roast och adjö

Mimmie har nyss lämnat lägenheten. Känns sådär. Har sagt hejdå till alla nu minus gänget och Johannes, som jag ska ägna mig åt. Tänk, om 28 timmar är jag påväg!

Nu ska jag packa, har inte gjort det än :O och äta toast med marmelad, mmmm!
Sugen??

Bilder-tagning

Har varit ute på promenad med Mimmie och Johannes ikväll. Mimmie tog några riktigt fina bilder också =) Nu blir det madrassen, godnatt älskisar!

Ett smakprov


Nyklippt och nybikinat

Sådärja.
Har man klippt sig. Blev mest topparna så inte hela håret ska gå av när jag far utomlands men också en stor snedlugg. Nöjd =) Just nu är det lockat också så man ser inte se bra :P


Annars så har jag testat min bikini :D Den passar bra strl mässigt men var mycket mycket glansigare än vad jag trodde. Tror den får åka med mig ner iallafall ;D Vad säger ni, visst fick jag till skissen riktigt bra ;)
<--->
Nu ska jag fortsätta tvätta, mors!

Allt jag behöver+piercingar

Imorgon blir det massvis med ärenden eftersom jag är för dålig så har jag idag inte gjort en enda grej av allt som jag skulle göra. Så därför blir schemar för imorgon:

  • 9.00 Klippa mig :D
  • Hinna springa på stan; Hämta ut min bikini som HANN KOMMA!! :D
  • Springa på banken, springa på apoteket, springa på Telia.
  • 12.00 Tvättid. Tvätta ALLT jag äger och packa ihop det som jag ska ha med mig.
  • Äta middag med kniv och gaffel alternativt sked.
  • Få ångest över allt jag packat.
  • Mysa resten av kvällen.
  • Få ångest över allt jag packat

^^ FniZz

(Bild på alla mina navelsmycken. Tror jag ska köra på den näst bortersta utomlands ;) Härligt oceanblå, min favorit.)


The last two days - lovely and cheeky

Igår sov jag på strandpromenaden. Mycket mysiga och underhållande 24 timmar x)
Käkade ost och såg film. Har inte druckigt NÅGOT i princip det senaste dygnet eftersom vi fick slut på thé och vi insåg att vattnet som vi hade kokat tidigare i lägenheten och slängt bort eftersom det smakar 1000 kilo kompakt kartong av någon anledning, även smakar så illa oavsett, när det kommer från kranen( och kokat).

 




Haha, fun of the day var det lilla hålet i lakanet som vi jämt råkade slita i med diverse armbågar eller fötter, haha! Alltid mitt i att man sa något och vände sig lite så lät ett ritsch xD

Annars så har jag varit hos Ida ikväll med Mimmie. Mötte upp Ida i stallet och fick se henne rida dessutom, skitduktig är hon =D Ätit middag och gett lilliskusinis sina försenade födelsedagspresenter från Lapplands-folket =)






Häst med ansiktsburk


Busisar


Chilldag + Mimmie

Chilldag + att Mimmie har nu också återvändit till lägenheten för i veckan =D


Raise a brow

Förresten så har jag bättrat på mina ögonbryn och även färgat fransarna idag. Tack mamma för hjälpen!♥
Brynen blev lite mörkare än jag tänkte, men mycket färg fastnar på huden så inom några dagar är dom nog finemang :D

nice nice
-och för att göra allting bättre kom Michael Jackson - Black or white på radion i bussen nu :D


Vårrullar och ÄLSK-ar

Minns ni när jag pratade om att vi skulle göra vårrullar hemma i november någongång?
jaa.. Det blev som aldrig av, men idag gjorde vi dom! :D



Lite jobb men ändå enkelt och himlarns så gott det var! Kommer bli fler i repris hoppas jag ^^

Annars så sitter jag just nu på bussen, spontanbestämde mig igår för att åka till Skellefteå redan ikväll istället för att vänta tills imorgon morgon. Det känns svårt att det är sista gången jag träffar mamma och pappa innan Spanien dock =(((( Jag älskar er så otroligt! ♥♥

Så.. Tillbaka till basilusk-träsket. Koka allt vatten och vara jättenoga med att inte ens borsta tänderna i det sista veckan nu, så jag klarar mig tills det är avgång till söder :P


Bikini, solved! och evighetsluggen

Har nu skrivit ut biljetterna, packat allt jag ska ha med mig från härifrån OCH hittat en nödbikini! :D Eftersom jag inte hinner få den jag beställt och mina gamla har tappa "garyscha" (Farmor säger jämt det, tror det innebär resår^^)

Ready to go abroad!

Lägg dessutom märke till min evighets-lugg som aldrig tar slut. Hatar nytvättat hår, he bli som nå kaiko mer'e, särskilt när jag var i Stockholm när jag var 16, då hade jag min lugg som en  överkammning över hela pannan. Eller hade och hade, jag hade väl inte lärt mig hur man fick bukt med den.
HAHA, ja tänk vad ungdommen hitta på
/

Nu blir det våfflor i solen, fan jag som redan gått upp 3 kilo i helgen :/ Men våfflor med grädde och hjortron-sylt?Mumma!

Bikini-problem

God morgon. eller nått.
Har sovit uruselt inatt och vaknade klockan 6. Har duschat, ansiktsmaskat och insett att min bikini nog KOMMER komma försent, plus att posten brukar vara jättekinkiga med att man själv hämtar ut paketet. Vilket jag inte har möjlighet att göra. Så måste dit och prata med dom om att Mimmie kommer komma istället.

