nu sticker det fram gullfiber å allt möjligt. Men som sagt, de skulle komma tillbaka imorgon. Men så vaknade jag idag kring halv 9 av röster i lägenheten. Hade vaknat tidigare av en sticksåg men tänkte att dom måste vara hos grannen. Men så vaknade jag alltså, det var två män i vardagsrummet, sovrumsdörren var öppen och jag sovde naken.

Eeh, lite smått panik. Så ålar ur sängen, hittar en bh på golvet men inte så mycket mer. Den ena killen säger något och dörren slås igen. Tittar ut från sovrummet (är ju inte blyg så länge man har underkläder^^) och det är ingen där, och inga tecken på att de fixat fönstret. Var de aldrig där? Huset är jävligt lyhört men så lyhört? Att det hördes som att dom var innei lägenheten och pratade? Iofs så har grannen bett M ha telefonen (som han använder som väckarklocka) på en kudde eller något för han vaknar också när den börjar vibrera, hur lyhört är inte det?

Mina ögon gör skitont, doktorn sa att han inte kunde se något, bara att jag var röd och irriterad, så jag fick antibiotikadroppar (som är svagare än kleggkrämen som jag redan köpt) och de hjälper inte alls. Undra om jag får använda den andra (klegg)krämen samtidigt som antibiotikan. Nu blir det frukost, see ya later ;) /R

Farbror Blå, gånger två

Idag har jag sett film med gänget, sedan körde jag och en vän till mackarna för att tanka. Hur ofta har du sett polisen på en vardag? Om du ens har sett dom på helgerna? Men så plötsligt står dom där. Och ingen av oss hade bälte, så panik att knäppa på oss dom medans polisen började köra efter oss. Så slår dom på blåljusen...

Jag har respekt för polisen, och har bara varit i kontakt med polisen en gång. Jag var 16, hade öl och stod på torget på marknaden. Just det, det var en marknadshelg. Vi står 4-5 pers och dricker när vi ser polisen komma gående mot osss, annars är det nästan helt öde på torget. "Shit vad ska vi göra? Jag har ju hela väskan full med öl" "Ta det bara lugnt, stå still" "Aa, det är nog smartast, vi står still" så utbrister Jenny "SPRING!" tvärvänder om och börjar kuta och jag vet inte riktigt vad som hände, överlevnadsinstinkt tror jag, men jag vände också om, och började springa. För jag var 16 år, fått tag i öl för första gången och hypernervös.
Vi hann bara runt husknuten innan de var ifatt oss. Jag hade slängt min väska bakom en container, och Jenny var redan utom synhåll. Jag fick plötsligt tillbaks medvetandet; Vad gör jag? Springa från polisen?? Och vände mig om och erkände att väskan de plockat upp var min. Ena polisen börjar ställa frågor om min identitet medans den andra packar upp mina 3 öl.
Jag svarar så ärligt jag kan och är väldigt snäll och tillmötesgående. Och ena polisen börjar kaxa "Vars har du fått spriten ifrån va, va, va??" Jag höll på att kissa på mig. "Eeeh... En kille i Skellefteå har köpt ut det" Vilket var sant. Jag visste inte ens vem killen var, tror han var alkolist. Någon som min vän brukade fråga."Jaså?? Jaha? Det bara POFF kom fram sådär?!" Jag ba; Nej, jag sa ju att en kille köpt ut det. Det hela slutade med att de tog mina öl och skickade ett brev hem så mina föräldrar skulle få veta vad jag haft för mig.
När jag såg blåljusen blev jag helt i chock. Bilen som kördes den här kvällen hade en massa fel (bilen skulle fixas så vi hade den bara en dag för att tanka upp den), och jag hade inte ens tänkt på det, utan bara satt mig i bilen utan att ens tänka på att den inte hade några reg-plåtar! Jag hade tom satt mig bakom ratten för att jag skulle köra, men blev övertalad att min vän skulle köra istället, och muttrande hade jag satt mig i passagerarsätet. Tänk om jag hade kört? Min prövotid är inte ens ute så körkortet hade rykt direkt! Vi pullade over (eew, mixa svenska å engelska sådär) och polisen ville att vi skulle kliva ut och prata med dom.
Det hela slutade med att det blev böter på några tusen och vi fick rulla bilen hela vägen hem. Tur att farbror poliserna vi träffade idag var snälla. God bless you.

