15 230 kalorier

Ska hem till familjen i helgen. Hur många chokladkakor kan familjen L-N äta på 48 timmar?
To be continued...

20 seconds of insane courage

Tre veckors ont i hjärtat. En och en halv timmes komponerande av bibel till sms. Två sekunders mod. Arton minuters telefonsamtal.
Sen är det över, eller snarare en fresh start.

Coffee for me?

Asså whattafakk?
Ni vet hur man kan få sne dygnsrytm och försöker somna tidigt men ändå inte somnar fören typ 2-3. Jag har det problemet, fast åt helt jävla fel håll!
Förra veckan:
Fredag: Somnar klockan 21.30
Lördag: Somnar hos mina vänner när vi spelar tv-spel klockan 00.
Söndag: Somnar klockan 21.00
 
och den här helgen
Fredag: Somnar klockan typ 20.00
Lördag: Somnar på överraskningsfest 00.10
Söndag: Somnar klockan 20, sen vaken en timme och somnar igen klockan 21.30.
 
VAKNAR KLOCKAN 4.00.
Jag kan fan inte vara vaken längre än till 10 en kväll. Jag hinner inte se film, jag hinner inte borsta tänderna, JAG HINNER INTE ÄTA CHIPS. Är kaffe sista utvägen?

Hjärtat är tungt när axlarna är fria

Att ha fått det här jobbet har gjort att det lättat tusen kilo från mina axlar, men iochmed förra veckan lastades det på fem kilo i hjärtat.
Det är inte kul att arbeta när man bara får skäll och gliringar hela tiden. Har känt mig som sämst i hela världen. Jag är så himla rädd att det ska bli som mitt tidigare helvete 9-17. Inte för att jag tror det för på det här jobbet är man snäll, bara inte just dom här veckorna.
I kombination med att bara få ha jobbat i disken 3 veckor i sträck så är fötter och rygg helt utslitna.
Jag hoppas bara ödet slutar vilja mig ont den här veckan. Och att jag ska bli bättre på det jag är sämst på.

Beercan, bacon

Just nu håller mitt hjärta på att sprängas av kärleken. Det finns ingen musikgenre som reagge. Det finns inget som rör så som
reagge.
Rastafari's door is always open.

WoW


Att ha en helg och mello i stan

Som många andra blir det nog Melodifestivalen och öl ikväll med gänget. Och jag ser det BARA för att det är i Skellefteå idag.
 
Dom här lediga helgerna som vi bara spenderar i sängen med varandra är så guld värda. Tänk att jag missat över ett år av sånt här!

Att mata män på stan

Jag fick med mig mackor hem från jobbet, och lite fler än vad jag behövde. På vägen hem tänkte jag vad jag skulle göra med mackorna som blev över. Jag hatar tanken att slänga fullt perfekt mat och tänkte "tänk om jag skulle träffa på den skäggiga hemlöse mannen med rullstol som irrar runt på stan ibland, jag sparar dom tills jag kommer hem"
 
Och vem står inte i ett hörn mitt på gågatan om inte han. "Det måste vara ödet" tänker jag.
Efter 30 sekunders tvekan stegade jag fram och erbjöd honom en macka.
Han tackade nej och blev förnärmad och jag fick så himla dåligt samvete. Han kanske inte alls är hemlös och där stod jag med en kycklingmacka i en skrynklig påse. Jag skämdes så mycket och jag hoppas han inte blev arg. Jag försökte ju bara vara snäll.

All hearts day

Alla hjärtans dag idag! En av mina absoluta favoritdagar på året. Synd bara att den började med en utskällning av min nya chef, för att hon tycker jag sviker dem när jag jobbar på min deltidsanställning, som jag fortfarande har uppsägningstid kvar på, vilket hon var medveten om när jag sökte jobbet. Känns frusterande.
 
Annars har jag fått rosor idag och ett brev av MamPap! Och ätit stuvning till middag! Det enda som saknas på den här dagen är en 2 timmars dusch och Big bang theory, weei!

Tecken tecken tecken

Vaaaaad ska jag teckna. Observera den fina skapelsen jag gjort i bakgrunden, detta vackra ansikte av tejp.
Jag tecknar låtar vartän jag går nuför tiden. Jag önskar att jag var bättre och snabbare på att teckna så jag kunde översätta mer Maskinen tillexempel, men övning ger färdighet. Jag vill göra fler videos men vet inte riktigt vad. Känns lite lame att lära ut barntecken och sånt. Något bra förslag på tema?

Vad skulle du göra?

Nygymmad och lurig
DAGENS DILEMMA.
När jag gick till gymmet så hände detta. Jag gick där och mindade my own business när ett chokladkake-papper låg i min väg. Jag sparkade förstrött på det och insåg att den var full och helt oöppnad. Vad skulle du göra? Äta den eller låta den vara? Ni vet vad jag valde...

Blue boots in puddles

Har köpt nya stövlar och ja, jag måste ringa min syster varendaste gång så hon kan bestämma åt mig OM jag ska köpa ett plagg, BeslutångestTjej.se Men snygg i regnet kommer jag vara.

Utsparkad ur hålet

Har fått ett brev idag som oftast är jävligt jobbigt att få,
för man får det i tid och otid men den här gången står den lilla extra meningen;
"Vi har avaktualiserat dig av följande orsak
Du har fått arbete från och med 2013-02-04"
 
Har nu börjat på mitt nya jobb och det är allmänt kaos där och jag är sjukt sliten med att dubbeljobba varje dag. Ändå är man alltid så taggad att få det här att rulla!

Vår söta tant och Nelson

För övrigt så har vi en riktigt söt tant som bor under oss. Hon är förälskad i Johannes och var upp igår för att se om han bodde kvar. "Det var ju så länge sedan jag såg honom.."
 
Och varje gång vi har med oss en påse ut i bilen så frågar hon om vi är påväg att flytta. I början tror jag hon frågade det 8 gånger på 2 månader. Så även när mamma och pappa var här för att hälsa på. Mamma stod ute med Nelson och mötte våran granne.
Det första hon frågade var om mamma skulle flytta in och sedan frågade hon om Nelson brukar bitas och om han var farlig, hahah.
Han må va stor men han är ganska så schnäll. (förutom när han äter sockar eller krafsar sönder dörrar och tapeter eller när han äter upp katten) Har faktiskt saknat den där yrbollen.♥

RSS 2.0