Har nu suttit och försökt avbeställa men killen ville att jag skulle ringa imorn istället :P Jahapp. Men mina grejjer är ju påväg, stoppa dom nu! Hinner ju inte vänta tills imorn. (Post skickas idag även fast den är röd)

Haha, kolla förresten shortsen jag hittade hos farmor, värsta clownshortsen. Spex i spanien





Helgen som var


Massvis med råttor. Har säkert sett över 10 stycken så både Nelson och Totte hade full rulle.


Vi grillade allihopa och drack Baileys.


vi gick ner till älven och sommarnjöt








Obligatoriska alfapet-turneringen


Årets ägg-armé


Ägget jag och pappa gjorde

slut

blogg-otillgänglig

Ikväll åker vi hem till Lappland igen.
Ska beställa flygbiljetter till Sthlm idag och skriva ut alla papper som jag behöver inför Spanien. Vi ses ikväll, ha en bra sista dagen på påsk helg :D

Bildbombsfail och Chloe

Har försökt göra en bildbomb av de jag gjort idag men internetet är alldeles för trött för det, får bli senare när jag kommit hem.

Annars så har vi ätit påskmiddag och jag vann 25 kronor på en trisslott ^^ Och de senaste två timmarna har jag tillbringat framför Toshi och sett filmen Chloe.

Handlar om en kvinna som misstänker sin man för att vara otrogen, varpå hon lejer en prostituerad att fresta honom.
Helt galet sjukt bra film tycker jag! Oväntad och mänsklig film med Amanda Seyfried (Hon som var med i Mamma Mia) Har alltid tyckt att hon varit lite småful, men i den här filmen var hon t.o.m vacker.

Filmen är inte superspacead utan mer verklighetstrogen. Men verkligen inte tråkig eller ointressant för det.
Skönt att få se en välgjord film igen! Varit för mycket skräp på senaste tiden.
Dessutom så vänds situationer i filmen så man funderar i andra vinklar, än vad man är van vid, och sådant uppskattar jag verkligen. Se den, riktigt bra! 9,5/10 snälla gynekologer!


Egg-heads


Har nyss varit på påskjakt  med syster, kusiner+ kusin pojkvän. Mumma!
Har till största del solat idag, älskar detta väder men lite nojjig över att bli sjuk innan Spanien.

Dessutom att skellefteå har sitt bakterieproblem i kranvattnet :s Jag som ska tillbringa sista veckan där innan jag drar. Tydlifen så är det så allvarligt att man inte ens får borsta tänderna i vattnet :O

Vi ses ikväll, GOD påsk!

sway

Vet inte riktigt vad jag ska säga. Tydligen är något pågång som jag har missat. , på ett helt totalt annat sätt än vad jag pratat om förut. Inte de sakerna jag pratat om förut. Nu ska jag gå upp, kolla läget. Godmorgon.


"tills man kommer ut på andra sidan, till det som är vackert"

Har sett "Till det som är vackert" med Mimmie. Svensk film från 2010 som handlar om en tjej som varit med om en massa (typ varit prostituerad men de går inte in djupare på det) som förälskar sig i en man, medans hon har pojkvän. Hon älskar klassisk musik, och blir rörd av varje ton. Detta visas ett x antal gånger så filmen är ganska seg med dålig klippning men inte fullt dålig dock. 

Men det som slog mig med filmen är huvudskådespelerskan. Alicia Vikander. Vars har hon varit hela sitt liv?
Jag är nog beredd att säga att hon är den vackraste svenska jag någonsin har sett.
Varför har inte hon varit på fler reklamer, fler filmer, nånting! Hon är för det mesta totalt osminkad, men naturlig skönhet, där har du det!
Dessutom ser det ut som att hon rodnar på riktigt flera gånger i filmen, supersött!

På bilder blir hon tydligen inte lika snygg (snyggaste jag kunde hitta) men i filmen slås man lite av en slägga i huvudet varje gång hon dyker upp. Damn!
Nästan
värt att se filmen enbart för henne.
Betyget blir 6/10 fiolstråkar i ögat. Inte bra, inte superdålig, inte nödvändigtvis sevärd.
klicka här för att se henne i rörelse ^^




livet på en pinne

Nyss suttit ute och grillat, hela släkten. Har även avnjutit en baileys och en amarula, mums!

påsk uti skogehn

Framme i mitt-ute-i-skogen-land. Hos farmor. Eftersom det här stället är en egen liten värld så finns här en massa snö även fast det är sommar i resten av Sverige. Har inte så mycket att rapportera än så länge så;
 GLAD PÅSK på er!




L,i,p,p

Så himla less på att han blockerar alla mina tankar. Jag lovade mig själv, detta kommer aldrig märkas. Och hela min filosofi att man bestämmer över sitt eget öde, ödelades.

Imorse har han varit ett pain in the ass. Jag är så himla glad att du inte blundar. ♥
["- Men för hur länge??Vavavava?"]

Lite spain-tänks och J

Har följt J till bussen efter att vi ätit go frukost.

De senaste 24 timmarna har varit lite som en bergochdalbana. Bitterljuvt.
Direkt när vi kom fram igår träffade vi Jenny och Robin. Vi åt ute och for sedan hem till mig, drack lite och spelade spel. Senare på kvällen tyckte vi pinnbröd var en bra idé så vi vevade ihop en smet, kladdade lite på varandra och gick sedan ut och grillade.

Igår kvälls var sista gången jag hinner träffa Jenny innan Spanien, så med ens kändes det verkligt och man insåg vad mycket man kommer sakna människorna här. Jag kommer ju tillbaka men saknaden/längtan efter J kommer vara enorm. Vi får se vad som händer innan och efter Spanien..