Kille som hänger sig live

Har nyss kollat igenom hela tråden på flashback som en kille startade igår där han säger att han ska ta sitt liv. Alla tror förståss att han trollar, men sen gör han det. Han hänger sig i en nätverkskabel framför en dator som skickar ut bilder på internet. Det är för jävligt, men nu kommer sånna trådar tas på allvar, det är jag säker på. Man kan se allt, från det att han springer runt tills han hänger tills polisen kommer in och gör HLR på han. Hoppas han mår bättre nu. UTIFALL någon vill läsa det, https://www.flashback.org/t1322408. Jag förstår dom som tror han trollar, men så jävla hemskt hur vissa kan kommentera! Fascinerande, men hemskt. Synd om de anhöriga att allt ligger på internet.

Dom är nog snart klar med fönstret tror jag. Jag ska till doktorn kl 13.20. Känns lite halvdrygt för alltid när jag just bestämt mig för att fara går som ögonen över, men jag vet att om en timme kommer jag ha ont igen. Geggamojjan som jag köpte funkade då inte iaf.

Ett utrivet fönster

och kyla som strömmar in, det är vad som händer just nu. Några byggare är här och byter fönstret och balkongdörren, tur det eftersom den varit trasig sen inflyttningsfesten för ett år sen.

Har förresten fått jobb, eller anställning på mitt gamla jobb, iaf tills jul :D Hade nästan ställt in mig på att va arbetslös i skeå ett tag men detta innebär alltså att jag inte får bo i ske på ännu ett år. Men tänker söka efter jobb febrilt, medans jag har jobb, men det känns som att ingen anställer en fören man är helt arbetslös, am I right?
Update senare idag, ska ringa doktorn och fråga om dom kan göra något åt mitt öga, för nu är jag less.
Blir faen cp på att det inte blir ny rad där jag säger att det ska bli ny rad!

tidsfördriv

Tvättar och läser Ana-ginas blogg som är hilariuus, anagina.blogg.se.

Handfat,ryggont och lyxmackor.

så överlevde jag dagen. Marcus och Patrik målade nere i lägenhten i källaren för Patrik ska flytta in dit. Hhaha, när vi snackade på morgonen berättade Patrik att han hade böejat må dåligt och tömt sin mage i handfatet, även fast han satt på toan, varpå han fick den geniala idén att plocka isär handfatet för att få det att rinna iväg, tyvärr så gickinte det och han lämnade handfatet i delar och spyan kvar. Sedan var han tyst en stund och sedan utbrast han, "FAN VAD KUL JAG HADE IGÅR" Följt av ett stort flin, hahha.

Har för övrigt ont i ryggen igen, och mina ögon vill inte läka. Har haft ont i dom i 15 dagar nu och hjälper inte med kräm, men kan som inte gå till doktorn känns det som, för det är TYP på väg bort, men har varit TYP på väg bort i 7 dar.
Igår så somnade vi kring 4 och vaknade kl 7. För sent med middag så vi gjorde lyxmackor med bacon, scrambled eggs, majs, spenat och turkisk yougurt och sallad till det. Det var skit gott :)


Mitt första fylleinlägg

Jag ber om ursäkt för felstavningarna i förhand, för jag är på verkad. Håller på att steka en omelett med skinka och spenat efter att jag gått hem sj från festen, följde gabba hen först dock så dä så länge var det ju kul, ganska kul på festen också men jag är lite för full och inte en rocker som sagt så jag ville gå hem istället, nu måste jag röra om i stekpannnan, godnatt gottt folk

Rock on!

