Såhär blev jag iaf innan slutet



Haha, det är något med bilden som gör att jag det ser ut som jag gör en skum min hhah.

Jag är glad idag :D
Jag känner ungefär såhär:



Tänker på det här ungefär:































Känner lite för att göra såhär också :D



Vill att det ska vara sommar, party, vänner, familj och Marcus♥

skatboe


Har nyss ätit typ världens godaste frukost och varm oboy. Sovde en stund nu innan jobbet eftersom bussömn inte är så effektivt.
Mitt hår är ett sönderblonderat messed up thing just nu så jag ska gå och fixa det och sen fara till jobbet, vi ses väl efter arbetet?
 

en busstext

Jag ser ingenting.
Mina ögon är slutna.
Ändå så kan jag på något sätt urskilja sätet framför mig, rutan till vänster och de vita strecken som susar förbi utanför. Det är väl bara fantasi att jag ser det. Jag har ju ögonen slutna och dessutom är vägen täckt av is.

Jag känner fortfarande trycket av dina läppar som formar sig som mina för att sedan släppa och spricka upp i ett leende. Jag känner fortfarande smaken av din andedräkt, trots min egna brännande mint. Nyvaken.

- Älskling jag blir sen, du måste klä på dig. 

Det är okej att kalla dig älskling nu. Man får det.

Det vibrerar. En tinning som skallrar mot ett iskallt glas. Jag mår illa. Saknar dig redan. Morgonångest. Att man aldrig lär sig hantera den känslan. Det är värre oftast när man sitter på en buss, klockslaget börjar på 05 och man får åt fel håll i landet. Jag har många tröjor på mig, men ändå håller en kall hand om mitt hjärta. Jag far åt fel håll! Stopp, stanna, vänd om och kör tillbaka! Jag glömde kyssa dig godnatt.


woop

Hej :) Idag har jag
  • Varit på stan med syster och tittat på juklapp till Crille, dock blev vi inte särskilt mycket smartare
  • For med Marcus (känns konstigt att inte kalla han Flex längre haha^^) och köpte kattsaker för 350 kr.
  • Spontanåt middag på kinaresaturang, gott men inte lika gott som det brukar vara. Blev tre små rätter. Sataykycling, biff med bambuskott och friterat fläsk. Börjar bli riktigt bra på det här med att äta med pinnar :D
  • Sett film med järngänget hos Thomas; Spirited away, GRYMT bra film, även för oss som egentligen inte gillar anime.
  • Nu duscha, packa för att stiga upp innan klockan 5 imorgon för att åka buss :(((
Varför kan inte sådana här dagar vara ett never ending story?
Godnatt, ses i Lappland./R

Myskatt


Räzerkatt

Nyvaken i ett vinterland. Katten (som vi för tillfället döpt till Nitra (Men jag tycker sladda är bättre ;) hon verkar ha för mycket energi i frambenen så bakbenen inte hinner med) springer runt på golvet och jagar diverse papper, fötter och påsar. Kutar fram och tillbaka och hon älskar att sitta på axeln. Polly kanske?

Idag ska jag städa och dona här hos Flex, men det är svårt när lånesoffan fortfarande står som ett åbäke mitt i och alla dynor till den nya som är på reparation ligger överallt. Ska nog hämta den fixade soffan idag. Annars så ska jag till stan och köpa julklappar till Crille med Mimmie.

Waffles

Har nyss ätit våfflor med flex, det var inte så gott, vi missade nog något i receptet ^^ så går det när man inte har våffelmix. Ikväll ska jag och Flex fara till hans parents och baka bullar :D sedan ev bastu och ensam mamma söker final :)

Hemma från Umeå, det här är min ROOMIE!

Förlåt för den dåliga uppdateringen, här är iaf skorna som jag köpte, fanns ju hur många fina som helst, men ville verkligen ha dom här även fast dom itne fanns i min strl, så det blev strl 41 och köpa värsta fluffsulorna till:
Annars så har helgen varit underbar! Flex har varit hur söt som helst och vi har ätit på subway, fy satan vad gott det avr.
Nu är jag iaf framme i ske, ska vara här tills imorn eller tisdag, då jag jobbar. Har träffat min blivande roomie, när jag flyttar hit efter jul! Här är en bild på henne:
Hur svårt som helst att at en vettig bild påhenne, och så fort vi öppnade dörren så satt hon i hallen, och hon är så jävla tiny!
Hon har inget namn än så opm någon har något bra tips till en superliten, superspeedad(har aldrig sett på maken till hyper-katt) och orange randig tjej, så är det bara att kommentera :)
Tänk dig hur stor en kortlek är, det går inte att fatta vad liten hon är :O