Så bittert samtidigt som det varit så himla kul att träffa Jenny och Robin igen, och tillbringa en extra dag med Johannes.

Har idag följt honom till bussen efter att vi ätit go'-frukost. Och nu ska jag ner med Nelson till floden och hjälpa våren.

Kesella och solroskärnor med rårörda hallon. Juice. Thé. Solklart med marmelad.

Omnomnom och bakteriesjukan

Har lärt mig ett nytt ord den senaste veckan, tabura (eller hur det nu stavas)
som är när man äter upp småslattar ur kylen t.e.x. Och det är vad jag gör nu eftersom jag ska till Lappland en vecka =).

Gjorde en wok på thai-riset som blev över efter kina-maten, klippte i salamin som var kvar, det kokta ägget som legat i kylen och strödde över lite persilja och gräslök. Reslutatet: NAMNAMNAM

synd med cam-bild för det ser riktigt gott ut och äts med sweet chili sås.


En annan grej är att Skellefteå troligtvis drabbats av samma bakterie som östersund hade förut i kranvattnet. Orsakar magsjuka så allt vatten måste kokas först.
Hemska tanke om jag skulle få magsjuka samma vecka som jag ska till Spanien :s Får hoppas att vi klarar oss!

On my way to Lapland

Brukar det göra ont att vara glad? Eller är jag den enda som kan känna så?

Idag ska vi hem till Lappland, observera "vi"^^. Sedan drar jag till farmor med familjen för att fira påsk och J vidare mot Umeå. Men som sagt, idag ska vi till Lappland och där ska vi möta upp Jenny och hennes pojkvän Robin. Vi ska gå ut och äta och sedan antingen ta några öl och så =) Blir myyyss!

Tycker inte om att mitt bakhår är kortare än framhåre, blir alltid hål i håre då. Hahha.

Nu ska jag dra till bussen, ciao!

Ännu ett übersmart livstips

Vaknade med en varm känsla i kroppen, hurray! Jag kan inte fatta att det här är sant, samtidigt som jag litar blint på det. Vilket jag inte bör, men vill, och gör.

Annars så sa jag imorse när jag halvsov att jag bestämde över J. För jag kör tåg.
Ajjemen, där har ni svaret på alla livets gåtor!


Passa sig för den som kör tåg.

Avis? ^^














----------------------------------------------------------------------










NYA bikinin

Har ÄNTLIGEN beställt bikini, men bara för att jag är så seg i huvet så kanske den inte hinner komma fram med EN DAGs marginal, *hoppas hoppas hoppas den hinner fram tills nästa fredag!* håll tummarna ni med!

Den ser ungefär ut såhär:

Ja, jag hade kunnat klippa in bikinin men det här var nästan finare

Tältnatt och räddRÄDDrädd

Har snart ätit en hel ost själv på kex. Ska avsluta min kopp thé sen är det slut.

Har som sovit i ett tält inatt. Man vaknade klockan 6 av att man var kall. Hade lämnat spjället öppet så vi skulle få lite luft. Men det var tydligen bara vår ute, inte sommar. Kurade ihop sig men var som ändå kall på ett dåligt sätt. Inte blank, utan vit. eller blek. eller något.
 Jag har skrivit ord, spridit mening. Och kniper med ögonen, för nu vill de titta. Inte på ett dåligt sätt, "jag blundar för det här". Men på ett dåligt sätt, "jag vet att det kommer en backe snart".
 Det är nu jag blir rädd. räddrädd. fast ändå inte räddRÄDDrädd. Förstår du hur jag menar? eheh


Gilbert Grape

Orginal titeln är "Whats eating Gilbert Grape" och handlar om en familj, främst om Gilbert som tar hand om sin utvecklingstörda lillebror Arnie. Gilbert spelas av Johnny Depp och Arnie av Leonardo DiCaprio och eftersom filmen är gjord 1993 så är de jätteunga!

Jag har aldrig sett DiCaprio spela så bra! Om man inte sett andra filmer med han hade jag lugnt trott att han var utvecklingsstörd på riktigt. Riktigt kul att se honom göra roller han aldrig skulle göra nu.

Själva filmen är tragisk på ett "osynligt" sätt och riktigt bra. Jag hade väl lite för höga förväntingar men är man inte så överpsyked så tror jag man gillar den här filmen.

Många deppiga scener men när DiCaprio börjar skrika mitt i när någon har dött kan man inte låta bli att garva också. Så man skrattade mycket samtidigt som det är en feel-good film samtidigt som den är djup och så.
Hade nog varit intressant att se den här på bion, höra om folk skulle skratta eller gråta i de där scenerna x)

Filmen får 7/10 lador med hamburgare.
[Nej filmen är inte svart/vit, men de bilderna var snyggast]





Shorts och "varm"väder


Har testat alla mina jeansshorts idag. Grymmarns vad snygga mina nya gladiatorskor kommer bli till! Så har tagit på mig de fulaste shortsen jag hittade (så alla andra är rena innan jag far) och försöker inbilla mig att det är varmt även fast gåshuden är mycket påtaglig. ^^

Snart blire soppa och vitlöksbaugetter med Mr J ;) Haha. Sedan ska vi väl se film, Gilbert Grape, verkar som en mycket lovande film! Får väl se resultatet sen =)

Tre känslor i en männisch

Jag har en skum känsla i kroppen. En helt störd känsla. Jag vill skrika, hoppa och springa ner till stan utan jacka och kyssa alla jag möter, plocka blommor och ge till de som går förbi. Starta ett vattenkrig och tjoa och skratta och springa mig torr på närmsta gräsyta. samtidigt som jag vill skrika, kuta för allt vad jag har, störtgråta så man får svårt att andas och slå huvudet i stentrappen med sådan kraft upprepade gånger att skallbenet knakar sönder.
Och ändå vill en liten del av mig, bara sitta i duschen, klockan 11 på kvällen och titta på vattendroppar som inte fastnar. Vara småneutral med glad och titta på små strilande älvar som ringlar åt konstiga vinklar. Ta det lugnt och humma till musiken från Spotify.
 Aldrig varit med om något liknande.