Ikväll är det bandit fest på nocks, kanske nämnde det tidigare idag, men så här ser jag iaf ut på väg till rockarnas näste minus eyeliner som jag inte lägger på fören jag far.
Tröjan är ett kap från HM för 50 spänn, jeans från Gina och hårsnoddar som jag använder som armband från dollarstore, u make u're own style x) Ursäkta min dåliga webcamera, men vanliga är trasig som sagt.

Lärdom av tjugotio

Har nyss fått reda på något hemskt. Hur kan man ljuga om något sådant? För en sån viktig person?
Kanske har jag lärt mig rätt i år. För det viktigaste jag lärt mig i år är att inte lita på någon tyvärr. Jag trodde att man alltid kunde lita på vissa personer iallafall. Men det enda som är säkert är att DU sj är den enda som kommer hålla dig om ryggen när du verkligen behöver det. Lita inte på någon. Jag trodde aldrig jag skulle säga det, it breaks my heart, men det är sant..

Igår gjorde jag inget, men levde ändå livet.

Igår levde jag livet. Satt i ett  vardagsrum med 5 underbara personer oc pratade och ät chips och drack root beer. Spelade supernintendo och myste.
Sedan gick vi ut, efter att en person däckat, först till krysset ( som för övrigt har dom godaste hamburgarna I SVERIGE, har du inte varit där så måste du testa!
Tittade på fjortisar som drack starkcider i för höga klackar och ramlade ut ur diverse volvos och epor. Sedan tävlade vi hem till Fredrik och Elin, de med bil, jag med cykel, men jag vann inte.
Susade genom en kall stad som värmer mig i hjärtat och hela staden verkade vara täckt med några millimeter fukt/dagg/frost.
Sen såg vi ett avsnitt av någon japansk serie, och sen droppade en person av för hon skulle jobba imorn (idag), sen såg vi ett avsnitt till, sen pallade inte mina ögon eller Thomas nå mer, så vi for hem. Ikväll är det bandit fest på nocks, och vi är VIP, NICE! Frågan är hur kul en reagge girl har inspärrad med 100 pers hårdrockare och Raubtier :s

tacos

Tacos middag med syster, marcus och gabba, annars har jag och gabba spelat little big planet idag. Har aldrig spelat det två players förut och är ett ortoligt underhållande spel för de som är less på action och vill tillbaka till super roliga arkadspel. Nu sitter vi, hela gänget och pratar i vardagsrummet<3

Trasig soffa, trasig kamera

Soffan hos Marcus är trasig, typ av på mitten på undersidan, och dom på möbelaffären ville att jag skulle ta kort på skadan och skicka in, och medans jag gör detta tappar jag min digitalkamera i golvet så nu vill den inte fungera :( Är ett par år gammal så jag hoppas försäkringen fortfarande gäller, vad skulle jag göra utan min kamera? :O :(
Här är bilderna på soffan, SATAN vilken snygg soffa vi valde slår det mig :D

Mojs och red rose

Köpte tillslut en kräm ala 100 spänn för att mina ögon inte riktigt vill gå över, och vem var idioten som kom på att göra den guL?! Ser ju för jävla äckligt ut när det sitter gult klägg i ögonen, ser ju nästan helt normalt ut utan!
Har också sett film med Marcus, Gabba och Thomas. Rose red av Stephen King, vi började se och kom fram till att det tog jävligt lång tid innan nån blev uppäten, så vi googlade och insåg att filmen var mer än 4 timmar lång! Så vi ska se den sista timmen imorgon. Nu ska jag sova, G'natt.