Resultatet av shoppingen

Har shoppat hela dagen med Crille, hans flickvän Sofie och Mimmie. :D Hittat inget jätte fint så det blev en billig dag, tills jag kom till skohuset där jag hittade 4 par skor som var superfina, men ingen av dom fanns i min strl (39-40) så jag köpte en 41a av dom snyggaste och köpte stora härliga lurviga sulor till :D Bilder senare
Sen har jag ätit middag med kusinerna, deras föräldrar och vår familj. Älgfilé med potatisgratäng med chilichokladsås, gillar inte tanken med choklad i mat men JÄDRANS VAD GOTT DET VAR :D
Nu ska jag möta Flex på parkeringen ^^godkväll :D

Shoppa i umeå!

Har gått upp tidigt för att "vi FAR klockan 9"(mamma) vad är klockan nu? snart 9 och de är ute och går med hunden och Mimmie sover fortfarande>:/

Idag blir det iaf shopping! :D
Jag och Mimmie ska fara och shoppa idag emd mamma och pappa. Ska köpa vinterskor, så less på att gå i sneakers vareviga vinter.
Sen ska jag leta lite julklappar till släkt och vänner, har ett ungefär hum på vad jag ska köpa, problemet är bara att hitta det. Annars så ska jag nog köpa en del klappar på internet.
Du som inte har en aning om vad du ska köpa till någon tycker jag ska kolla in coolstuff.se, verkligen superrolig sida där det finns något för alla, eller dig själv ;) Köpte mycket där förra året och är verkligen nöjd och personalen är ubertrevliga :D

My sisters keeper

Ni får ursäkta att det blir så tråkiga inlägg utan bilder men är som sagt i umeå hela helgen.
Såg klart My sisters keeper igår. SJUKT BRA, typ en av de 10 bästa jag någonsin sett!
Handlar om en tjej som är ett designerbarn, alltså gjord i ett provrör av forskare för att agera som reservdelsgarage till sin äldre syster som har cancer. Tillslut bestämmer hons ig för att gå till en advokat för att få rätt att bestämma över sin egen kropp.
Väldigt sorglig men också glad film. Känns liite disconnected någonstans där i mitten, men det kanske beror på att jag inte såg hela i ett stycke. Jag som aldrig har gråtit till en film hade en klump i halsen i princip halva filmen, men som sagt, SJUKT BRA!

8,8/10♥

UMEÅ

Framme i umeå och sitter på ena kusinens "ibook". Äldre kusin på innebandyträning och yngre kusinen pluggar. Började se My sisters keeper!! Verkar vara sjukt bra, har bara 20 minuter av filmen kvar, men nu ville alla andra här också va med så jag måste se om den, blir en recension senare. SAKNAR fortfarande Flex, funderar seriöst på om jag ens överlever hela natten, hela morgon, hela dagen och hela eftermiddagen innan jag får träffa honom!
Nu ska jag hanga med min sis! Gnatt

Pojklångkalsonger och the




Något gör att pojklångkalsonger är udda makabert vackert, i kombination med naken överkropp, nyckelben och kallt the.

Imorgon efter jobbet drar jag direkt till umeå, vi ses/skrivs/hörs.

Varför skriva ledsna saker när man är glad?

Har fortfarande noll i bloggsubstans, finns så mycket vackert jag vill skriva, men för en gångs skull är jag textlös! :O

Jag har en massa vackert som jag skulle kunna publicera, men det är mörkt och ont och det är verkligen inte så jag känner just nu. Jag är glad och bubblig och längtar tills jag ska till umeå, shoppa med syster och vara hundvakt med Flex ;D Så istället för att visa er något som förut gjorde väldigt ont, får ni istället några kommentarer från 2007-2010 som varit roliga och fått mig att skratta ^^

Ronja om årets bärplockare
"asså jag fattar inte varför alla polackerna ser ut som thailändare nuföriden" 5/9 -07

Josefine och jag skrattar när hon plötsligt blir allvarlig, tar tag i mina händer och säger;
Josefine: Jag måste säga en sak.. Du är gay. 28/12-07


Mimmie: vill du höra den bra eller den dåliga nyheten först?
Ronja:..Den dåliga.
Mimmie: Jag är din syster xD
Ronja:.. Jaha.. den bra då?
Mmmie: Vi har en dator.
Sen går hon

immie: Snusar du? alltså har du en snus inne?
Ronja: Näe,eller vadå?
Mimmie: Alltså har du inne en snus?
Ronja: Jag vet inte.
3/3 -08
Ofta man inte vet det ^^

Ronja: ÅÅh vi drar till Umeå
Josefine: JAAA
Therese: JAAA Å TÄNK FEST Å TJEJJER Å HÅNGEL!!!
Alla:........?????
13/3 -08
Tjejer i kombination med hångel Thres? xD

Therese: Vet ni, igår när jag var på fest så somnade jag i någons säng och när jag vaknade, så hade jag ett plektrum i BHn!

