En gång när jag inte backade.

3. Ett minne av någon gång när du stod upp för dig själv

Jag minns en gång när jag stod upp för mig själv om ett skitsak, men backade ändå inte ur. Den gången kände jag mig ungefär som modigast i världen.

När jag var 10 och sa jag åt en kille som gick två klasser över mig att man inte fick klättra i brandstegen. Det var en vän till min storebror som ofta hälsade på hemma hos oss men ändå så hoppade han ner och tryckte upp mig mot den gula skolbyggnaden. Han knöt näven och höll den framför mitt ansikte och väste "Ska jag slå ihjäl dig eller?" och jag kände helt plötsligt, vad fan spelar det för roll så jag svarade "Ja, gör det då." Jag tänkte att det värsta som kunde hända var att han slog mig i ansiktet och det skulle göra ont. Pojken ifråga blev så paff av mitt svar att han tvekade med den knutna handen i luften i flera sekunder, nog så många som 20. Så tjöt rastklockan och han knyckte på nacken och sa; "Där hade du tur". Men vi båda vet vem det var som vann.


Något brott jag velat begå.

2. Något brott du begått eller velat begå.

Jag har aldrig velat begå något brott. Men jag har "brytit mig in" (hoppat över staketet) på en stängd, avlägsen badpark en gång. Det var jättetråkigt och helt dött så vi gick hem. Och jag har snott en macka i cafeterian en gång när jag gick i skolan. Jag är en ganska ointresserad brottsling och glad är jag för det.


Någon allmän person som jag beundrar

1. Någon (helst otippad) person som du beundrar.

Förutom de mer klyschiga svaren som förövrigt är sant, så om jag ska välja en mer allmän person så blir det Gry Forssel. Sen hon var värd för BigBrother och sa rätt ut till en kille i direktsänding att hon tyckte att han var ett svin (även fast programledarna själv i fråga inte får uttala sig om vad de tycker om deltagarna). Hon gick på honom ganska hårt och han blev stum vad jag minns. Hon verkar vara en vettig människa och en bra förebild plus att hon alltid bar så fina kläder.

 

 


Om man har en lista, då kan man publicera en fråga om dan.

 

 1. Någon (helst otippad) person som du beundrar.

2. Något brott du begått eller velat begå.

3. Ett minne av någon gång när du stod upp för dig själv.

4. När du tappade besinningen.

5. Tre av dina mest framträdande karaktärsdrag.

6. När skäms du?

7. När är du stolt?

8. Vad ältar du?

9. En utskällning du fått och minns.

10. Vilken kändis fantiserade du om när du var tretton år?


Känslig

 

repris

 

Kissmiss kommunikation

 
 
En liten video från tusen-år-sen-talet men riktigt söt! 

Mörkt

 
När det är släckt här är det även mörkt hos mig. Då finns det ingen mening med att kladda ner. Jag gav upp och gömde mig mellan filtar och ögonlock. Och jag har inte kommit upp än. Hej.

RSS 2.0