Att aldrig ha varit på festival

 
Dock grämer jag mig fortfarande lite grann över att jag är snart 23 och har inte varit på en riktig festival än. Och att det aldrig aldrig aldrig kommer bli sådant underbart startfält som det var på peace and love 2011. Aldrig, någonsin. Och då valde jag heller inte att fara på uppsala reagge festival som OCKSÅ hade ett startfält som var fantastiskt, med artister som jag t.o.m trodde inte var i livet längre.
Startfältet peace and love 2011
Ska någon på festival i sommar? Är det en upplevelse man behöver i livet?

Dhoom taana, en udda favorit.

Ni vet klipp som man bara fastnar för ibland? Jag kan fastna för ett klipp så jäkla hårt om det är på ett annat språk. Ett klipp som jag gillat otroligt länge nu, som är jättetöntigt är det här klippet från en mer "modern" bollywood film. Jag vet inte varför men det är nog fascinationen över ett annat språk och kultur i kombination med att jag gillar rörelserna, gladheten och humorn.
Plus att det är så jävla random scenen från 3.15 och det som händer på 3.32
 
Och ja, jag har kollat upp översättningen vad dom sjunger om.
Ett av mina favoritord är från just den här låten; Gorije som betyder älskling.

Tre asiater

 
 
Mycket på senaste tiden så inser jag hur mycket jag saknar saknar saknar att dansa street. Dom här tre är grym!

I ett perfekt rum

 
I ett perfekt rum skulle det regna i hörnet. Uppkrupen mot väggen skulle jag sitta med håret i våta testar klistrade mot mitt ansikte. Regnet skulle vara varmt och tungt när det vecklade ut stora mörka fläckar på den blommiga vävtapeten. På golvet skulle vattnet aldrig rinna undan och det skulle växa skogsstjärnor mellan golvplankorna. Med tunna vita blad och långa gröna stjälkar.
Det konstanta regnet skulle smattra på mina bara lår, och ringla sig som strilande älvar ner för vaderna. Det blir en egen liten värld om man lutar huvudet just såpass lite framåt. Som en droppande ridå som stänger in mig. Där blir ljudet dovare och luften så tjock av fukt att jag kan dricka av syret. Med öppen mun och vattnet rinnandes längst kinderna till läpparna, skulle jag vänta där, tills dropparna skulle släppa taget. Med öppna ögon trots att vattnet forsar över fransarna. I ett perfekt rum skulle himlen vara mitt tak. En himmel med insynsskydd.

The expectation of this summer

 
Jag känner på mig att den här sommaren kommer bli en toppensommar. Egentligen allra mest för att mode natur är skyldiga oss det efter förra sommaren. Regn regn åter regn, även om jag älskar det så vill man ha sol någon gång.
 
Sen är det snart mindre än en månad kvar tills vi ska till grekland, efter det blir det att spendera en tid på bästa platsen på jorden (i våran stuga) sedan blir det en vecka på Öland med Johannes familj. Känns bara som att det är de bästa förutsättningarna för en awesome sommar!♥
 

Cut it

Har betsämt att jag ska ta tag i mitt liv mer.
Ta hand om mig själv mer och strukturera så jag får tråkiga saker gjorda. Klippa mig kändes som en bra start.
Hur länge sedan var det? Åh jag vet inte, en sisådär över 6 månader sen, precis som gången innan dess.

Förmycketsomnia??

Vad ska jag göra? Igår somnade jag 20.30 och idag sov jag en timme klockan 19.30????
Jag mår fan dåligt av att inte kunna vara vaken mer än en halvtimme efter middagen. Därför hinner jag inte skriva, inte tvätta, inte diska och alla andra tusen saker som hänger över mig just nu. Det är bara att försöka ta tag i det men är det ingen som har något tips? Jag får dock inte i mig kaffe kan jag säga.
 
Jag kan iallafall berätta nytt för i veckan att det går bättre på mitt jobb.

Femtio år!

Idag fyller den bästaste mamman i världen 50 år! 

RSS 2.0