Hahah, det var allt för ikväll folks!

sådant vi aldrig kommer lära oss

Life is not about waiting for the storm to pass, life is about learning how to dance in the rain.


Umeå på torsdag

Har pratat med Flex säkert 6 gånger idag. Annars har jag bara suttit vid datorn och nu äter jag frukost. Har fortfarande noll i inspiration, min laptop funkar igen, och vi ses ikväll, jobbar tills 8 :) LÄNGTAR UMEÅ!

men HUWWA, farmor klampade just in och skrämde mig! Hon hade ett brev till Crille och en låda med rullrån till mamma, MUMMA! Tror ingen märker om jag tar ett ^^ Mamma, du har aldrig lsät det här ;)

Mmm, den är jätte god :D vänta bara tills du kommer hem mamma!

Love

pratar just nu med flex i telefon, och hans nya katt för den kurrar så mycket, saknar honom så mycket!!
Han ska möta upp mig i umeå till helgen så jag äntligen får pussa på honom, längtar!


Så många timmar jag spenderat i detta garage med att sitta i en däckhög, värma händerna med värmepistolen och vara sur på att Flex alltid säger, "det tar bara en timme", sedan sitter man där i tre. Men just nu känns det inte så farligt att sitta och titta och titta på hans bakdel i någon timme ^^


Sorry

Sorry för att en massa gamla inlägg kom upp, satte dem i den nya kategorin :P

Några bilder från min dag

Har gått 8 km i vinterskor idag, bastat och solat hela dagen, skööönt. Är len som en babystjärt nu.



Iallafall förut var det ett cafe i det där tornet, men när jag var liten trodde jag det bodde en prinsessa där.



Hur stor måne som helst och av 20 bilder var det här den bästa..



Vad sa jag?

Sa jag 2,5 km till stan? Det är minusartonkommatre ute.. ^^ Nejmen jag ska gå nog ändå, då kan jag skippa träningen med gott samvete iaf. Moahah 

Busy day

Är ledig idag också, hade tänkt vakna tidigt, ta en promenad till badhuset, träna, sola och basta lite.

 Men var så himla trött så har sovit ända tills halv 11. Mamma har skrivit en lapp om diversesaker jag ska göra så ska snabb göra dom och sen gå den dryga milen till stan, för ni förstår, här i norrland är det minst 500 meter mellan varje hus, haha näe jag skojjar bara, men det är väl 2,5 km till stan för jag bor i utkanten.

Ska äta upp mina leverpastejs mackor så ses vi senare ikväll när jag förhoppningsvis är lite brunare, renare och slimmare :)

Lägger upp en bild på Nelson som valp, för att inte inlägget ska se så tråkigt ut, visst var han sööt?^^
När vi duschade Nelson igår och pappa bar i den 25 kilo stora besten sa jag; "Men pappa du kommer få ryggskott, varför köpte ni inte en liten hund?" Varpå pappa sa "Men han var ju liten när jag köpte han..." HAHA


Något stort om mig du inte visste

Idag så chillade vi bara (ma-pa och jag). Jag sökte några jobb via internet i Ske. Klockan 16 somnade jag och sov tills klockan 17 när väckte mamma mig för att vi skulle till mormor och morfar och äta. Mormor fyller nämligen år idag :D

Så vi for dit, (Crille var med också) och det var värsta festmiddagen med broccoligratäng, lax, potatis, skinka och världens godaste köttgryta :D Vi satt och socialiserade en stund och åt sedan tårta medans morfar berättade en massa roliga historier.






Mina morföräldrar är lite speciella, eftersom båda är döva. Något som jag är väldigt glad att jag fått bekanta mig med.♥
Vi tre barn kunde alla teckna före vi kunde prata när vi var små. Har funderat mycket på att utbilda mig till tolk men det verkar vara så dåligt med jobb och utbildningen är 4 år. Men vem vet, är som sagt mycket intresserad ;)

Min mormor och morfar är världens härligaste personer och jag hoppas mina barn hinner växa upp och lära känna dem. Det har gett mig så mycket, hela döva/teckenspråk-grejen.