Två laptops, två syskon, en soffa

Mimmie är hemma från skolan idag så hon spederar dagen här med mig.
Vi har sett "Freddy got fingered". En film med skum humor, på ett icke humoristiskt sätt faktiskt, vi pallade inte se de sista 20 minuterna ens. Vissa saker var kul men överlag, inte bra.
 Sen så har vi suttit här och bloggat och läst/skrivit vackra texter. Någon kanske blir skrivet idag. :)

 Song of the day:


En liten film från igår

Bilderna var inte så värda så lägger ut en liten film istället om när vi poppade popcorn.

Casper the friendly ghost

Ikväll har min älskade syster varit här och ätit middag, blev supergod korvstorganoff alá hk-bok från 1985. Har tagit lite ströbilder och videos, men batteriet på kameran tog slut så kan inte ladda upp dem ikväll, får bli imorgon. Sen såg vi film och det blev 90-tals klassikern Casper. Den var jätte fin och sorglig. Speciellt den här scenen.


"Can I keep you?" Hur vackert är inte det?

Klockan är 3 och jag har inte ens sockar på mig än.

Idag har jag riktigt haft en arbetslös dag, suttit i mjukiskläder framför supernintendot och varvade dixie kongs på en timme (plus det jag spelat igår) sen suttit vid datorn, läst en jaktbok(??) och äter nu flingor.

En härlig kväll i mitt ena liv

Middag med Thomas, Gabba och Marcus, blev tonfisksallad, sedan åkte vi till Fredrik och Elin och checkade in deras nya lägenhet. Den var jätte fin och vi såg "Prince of Persia" som var riktigt bra! Ska nog lägga mig snart, men inte redo för sängen riktigt än. För mycket tankar som virvlar runt i mitt huvud och min mage. Underbar kväll though.

Tack

till min syster som tipsade mig om hur man fixar designen; mimmielundinnorberg.blogg.se (såklart så vet jag inte hur man gör en länk heller, men ni får manage on your own)

13.23 en tisdag

Sitter arbetslös i Marcus lägenhet och spelar Dixie kongs double trouble! Jag älskar 90-tal, så många minnen och rolig musik. Super nintendo måste ju ändå vara det utlitmata 90-tals prylen! Igår fikade jag och Marcus med Ida och deras föräldrar, chokladwienerbröd och äppelmunkar som visade sig vara vanlijmunkar ^^ Idag ska Gabba komma till Marcus på middag och jag hoppas jag har klarat bossen på kong tills dess :D Nu har ju inte jag så många läsare men ändå, vad är 90-tal för dig? ;)
minus kiddy kong

Marknaden blev

Vi for på förfest, satt 4 tjejer och en kille i ett tomt vardagsrum och väntade tills alla druckit upp sina påbörjade glas som fyldes hela tiden, sen skulle de andra inte emd så vi suttit och väntat i onödan, sen någons inflyttningsfest sedan direkt ill hotellet. Klockan var redan nästan halv 1, å 200 spänn för att trängas`i 1,5 timme? Jag och mr gick istället hem, hand i hand.

Igår (söndag) bestämde jag för att följa med mr tillbaka till ske, så här sitter jag. I hans lägenhet medans han jobbar, steker mackor eftersom han inte har någon brödrost och spelar tv-spel. Iklädd en t-shirt som jag lånade för att sova i och en hood ur hans garderob. Kommer nog något fint sen, är på sådant humör, när jag skulle kunna skriva timme efter timme bara om vackra saker. Det blåser i skelleftå idag dessutom.

Marknad

Kom nyss hem från marknan som är i helgen. Samma saker varje gång så jag köpte inget förutom en munk <3 Ikväll blir det hotellet (INTRÄDE 200:- och dom släpper in för mycket folk, så man kan inte stå utan att ta i någon och det är så hög musik att man inte kan prata, det är dansa som gäller då. Vilket Mr X vägrade.) Eller raggarträff, (woopie...) á 200 kronor där med. Så vi får se, lär bli en misslyckad marknadshelg som de senaste 6 åren, 2 ggr/året. Om man är pepp, så slutar det alltid dåligt en marknadshelg.

RSS 2.0