Jag tror bästa medicinen på känslorna som trängs och blandas är att gå ut och springa. Men jag ska nog gå och diska och borsta tänderna istället. ^^

Småneutral i februari.

Igår, cykelstulning och ost

God morgon, ännu en skön arbetslös dag!
Känns riktigt bra att vara arbetslös när man vet att man snart ska jobba =) Sitter här i lägenheten med fönstret öppet och solen strålar och dricker lussebulls-thé. Det känns lite som att jag borde vakna, lever i något fluffigt. Jag är inte emo-rädd för att vakna å blå sårad och boohoo, cry cry. Utan jag är rädd att bli utan det, dig.
"I can have my heart on the line, for you"

Har inte betsällt några bikinis ÄN, men IDAG jädrans i min låda..!

Igår köpte jag en cykel av en gammal vän. Men blev lite sne när hon inte hade sagt att hon inte var hemma. Jag tror inte vi står på riktigt god fot med varandra från hennes sida, men jag hade gärna träffat henne iallafall.. :(
Orsaken varför vi ens behöver en cykel till är för att Mimmies typ 3dje cykel blev stulen i helgen!

fast lite skruttigare

sen på kvällen käkade vi på wokNroll, men vi kom just innan stängning så våran mat var typ rester som stått värmda hela dagen så det var ingen mega-hit.

Sedan blev jag gammal när vi såg film och käkade ost och kex ^^ Ost och kex är riktigt underskattat, och med en god kopp thé till, mmhmm! Vi köpte en röd och en svart mögelost. Men den svarta hade nog mögelmöglat så vi skalade typ halva osten :P Den smakade mest salt och rödmögelosten smakade mer smör än vad jag kom ihåg att den smakade. Annars är rödmögelost the shit :D
mums

Världens skönaste söndag?

Gaaaaaah! Så jävla glad idag, älskar texten som skrevs nyss, förklarar mycket bra allt :D :D :D :D
Ska städa men prioriterar att beställa bikini och andra kläder just nu. Måstemåstemåste beställa IDAG!

Jeez, nu kom Jackson5 på spotify också, vad är det med den här dagen?! :D Här ska shoppas!


En sommarväg till Allt

Det känns lite som att åka bil till Sandsjö i juli.

Torr grusväg som dammar så man inte ser någonting i backspegeln. Tjärn till vänster där pappa berättat att han sett en fågel bli tagen av en gädda. Skog skog skog kalhygge skog skog skog.
Och vägen går upp och ner och man måste hålla extra till höger enligt körskolan utifall man får möte på krönet. Vilket man bör, men man träffar aldrig på någon på den här vägen.
 Kurvan där den där mannen blev rånmördad innan tiden var 1900-tal. När han blev slagen med en gevärskolv så geväret gick itu och man hittade aldrig den andra delen.
Den vägen. När pappa kör. Och det är sommar och en bra cd i cd-spelaren. Syskon. Det smakar sand i bilen.
Och man blundar för att det kittlas i magen när vägen plötsligt slutar gå uppåt. Så känns det.
Jag är väl rädd att säga det. Rädd för det. Och allt jag någonsin säger är relativt. Men så känns det, idag, de senaste 24. Som om den där sekunden när vägen plötsligt går neråt igen, bara fortsätter och fortsätter. När man flyger. När allt inom en är tyngdlöst och kroppen ett skal.
Nej jag vågar inte.^^ Inte ens på bloggen. Men ni vet. Ändå för nervös för att skriva det i ord. Rädd att det ska bli som att öppna ögonen, och man ser backen, innan man kännt den i magen.♥ Gosh.


Juli 2008

Top 3: Mulen dag så tänkte pigga upp oss

Med TOP 3 bilder som gör mig glad. Eller förresten inte glad, mer lycklig :D

#3

När vi var i Cypern och alla vi tre syskon snorklade tillsammans. Plötsligt hoppade Mimmie upp på min rygg och tog en bild på mig, hahah. Observera Mimmie på ryggen. Inte så snygg eller smickrande bild men ooh, så glad jag blir av den♥

#2

En bild från skolavslutningen 2008. Ett år till studenten med världens finaste tjejor och så ska vi ta en fin seriös bild, när Thres hoppar fram varpå alla börjar skratta. Den här bilden är pure joy för mig.


#1 Taa-daa

Cypern 2008. De andra bilderna har väl finare meningar men ändå blir jag gladast av den här bilden.
Vi firar morsdag utomlands med chokladtårta när pappa och storebror börjar skojjbrottas så det bara flyger grejjer!

Älskar att Crille ändå är 20 år här men de brottas som när man var liten ^^ Observera att pappa leder dock ;D

Har insett vad mycket min familj betyder för mig, och det känns mycket bra. Har av en slump träffat hela min släkt (sånär som mina två kusiner och faster i Umeå) under en period av 3 veckor, och då ska jag ändå träffa kusinerna nu till påsk.
Love it.
Love you ♥


Planer för lördagen?