Här berättar morfar om när en vakt kom på en av pojkarna (mormor och morfar gick på interatskolan i Härnösand när de var barn) tjuvkikade på flickorna genom ett nyckelhål. Vakten sa åt honom att gå och äta, och resten får ni lista ut själva genom att titta på videon ;)

Ljudet är lite skumt på kameran jag använde. Och någor som jag tycker är fel är att kalla döva för dövstumma, eftersom, som ni hör, är de inte alls stumma utan pratar som alla andra, men eftersom de inte pratar lika ofta som andra människor är inte deras röst lika "tränad" kan den låta lite annorlunda. Är ju bland det mysigaste som finns att lyssna på när mormor och morfar pratar :) Mimiken som döva har är ju det som gör allting så bra :D

Förresten morfar om du läsa, den här video bättre, orsak dålig bild andra berätta lampa. Hoppas inte arg :)



Sedan följde mormor med jag och mamma på zumba och hon var superduktig. Mormor är riktigt bra på att lyssna på musik, speciellt i bilen där hon känner vibrationerna. Passet var riktigt tufft och ventilationen funkade inte, men jag försöker skylla hettan på att jag dansade som en tok. Var helt slut på.

Nu ska jag ringa Flex (som förresten sköt sitt första råddjur idag :( Hoppas han kan stanna hemma nu och spendera någon kväll med mig när jag kommer dit  istället för att ränna i skogen dagarna i ända) och sen sova. Godnatt pussisar, ses imorgon.

Bara så du vet

För er nya läsare, detta är ingen glamour blogg. Detta är inte en "typisk" norrländsk blogg. Dra inte alla över en kant bara för att jag har minus 20 i temperatur, leker med en jämthund och aldrig har på mig något snyggt.

 Men jag råkar vara är en norrländsk tjej, som lever ett riktigt liv (inte för att folk med snygga kläder är på låtsas men^^). För mig är norrland snö, skoter och älgjakt på hösten. Även fast mycket annat också existerar här.
Jag brukar också ha byxor på mig ibland. Men när jag är hemma i lappland slänger jag helst på mig mjukisbyxor eftersom det är varmare och bekvämare när jag ändå bara rullar runt hemma när jag är ledig ^^

Laptop bang bang!

Min laptop har avlidit. Så är det. Hur gammal blev den? Eh ja, typ 3 månader, och bara för att jag bor i en liten stad i lappland så har inga affärer öppet på söndagar så jag måste snällt vänta tills imorgon med att gå in, slänga upp datorn på disken och agera missnöjd kund. Näe jag skojjar bara, jag är alltid en snäll kund, men ändå.

Annars så är jag ledig idag och tänkte fixa en massa fotografier men det är svårt när datorn är trasig och mitt fotoalbum borta, måste leta mera eller köpa ett nytt. Får se vad jag gör av dagen. Men medans jag letade efter albumet råkade jag på mina gamla smycken däremot :D

Min igelkott som jag inte sett på ages :)


Doppresent


Men till slut valde jag fyrklövern, som just nu hänger runt min hals. Funerar dock på om jag ska ta igelkotten istället för den är mkt coolare^^ Ska rengöra alla smycken också, för dom är lite skabbiga som ni ser.

Kvällsupdate, kissekissemjaao

Har nyss pratat lite med Flex i telefon. Han har nu tagit hem kisse-ongen, men hon har inget namn än :) De hade myst och sett Iron man 2. Men hon somnade men Flex tyckte den var bra.
Jag sj blev grymt trött och ska sova nu. Funderade nästan på om jag skulle till skeå en snabbis för jag är ledig i två dagar men kändes så tättplanerat och innebar att jag måste göra en dubbelt så lång bussresa som vanligt eftersom bussen bara går via umeå.

Blivande kissevän som jag hoppas jag får spendera mkt tid med :)


Det här är familjens katt och Nelsons bästa tuggleksak, Totte. Här ser han rolig ut, typ världens längsta ansiktskatt :D

Fy fan för kunder

FY FAN VILKEN DAG! VAr hur mycket folk som helst och alla mina muskler är i monoton läge efter att ha suttit i kassan typ 4 timmar i sträck! Jag fattar inte att folk har mage att komma in klockan 5 i stängning och handla tills halv! Jag fattar inte folk som står och väntar på sin tur istället för att vända streckkoderna tex när dom lix bara står.

Eller kanske ta fram pengarna iaf? eller stoppa in kortet. Näe man måste vänta tills alla varor är inslagna. Sedan TA FRAM kortet, stoppa in det fel 2 gånger och sedan slå koden fel en gång och sedan dra ut kortet innan köpet hunnit gå igenom så man måste göra om allting igen. Eller ens hälsar när man hälsar, dom abra tittar på en surt, man frågar om de har en krona, de grymtar till svar och sen tar de bara pengarna utan att säga tack eller nånting när man pratar emd dem, inte ens om man önskar dem en trevlig helg.
Idag är jag väldigt kundtrött!!

Blackeyes see upon world

Det är lördag och jag ska fara iväg och jobba.


