More unts, less cookies.

 
Har åkt till Lappland och tagit en paus under helgen. Måste verkligen strukturera upp vad jag behöver göra och även göra dem. 
Tiden går egentligen till att tänka på allt som jag ska göra istället för att verkligen göra dem, det bara går runt runt runt och kommer inte ut.
 
Men nu, just här, känner jag mig mer stadig på foten. Nya tag. Unna mig mer, men mindre kakor. Mer tid till göra. Och bestämma mig om jag ska klippa av mig håret.

tid, tid, tid.

 
Jag arbetar. Går hem och får inget gjort. Inget annat än handla, tvätta, laga mat, duscha. Det går så himla mycket tid till ingenting. Å nej, svaret är inte att datorn tar all tid.
 
För tillfället är jag inte så stressad då jag hinner göra just alla de där tråkiga sakerna men jag skulle vilja träna (har inte tränat på 4 veckor!) och spela in teckenspråksvideos, men klippa en dålig film i moviemaker tar timmar.
Jag har ingen aning hur folk hinner med barn i en vardag?
Jag återkommer.

Svaret på långduschningarnas existens

 
Svaret på hur alla mina långduschningar går till. Rekordet är fortfarande 10 min som kortast och 6 timmar som längst.

Fyra stickade

 
Har införskaffat mig fyra nya. Jag är inte riktigt säker på pantertröjjan dock och det var inga direkt fynd. Men varm, det ska jag vara i vinter!

Morgonar som gör livet vackert

 
En vacker morgon i våras
 
När man vaknar för andra gången en söndagmorgon. Solen lyser in och dagen är fortfarande framför en. Och man hittar sin man, iklädd endast kalsonger, i färd med att stöka fram frukost samtidigt som han sjunger Håkan Hellström. Då är livet lite extra fint.

RSS 2.0