Godmorgon ^^
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske stan eller så chillar vi bara. Kanske blir en dejt-dag med mat eller så ser vi film med tjejorna ikväll =)

Igår såg vi Sleepy hollow. Bra film men Johnny Depp är inte alls lika snygg i den filmen ;) Det var mysigt med hade ändå tankarna på annat håll ^^

Nu ska jag duscha å käka frukost, mysa och ta vara på tiden :D


Nya grek-sandaler

Det tar ungefär 50 minuter att gå till solbacken. Så har iaf motionerar i 2 timmar idag =)
Jag är 400kr fattigare, men fler saker till Spanien rikare. Bland annat dessa fick följa med hem;

Frasses, the best burgers in sweden


Har aldrig sett på maken, blanda massvis med peppar i ketchupen? Åhåjaja vad söderbor kommer på dumheter.




Chokladmilkshake som verkligen satt där den skulle, mmm!

Är nu ensam i lägenheten. Mimmie har åkt till Lappland för helgen men ikväll vankas det filmkväll med gänget. Ser framemot =)


Mot sunnyhill

Hej. Har just ätit frukost och ska nu gå till Solbacken, handla en massa saker och byta en grejj till mamma.
Hej hej mamma!

haha älska störda gikr-animationer

Efter det ska jag på milkshake-dejt, så kommer inte uppdatera på ett tag ;) Ha en solig dag, jag tänker göra något av min :D ♥

Mr J

Skrev nyss ett långt inlägg om den eventuella nya personen i mitt liv. Men insåg att ni inte behöver veta allt om det än. Jag känner inte att jag vill presentera honom på bloggen än, även fast ni nog har era aningar ;)
It's work in progress.

Det är en lite klurig situation, främst för att han inte bor här, men också för att jag är på tröskeln till utomlands.
Jag ser utbildningen som ett prova-på. Trivs jag med livet där är chansen stor för en permanent utomlandsflytt. Men verkar det inte som min grejj kommer jag stanna i Sverige och leva Svensson-liv.

Mycket beror på. Hur det blir efter de här sista veckorna, efter Spanien, efter sommaren.

Men jag trodde aldrig, aldrig någonsin, att jag skulle träffa en person som är lik mig på så många olika sätt. Det är verkligen underligt, ibland blir man så paff att man undrar om man svarade sig själv.
Och han lyssnar, sätter sig in och förstår, på riktigt. Empati. Inte tycka-synd-om, utan mänsklighet.
Snäll, öppen, ärlig och tycker om ost på kex.

Iallafall. Allt ni behöver veta i dagsläget, det kommer hamna ett par rader i mina utkast framöver
om fräkniga axlar och ögon som ser exakt ut som små, små bassänger med mosaikbottnar.^^


HockeyFINAL(?) och litt anna

Riktigt fin dag!
Spenderades på strandpromenaden tills eftermiddagen när jag mötte upp Mimmie, som hade köpt sina första nya converse, snacka om nöjd_flikka_93
Jag tittade lite på bikinis men internet har way finare, whats up med bikiniutbudet i år?

Ikväll ska vi se hockey, Färjestad-Skellefteå AIK som spelar final. De ska spela 7 matcher och Färjestad har vunnit 4 av 5 så vinner de nu så vinner de allt. Spännande spännande ;)






Bilder från igår


kladdiskakis och rädsla inför framtiden.

Har försökt få upp bilderna som Mimmie tog i typ en timme men internet vill inte riktigt funka :/ Får upp den här bilden som visar när vi gick de 100 metrarna till Lasarettsbacken, hahah såg så himla kul ut när vi kom och gick med tallrik med kladdkaka efter stora vägen ^^


Sitter här och äter kladdkaka [igen] och ska alldeles strax gå till strandpromenaden.
J*vligt rädd och så j*vla glad på samma gång.

Planerna för imorgon är som sagt stan och ska dessutom till solbacken, hujeda mig.. God natt!


För ljust för att skriva


Hockey och midnattssol

Har nyss bakat en kladdkaka som ska avnjutas framför Hockeyn :O!
Jag har aldrig sett hockey. Inte särskilt intresserad av hockey men blev riktigt imponerad av hejjarklacken när jag såg en match live en gång (Frida tvingade mig). Men ifall folk i min omgivning skulle veta att jag aldrig ser matcherna eller ens är intresserad av AIK.. ajajaj ^^
Håller dock på AIK iallafall, de har ju några från min hemstad med ;D Jävligt kul att de lyckats ta sig så långt.

Nu är det bara en timme kvar tills jag får gå till strandpromenade dessutom. LÄNGTAR.♥
Inget fler uppdaterande efter det här alltså.

Mimmie springer runt och jag älskar att det fortfarande är ljust klockan halv 8! Både älskar och hatar midnattssol dock ^^ Omöjligt om man ska sova, men gudomligt om man är ute.


Bloglovin-knappen!

Wow, jag kanske är mer teknisk än vad jag tror :D
Har fixat en bloglovin knapp nu så klicka bara där för att ha koll på mig♥ --->
Bloglovin är en sida där du kan samla alla bloggar du läser så du lättare kan följa dem, supersmart!

Ännu en briljant idé, indeed!

jag vet inte riktigt vad det är med mig men jag har ju börjat prata i sömnen ganska mycket.

Imorse fick jag iaf den briljanta idén att om kudden är varm, så kan man, istället för att vända på kudden som man brukar göra, ta en hårdbrödmacka, smöra den och lägga på en ostskiva och sätta den mot kinden, det är kallt och skönt.


bildkälla

Smärta och lämlar, snygg och avlopp

Hej. trodde magsmärtorna gått över men nu är de tillbaka, ska testa äta något.