Flex skaffar nog katt idag, så det kommer finnas en katt där om jag flyttar dit, vilket absolut inte gör mig något =)
Blir nog ganska hårt jobb idag, vi är för få i personalen (som vanligt) och så är det sista helgen innan löning, vilket innebär att alla köper upp sina sista slantar. *Fnysskratt* jag fattar inte hur folk tänker. Jag sparar ju sista veckan så man vet att man klarar sig. Ursäkta mitt emo igår, men välkommen till min blogg :P

Igår så satt vi hela fmailjen(minus pappa för han sov) och pratade om roliga minnen och så. Det var riktigt trevligt. Sällan man möts hela familjen sådär i köket och bara pratar. Crille sa något hilaarious njär han var liten och mamma och pappa hade berättat att han skulle få ett syskon till (jag var redan född):

Crille: Min lillebror blablabla
Mamma: Men tänk om det blir en lillasyster till då?
Crille: Det gör inget, för jag ska ha två lillebrorar och två lillasystrar och Ronja ska också va kvar.

HAHAHAHHA som om jag inte var en riktig syster utan typ en hund hahha xD

Annars är jag lite som på bilden idag. Nu måste jag dra, vi ses sen.

Såhär känner jag mig nu

 

Ensam, utanför, förlegad. Ungefär så känner jag mig nu.
För exakt ett år sedan, var jag långt borta men ändå så nära. Du fanns där, utan att finnas till. För exakt ett år sedan skrev jag;

2009-11-19 21.16
du är så vacker och alltid utom räckhåll.

Jag hoppas du kommer finnas med mig nu. Och jag hoppas att inte jag blir efter, och att jag inte blundar, och att jag inte är rädd.


Min HETA chef

Kom hem från jobbet för typ 45 min sen. Hade glömt stämpelklockespjutten, så måste be min chef fixa det sen. Tanken var att jag och Sabina skulle stänga. Men hon fick ett telefonsamtal och slet på sig jackan, snackade med chefen i farten och han nickade bara. Hon ska inte jobba i helgen heller. Jag undrar vad det var .. :P

Så det blev jag och extraarbetare Robin som fick stänga, vilket innebär att han inte hade någon nyckel, och inte fören vid stängning kom vi på att jag ju inte hade mina heller. :(( Fick ringa chefen och han fick fara dit enkomt och låsa, mitt i sin pizza och hockeymatchen han höll på se. Tycker så synd om honom, han får alltid prata i telefon och fara runt även fast han är ledig.

Min chef kom efter mig till arbetsplatsen. Han är några år äldre än mig men jag var där före. Då var han vanlig arbetare, så jag fick lära upp honom.
Jag är yngsta "anställda" (är inte riktigt anställd, bara vik eller nått) men ändå har jag jobbat där längst av alla. Har haft 3 chefer sen jag började. Jag flyttade till ske, och sedan en sommar när jag kom tillbaka så var han chef helt plötsligt :O Kan inte tänka mig en skönare chef, han är verkligen mer kompis än arbetsgivare, vilket är otroligt skönt. Han är alltid glad och förstående och skämtar om allt, samtidigt som han kan ta chefsrollen.

Dessutom är han den snyggaste människan jag någonsin träffat på. Seriöst. Jag har koll på det. Minns när jag såg honom första gången; Kom till jobbet, dåvarande chefen ville visa mig något så vi gick ner mot lagret och påvägen dit la jag märke till att en otroligt snygg kille som jag aldrig sett förut fyllde på ramarna. Påväg ner igen blev vi presenterade för varandra och så är det.

 Flex är otroligt vacker, men vid första anblicken tyckte jag inte det. Det är något som växt fram och nu tycker jag att han är snyggare än min chef, och dessutom så ingår vacker inte ens i samma kategori. Men min chef är verkligen otroligt snygg! Det sticker jag inte under stol med. De är ganska lika varandra, Flex och min chef, förutom att min chef är lite mer pojke och Flex lite mer man ;) Men vi är verkligen bara vänner jag och min chef. Jag säger bara att han är snygg. Kan tyvärr inte lägga ut någon bild på honom men ni skulle nog ändå inte hålla med mig för att jag byggt upp förväntningarna nu ^^

Nils Ferlin

Har verkligen noll i inspiration. Har en skumkänsla i kroppen. Ungefär depp men ändå inte. Känns som jag lever på lånad tid eller något. Att jag tar fel beslut. Att jag kommer slänga bort tid. Igen.

Den där killen som körde ihjäl sig förresten, han begravs idag :( Sov gott.
 Har tittat igenom mina gamla internetanvändare och hittat lite smått och gott, poesi och annat emo-tjafs. Men istället för att ge er en inblick i en deppig 16-årings vardag så tänkte jag publicera en dikt av Nils Ferlin som verkligen gör supervackra texter, den här tycker jag mycket om;

I Folkviseton
av Nils Ferlin

Kärleken kommer och kärleken går,
ingen kan tyda dess lagar.
Men dej vill jag följa i vinter och vår
och alla min levnads dagar.

Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din, din lycka är min
och gråten är min när du gråter.

Kärleken är så förunderligt stark,
kuvas av intet i världen.
Rosor slå ut ur den hårdaste mark som sol
över mörka gärden.

Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.

Han skriver verkligen underbart, har du tid över och bryr dig, kolla in den här sidan. Hitta din favorit.
 Bild från;
http://mormoranne.blogg.se/images/2010/heart_73914180.jpg

sådant

Jag har en massa vettigt att skriva om men inget som är intressant. Inget som går ihop eller matchar med det andra.

blööh

Idag började jag jobba en timme tidigare för att inte gå miste om den när jag for till doktorn, men kändes ändå inte som att jag jobbat alls idag :O
For dit, jobbade en timme, for till doktorn och var där i en timme, sen lunch sen jobbade jag i typ 4, supersnabb dag.

Däremot så fuckade jag och Jindra up när vi skulle stänga så det tog jättelång tid. Sen skjutsade jag hem henne och nu har jag nyss ätit en skål med flingor som får agera middag/kvällsfika. Åt ju klockan 3 också.

Har kunden alltid rätt? Om man är på en anställningsintervju och får den frågan, vad ska man svara? Är det en kuggfråga? :s

Påväg igen

Påväg mot jobbet, sen ska jag till doktorn igen idag :P Använder min finaste rosett och är lite för översminkad. Ha en awesome dag så ses vi ikväll ;D Kyss

Day off

Idag har jag varit ledig från jobbet. Var på stan och kollade på vinterskor, pallar inte en enda norrländsk vinter till i sneakers! Men hittade inte riktigt några fina på dom två affärerna som finns i stan så blir till att shoppa vinterskor i umeå nästa helg, hör du det Mimmie ;)

Sen handlade jag åt familjen inklusive vårrulle ingredienser, det kommer bli så bra :D Vi ska göra riktigt riktiga vårrullar, har ätit sådana hos Elin och Fredrik och var bland det godaste jag ätit!! Så fick fara på en importaffär och köka riktiga vårrullepapper också, spännande spännande. :D

Hade ingen aning om att de va frysta, papprena :P

Kom hem, åt med familjen, sedan har jag inte gjort så mycket. Men Nelson har (förhoppningsvis) lärt sig en läxa. För på valpkursen lärde dom han inte att man inte ska slicka på lyktstolpar :O Stackarn är skinnflådd längst ut på tungan nu. Så nyss fick han ett äpple att trösta sig med. :)




Dagens outfit: Jeans dagen till ära, har alltid mjukis annars sådana här dagar för det är varmare. Annars så har jag på mig den obligatoriska gråa ramundhooden.. Hey är det kallt så är det.


November update (varning långt inlägg, dont be afraid)

Hej :) Detta händer i mitt liv just nu:


Jobb: Jag ÄLSKAR mitt jobb för jag har världens bästa arbetskamrater, och det är verkligen sant. Vi har så jävla roligt när vi jobbar och det är all that matters (erfarenhet av annat). Ska jobba kvar fram till jul. Sen efter det har jag bestämt mig.. Jag flyttar tillbaka till skellefteå!

 Resten av mitt liv finns där, flex, mina vänner, eget boende (men om jag nu flyttar så antar jag att jag flyttar in hos flex. Måste alltså söka jobb i skeå typ nu!

Funderar även stark på att fara på en reseledar utbildning utomlands, vilket skulle innebära minst ett år i ett annat land, vilket i sin tur skulle innebära att jag måste lämna flex och alla mina vänner.

Vem faen är Flex? Flex är mitt ex. Vi var tillsammans i 15 månader tills vi gjorde slut 1 januari 2010. Orsakerna var bla känslor och lack of känslor. Jag mådde inte bra i förhållandet kort och gott. Jag blev uppsagd, vi gjorde slut, jag flyttade hem till mina föräldrar i lappland.

 Tog körkort, småjobbade litegrand. For utomlands med min bästa vän Jenny, jobbade lite till. Och under hela tiden "flexade" jag och mitt ex. Vi var som på G, till att bråka och inte höra av oss, till att vara med andra, till att få känslorna tillbaka. En hel del svek och lögner uppstod och nu vet han vad han vill (säger han). Han vill ha mig.