Dessutom är jag lämmen (öm, träningsvärk). Ingen aning varför, kanske Boda borg. Kan man ens få träningsvärk i svanken? Kan ju knappt gå, och det tillsammans med magsmärtorna så känner jag mig som en gravid, äldre dam när jag rultar runt.

Dessutom snart 24 timmar, och jag har inget annat i skallen. Börjar nästan bli rädd..

Gubbar har varit här och fixat avlopp.

Läst hela min blogg från februari, intressant vad mycket jag lämnar ut inför er ;P Verkligen ocensurerat.

Såhär snygg var jag i lördags.
puss

Magsmärtor som kramas

Magontet har tilltagit, big time. Vill inte spy längre utan det gör bara rent ont. Det kommer i kramper, speciellt så fort vamvattenflaskan lämnar magen. Vill inte spy utan magen krampar bara ihop så det känns som alla organ ska sprängas som en sack-person i Little big planet.

gnnnnnnmmmmmm..BOPP! Ja, lite så känns det faktiskt. För er som inte spelat Little big så är det lite den här känslan.

Mensvärk är uteslutet, men vattenflaska hjälper alltid, några andra tips mot extrema magsmärtor?
 God natt

Liten sten, hundtomt och planering

Måste börja beställa bikinis, flygbiljetter och fixa en massa andra småsaker innan spanien, börjar bli bråttom :P

Har chillat hela dagen och inte mått riktigt bra. Har en liten sten i magen. Nja sten är inte riktigt rätt ord. Jag gillar den iaf inte, den får mig att må illa. Börjar kanske bli sjuk.

Ska äta chips och se film ikväll så blir att ta det lugnt ock skriva påminnelser om allt jag behöver packa.

Känns tomt utan Tessy, som Anders och co hämtade sent igår. Med vem ska man ut och gå med nu? Och framförallt varför ska jag gå ut?


sånt som man får kalla vackert

Inatt har jag sovit med en hand flätad i min. Det var vackert.

Boda borg och sysslor hela dagen.

Chacha bloggen!
Haha nej men har varit otillgänflig hela dagen eftersom jag varit på Boda Borg med Mimmie, Johannes och lillkusinen Ida! Det gick ganska bra för oss men ändå hann vi bara med 5 stämplar =/

Sedan middag och eyetoy hos morbror Robert.

Nu har vi handlat och ska nog se en film. Årets första regn, REGN idag dessutom, love it!
 Känns som att man hunnit med en massa den här helgen, och hoppats eran helg har varit lika bra =D


Prevjet! Minihuve å maxihuve

The movie about facebook

Nu har jag kollat "The social network" med Justin Timberlake. Filmen var krånglig och ointressant och du kastar bort 2 timmar av ditt liv. Den handlar om hur facebook kom till. En kille uppfann det, sen blev han stämd. Slut.
2/10 farmville-kossor= se den inte!


Sikken åktur och bakischill








Jag och Mimmie har haft bakisdag. Mitt hår såg roligt ut imorse, så valde att behålla det hela dagen. Sen så var jag och Mimmie och promenerade i slalombacken och det var det roligaste jag gjort på hela veckan! Vi gled ner men föll ikull, åkte omkring och slutade i en skrattande hög mitt framför några turister. De frågade oss om det fanns en annan väg ner, men vi hänvisade till att det där sättet var roligast. ♥

Fully-inlägg

Blev inte så mycket mer av kvällen, Bestämde mig för att öppna min sista cider som jag svepte 30 meter från ingången så jag blev portat och nu äör jag hemma och tänkte sova i duschen, godnatt ^^


Känns onödigt och drygt men så går det, god natt.

Korsetter och hårpuder

PARTYFIXAD! Fortfarande supermätt efter tonfiskpajen, som var jättegod som beräknat ^^ Recept och bilder kanske kommer imorn.







Nu väntar jag bara på att Nicke ska komma och hämta mig, han skulle åka snowboard sa han. Lite bråttom tror jag så körde på korsett och en lätt överfixad trash-look :( Jädrans hårpuder ^^ Men älskar den sträva känslan det ger. Mitt hårpuder köpte jag på HM i veckan, KAMPANJpris 30 spänn. Lätt värt!

Påtal om korsett, vi hade en diskussion, gänget och jag. Killarna tyckte nämligen att korsett var underkläder och att man inte kunde ha endast korsett och cardigan, medans tjejerna tyckte att det var helt okej, precis som ett linne. Jag tycker att en vanlig korsett helt klart inte är för mycket, däremot finns det ju "underklädes-korsetter" och "korsetter-man-kan-ha" Var ställer du dig i frågan?

Sleepyhead, nässeldricka och hundintresserade pensionärer.

Måste vara något fel på mig. Trots att jag sovit som en stock sen typ klockan 20,21 igår (napade dessutom just innan jag for till Johannes i en timme!) Sov hela natten tills 7, men ändå har jag napat idag i 2 timmar sen senast vi sågs =( Sämst på att vara vaken

Har iaf varit på stan och handlat kakor, som jag knaprar på nu^^
Och ska testa den här filuren ikväll. Finns på systemet för er som är över 20 eller som ligger/är släkt med någon som är över 20. [Svartvinbär/Nässlor]


Förresten så kan man inte gå på stan utan att bli påhoppad av människor på över 50 år när man har hund.
"Ååh är det en valp?" Nej den är bara jaktstorlek. "Jag har exakt en sådan där" Ehh.. Jaha. Jo de är ju fina.
"Hur gammal, vilken ras, hona eller hane, brukar du jaga med henne, har hon stamtavla?????" Gaaah. Hahha ^^,

Nu ska jag laga mat -världens godaste tonfiskpaj! Har hittat sladden så kan ta några bilder så ni får se vad ni missar ;) See ya

MYSkväll

Hejsan =)
Tog några bilder under helkvällen igår men hittar inte kabeln att få in dom i datorn.
Vi åt iallafall:

+

Och det var gott :D

Sedan blev det ett antiklimax av hela kvällen =(
För vi började se "The social network" En film om hur facebook kom till och den var stundvis intressant och stundvis aptråkig, så jag somnade och så var det med det. Tänkte se om filmen nu ensam och se om den verkligen var något att se eller inte :P

Senare ska jag på systemet. Blir fest ikväll med Niklas, som den gamla goda tiden ;) Haha, var ju mer än 2 veckor sen man partade, fär hoppas det blir kul.
 Nu ska jag göra er tjänsten så ni vet om ni ska se The social network eller inte, mors.