Men efter det här "turbulenta året" så vet jag inte om jag litar på honom/är kär. Därför säger jag att vi inte är tillsammans, vi är flex, ex som flexar. Men just nu är vi i princip tillsammans, jag vill bara inte kalla det "förhållande" än. Snart kanske, men inte än.

Allmänt: Jag har inte tid med jul just nu och för första gången i hela mitt liv så vill jag att det ska vara ytterligare en månad kvar till jul. Jag är VERKLIGEN expert på att skjuta upp saker, så jag har inte tid att köpa julklappar mitt upp i alltihop.

Sådant jag tänker på: 
Mat
Barn (varför skaffar alla barn nu och varför får man dåligt samvete för att man själv inte har barn och är under 22?)
Att jag slösar bort tid på att vara där jag är i livet.

Låtar som jag nött senaste tiden:



FÖRRESTEN! Egentligen så lyssnar jag ju på alla låtar via spotify, men tycker de är lättare att höra på en blogg när man bäddar in dem så man bara kan trycka på play. Hur vill ni att jag ska göra? Lätthet före kvalité?
Tack för att ni läser ♥♥ :D

Ny kategori

Hej och godmorgon :) Har nyss duschat och ska nu gå och käka frukost, har en massa att göra på kin lediga dag :D

Den här nya kategorin är till för att nya läsare ska kunna komma in i bloggen, få lite bakgrundsfakta och för att ni ska kunna veta vad som händer just nu!

Ska skapa ett inlägg här så fort jag orkar, men just nu måste jag mata katten

Tre låtar stuck in my head at the same time

Kom nyss hem från zumban, kickade fan ass idag :D Annars idag har jag jobbat och spelat rockband med Crille (vilket är min broders namn förövrigt, har nog inte sagt det innan), Han kan freestyla låtar så det blir jätte roligt, dom igår när vi satt och spelade och han sjöng med i tempot;

Du-är en li-ten mus, jag jobb-ar på bad-hus! xD

Hahahha. Förövrigt så har jag plågat Jindra på jobbet med tre låtar på hjärnan samtidigt :O Hur ofta bläddrar man mellan tre låtar en hel dag? Och får verkligen inte ut dom ur huvudet.
"Alla gillar brudar", "Fanta och rosé" och en egenpåhittat text till låten i Aladdin;

Prins Ali, jobbig men fin aliabaubha.
Han är bäst, stor som en häst, här han förför.

Men riktiga texten är;
Prins Ali, nu bugar vi, Aliababa
Se hans dräkt, visa respekt, gå ner på knä

 



Här har ni dom rätta låtarna, och vill VERKLIGEN ge CRED till dom som gjiort den videon till brudar,brudar,brudar!! Nog en av top 5 bästa musikvideos jag någonsin sett! :D

Det enda förutom versen som jag kan är;
Snoppar är så håriga och hår det är ju äckligt.
Så om jag va tjej skulle jag nog vara lesbisk.


¨

Den här tar ett tag att börja det själva catchiga. Typisk fjortislåt som jag aldrig hört förut i princip så jag tycker den är lite kul. Någon som vet om det är gott? Fanta och rosé?

Rött vin plus cola=?
Vitt vin plus sprite=har testat, smakar glögg :D
Fanta plus rosé=?

Up up and away.

Saknar fortfarande Flex galet mycket!
Spelade rockband till halv 1.
Jag har en jättegod kopp med the som jag inte kommer hinna dricka upp.
Min lunch består av en macka och två äpplen.
Det är minus 15 ute.
Vi ses sen

En promenad hem från jobbet

Fick sjuts till jobbet imorse vilket innebar att var var tvungen att gå hem. Pälsade på mig som faen! Såg ut såhär:
 
Blev tyvärr ingen helbild, me hade på mig mössa, halsduk, dubbla vantar, linne/jobbtröja/hood/kappa, jobbarbyxor/mjukisbyxor utanpå och tjocksockar. Eftersom mina skor är ganska tighta så tog jag mina gamm-gamla skor. Mina circa skor i strl 42 som var osnörade. Och när jag skulle snöra dom var inte båda ändarna styva så bara ena änden gick att trä, vilket resulterade i den här kreationen:
 
Vad tror ni? Blir det det nya sättet att knyta skorna?
Svettades hela vägen hem eftersom det inte alls var sådär kallt som alla sagt att det var. Men rödrosig och söt blev jag om kinderna ^^,

Saknar flex som en galning gör jag också. Hur vet man att man är kär? Hur vet man vad man vill?

Roger Rabbit och rockband thrio!