Speed date

Jag vet att uppdateringen har varit lite konstig de senaste veckorna detta pågrund av att jag spenderar kvällarna på annat håll, och nu ska jag dra igen.^^

Jag och Johannes ska ha en helkväll. Gå ut och äta, se film och socialisera så jag kommer inte kunna uppdatera något mer ikväll. Min afton kommer nog bli super och jag hoppas eran blir densamma =D



TOP 3 ljud/känslor jag ogillar

Var ute med Tessy i goda 1,5 timme :D sedan har jag duschat och vikt det mesta av tvätten. Och i duschen så kom jag fram till en top-lista

TOP 3 LJUD/KÄNSLOR JAG OGILLAR

Tredje plats:
Ljudet när någon tuggar på en gaffel


Andra plats: Känslan av att diska grillbestick


Första plats: *trumvirvel, barapissch* Men värst av allt är när man råkar raka sig på en nagel.


*HUUURVEN*
Tack och bock

Hundbråk!

När vi var ute och gick sent igår, jag och Mimmie med Tessy så mötte vi två killar i 23 års åldern. Två större killar med varsin chihuaha. Och vi passerade dem, som normalt folk brukar, men så ler den ena killen och börjar snedda mot oss.

När de precis passerat oss släpper han efter med kopplet varpå hans agressiva chihuaha hoppar på Tessy bakifrån!
 Han morrar och bits och Tessy blir skärrad men inget större slagsmål uppstår eftersom jag drar bort henne.
Killen skrattar drygt och de fortsätter gå. Helvete vad arg jag var! men ändå sa vi inget, jag skrek bara efter honom när vi hade gått förbi att "det där var ju snällt!" Skulle fan sprungit ikapp dem och ställt dem mot väggen.

Vad hade vi gjort dom? Spelar ingen roll om det är en liten hund, man släpper inte sin hund på passerade människor eller djur! Tessy är inte så stor hon heller (jaktstorlek) och dessutom är hon väldigt "rädd/ängslig" av sig. Har man hund måste man fan bete sig, för det var solklart att han visste vad som skulle hända och gjorde det med flit. Jävla idiot!!!


Ska ut med Tessy en sväng nu innan jag ska vika tvätten som ligger överallt. Får väl hoppas att de man möter inte är störda i huvet..


En bild säger mer än 1000 ord

Jag har fått några bilder från Jenny sen i somras och även några bilder från nyår som var nyss (2010/2011)

Och jag fastnade för några bilder. Bilder som visade exakt vad som hände. Men som tydligen inte märktes ändå?
Sen hittade jag den här bilden från nyår. Ungefär exakt som den, för de andra behöver ni inte se.

Jag minns exakt vad jag tänkte. Jag tycker bilden talar enormt  mycket för sig själv..
Meeen så är också min blogg till för att jag ska skirva av mig så jag berättar vad som försigår.

Det gjorde ont, som helvete. Mest för att Patrik hade tappat ner mig i asfalten med höften först. Syns t.o.m på jackan.
Har aldrig haft så ont på säkert 3 år, jag skojjar inte. Smärtan var obeskrivlig
(fast ändå inte för jag beskrev den som krossande dagen efter, som att hela muskeln slitits ut, snurrats runt, blivit manglad och sedan insatt på sneddan igen)


Iallafall. Nyårs suger alltid. Sämsta kvällarna på året. Hade nyss missat min nyårskyss, igen. Som alla andra år.
Jag satt där, lite avsides och tittade på mina vänner som kysste varandra och skrattade åt Patrik som kutade runt som ett troll.
Tittade på alla andra männsikor som stod där i tunna strumpbyxor och kavajer och rökte cigarrer mellan fyrverkerierna, skålade, höll om varandra och skrattade. Och jag visste. Trodde men visste som ändå. hoppades kanske.
Jag kommer inte vara kvar på samma ställe, i samma situation, samma tid, nästa år.
Kämpade mot smärtan och tårarna men ska jag vara helt ärlig, så lyckades jag inte helt om jag inte minns fel. Och jag tror jag kommer ha rätt, hittills har jag ju haft det iallafall.
Ska man dra den klassiska "nästa år, då kommer nyår vara awesome"? eller ska man bara skita i hela idén och festa dagen innan istället?
Jag är glad iallafall.

Bikini-choice

Det här är ungefär vad jag har kommit fram till, tycker inte urvalet är något bra i år, iaf inte såhär tidigt på året. Kommer säkert en massa snygga senare, men jag måste ju lixom ha en nu :P
Vad tycker ni?


Regn, mys och tåfrys

God morgon.
Kom nyss in, har varit med Tessy ute på promenad och svängde förbi Ica för att handla. Passade på att köpa hårpuder på HM också, mer om resultatet sen.

Det snöade imorse, men nu regnar och slaskar det. Jag är blöt och Tessy är blöt och ska nu dricka en kopp thé, äta müsli och klicka hem badkläder tänkte jag =) Börjar nästan bli bråttom med att få ihop allting jag behöver innan SPANIEN! :D
Ska lusläsa alla brev jag fått och organisera vad jag ska ha med, och se en film om jag hinner tänkte jag =)

Morgonrisig, men gillar att mitt hår blir lite halvlockigt när det regnar ^^


Tessy fick en tuggsko för att hon var så snäll och satt ute och väntade i rusket.

Godaste muffinsarna i stan!

Har nyss ätit gräddstuvad pyttipanna med Mimmie och avnjuter nu en kopp vaniljthé, sjukt gott! Måste köpa mera.

Glömde tydligen kameran idag, så hann inte ta kort på den otroligt goda muffin jag köpte när vi fikade på Kanel!
Marmormuffin med apelsincrisptäcke och fylld men mjuk choklad typ :P Verkligen supergod, och personalen var trevlig. På KANEL alltså, det lilla caféet granne med CityKompaniet =D
Satt vid strandpromenaden och lapade sol och snackade, mysigt värre med vårväder!

Ska se bigbrother snart, diska, dricka en kopp till och sedan ska jag iväg.


thé!

Dansföreställning och brådis

Hann inte uppdatera något mer igår eftersom vi spontanfor på en dansföreställning. Det var danslinjen på Anderstorp som stod för underhållningen och jag tyckte den var jätte bra.

Just nu håller jag på slänga i mig någon gröt för att sen fara till arbetsförnedringen, sedan förhoppningsvis fika på stan med Elin. Och handla måste jag göra. Aa, det brinner lite i knutarna så vi hörs sen :D


Några veckor sen

Oinbjuden sambo



Jag är så less på dig, Lipp. Sluta sitta på min axel, sluta sätt käppar i hjulet och sluta viska saker åt mig. Försvinn och kom inte tillbaka!

Hundvakt

Hej, var så trött igår att jag inte orkade med någonting. Hämtade Tessy för vi ska vara hundvakt i 10 dagar. Trodde hon skulle mat och bajsvägra (vilket hon brukar när hon är ifrån Anders) men hon har både ätit och bajsat så det här går ju riktigt bra :D



Annars så stortvättar, städar och donar jag, så vi ses senare =)

liten uppdatering innan jag tar vara på tiden.

hej :D Hemma hos familjen igen, tillsammans med Johannes. Igår körde vi skoter, och det gick oväntat bra även fast deet regnade, sen bastade vi och allmänt myste med Jennys familj. Drack cognac och tryffel =)

Nu sen vi kom hem till MIN familj så har vi har käkat tårta i massor och nu ska vi nog se en film innan middagen, några bra filmtips? Vi ses kanske senare ikväll på bussen, vill ta vara på all tid jag har hemma nu =)


Åker till no-where, to catch sum air

Idag ska jag hämta upp Johannes och sen ska vi till Jenny, som bor en bit utanför min hemstad. Vi tänkte köra skoter och basta, men just nu regnar det, så vi får se =P



Ska försöka ta så många bilder jag kan så ni har något att se imorgon ;) Ha en superlördag!

April-aprillad?

Har sett bigbrother med älskade familjen och lekt med chokladfontänen, var jättegott! Så nu mår jag illa :P
Har spelat Galen-panna med Crille, Mimmie och Sofie också =)

Blev ni förresten lurade på första april? Det blev jag!



Crille ringde och berättade att han hade hamnat i slagsmål förra helgen och behövde nu ett alibi på att han aldrig var där, så han inte skulle bli fälld i rätten!
Han darrade lite på rösten också sådär så jag svalde det med hull och hår. Blev jättenervös och frågade varför han slogs, när jag hörde att det började fnittras och ett "april, april!" var vad jag fick till svar, haha!
Tur var väl det (!) Tycker det är roligt med riktiga aprilskämt, men tyvärr lurade jag ingen under denna snöiga dag.
Blev du lurad? Eller lurade du någon annan? Hade varit kul att få läsa era små berättelser ;)

Nu ska jag sova. Sov gott, mina små läsisar.^^


Sko-velighet

Hängde med Anette på stan en sväng och vi velade mellan skor i två timmar ungefär ^^
Jag är inne på vita skor, eftersom alla andra och mig själv har så himla svårt att se mig i svarta skor. Jag är vita skor (som sedan blir ovita, men jag är en sådan som inte bryr mig särskilt hårt =)) Hittade massvis med varianter på din sko, stadium och HM, dammit! Och ha beslutångest på det? Jag måste ju köpa skor innan maj :P

Hittade dock de här på Din sko idag, som jag blev småförtjusta i. Söta va?




Bilder från Din skos hemsida


Så nu sitter jag och Mimmie på bussen påväg till norrland norrland. Vi ses nog mer ikväll, om inte chipsbegäret tar överhanden ;D

Fixing and about to fiking on the town?

Städar och fixar i lägenheten, måste ringa några samtal också. Men ska nog hinna med en sväng på stan och träffa Anette :D

Sen klockan 16 ska jag och Mimmie med bussen hem till Lappland. Det hem som alltid kommer vara "hem" ;)
Kommer bli en helg full av mat, skoter och familj ♥
Även Johannes ska till Lycksele imorgon och vi ska träffa upp Jenny som även hon är hemma i helgen! :D Gillagilla.

Haha förresten, kolla kommentarerna på min statusuppdatering om det där jag sa helt random när jag sov för några dagar sen, haha xD ÄLSKAR Mimmies kommentar i slutet!


RSS 2.0