Jahapp, då var man i Lappland igen. Har spelat rock band med mina syskon hela kvällen :D:D Jag ska träna lite mer sen ska jag klå dom båda hehe ;)

På bussen hem såg jag "Who framed Roger Rabbit?" som är klassiker som man måste ha sett tycker jag. Filmen handlar om att tecknade figurer och människor lever tillsammans och så blir någon mördat och de skyller på Roger Rabbit, men så är det lite fuffens på gång och en människa försöker ta reda på sanningen. Riktigt bra film faktiskt tycker jag :D

 Såg den när jag var liten och hade alltid Roger Rabbits fru som förebild. Hela mitt liv ville jag ha sådant där hår som går över ena ögat, för alla tyckte att hon var så snygg. Älskar deras relation till varandra också, Roger är helt galet förälskad i henne, och hon i honom och ingen annan förstår varaför Jessica är tillsammans med Roger. Han är ju inte den snyggaste eller smartaste toonen i stan. Svaret är "He makes me laugh" Se filmen!



Här har du Jessica Rabbit förresten, förstår du vad jag menar??


Lördagen :D

i var lite sena med att hämta Fredrik och Elin till Boda Borg, sen hade Flex pyspunka på bilen så vi var tvungna att fara på statoil å fixa något och sedan när vi kommer upp [ni som varit på Boda Borg vet att det är en lång slingrig väg upp till ett berg] hade en bil prejjat av Thomas och Gabba av vägen så de låg nere i diket.
Ingen bil kunde köra från alternativt till Boda Borg. Så medans vi står där och försöker få upp bilen kommer det en idiot och kör och möter oss, vi vinkar åt han att han ska backa men han fattar inte det fören vi fått upp bilen och måste "jaga" han baklänges hela vägen till parkeringen där en buss satt sig på tvären och kan varken backa framåt eller bakåt och personbilen kan inte ta sig förbi. Vet faktiskt inte riktigt hur de lyckades, hörde något om att alla bilar fick backa ända till stora vägen för att alla skulle kunna ta sig ut/in. Jag själv hoppade av och gick in och pratade med personalen om varför vi var sen medans de grejjade med bilarna. Har gjort en fin liten ritning här också.
Vi körde tjejjerna mot killarna och vi vann med sex stämplar, när killarna bara hade två^^
Sedan duschade alla sen åt vi pizza och drack hos Fredrik och Elin och hade det jätte mysigt, men Flex for hem tidigt för han var trött. Har typ inte festat med honom på hundra år nu ungefär. :/

Om några timmar ska jag med bussen hem till Lappland igen, längtar inte, men därhemma väntar iaf broder (som är hemma för tillfället) och Rock Band, goin to be an awesome night! :D
Sen får vi se om det blir zumbapass ikväll också, men nu ska jag äta pizza till frukost, tjena moss!

Sådan historia



Hur kommer det sig att man alltid är ensam i slutändan?

Baby, u love me right?

MYS!! Baby youre so blue, I love you.
Nu blir det iväg till,, hade ni gissat rätt? BODA BORG! :D (Och hoppas inte Elin hinner läsa det här^^)

Lördag i skeå

Godmorgon :) Idag är jag medelmåttig. Drömde en dröm som fick mig att vakna med äkta ångest för att jag kan koppla drömmen till verkligheten men ändå avr det inget som stämde i den.
Idag ska vi fira att Elin har fyllt år med att fara på [Jag hoppas att du inte luskat ut min blogg Elin. Faen också kan inte säga utifall hon skulle] Amen dit ska vi iaf, var itne jätte pepp men det är ju alltid roligt. Men kan redan alla rum ;);)
Sedan blir det middag med allihopa, sedan fest. Varför räcker inte timmarna till när jag är i Skellefteå?
OMG åt nyss ett Lays chips, ligger nu i kramper på golvet. Vi ses, här vankas chips-frukost!

S K E L L E F T E Å

När jag är i Lappland gör jag en sak när jag har en ledig kväll, eller möjligtvis två; Ser film/sitter vid datorn OCH äter chips.
For till Skellefteå direkt efter jobbet
*sedan for till systemet
*Hämtade Frida och Victor och sen for vi hem till Marcus och chillade ett tag.
*For till Fredrik och Elin ett tag och mötte upp med dom Thomas och Gabba.
*For till Hemmakväll och hyrde film
*For till karamelltåget och köpta Lays - Cheese and onion. Jag behöver göra ett helt inlägg om dessa chips. Det är verkligen det godaste som finns i hela vida världen, fick smakorgasm på smakorgasm vid varje chips, åt ett i taget och bara MMMMMh!
*Såg film med gänget, blev I love you Phillip Morris som avr superbra :D
*Nu hemma hos Flex och får se vad det blir :D

I love you Phillip Morris

Jätte bra film :D Sann historia och rolig, diggar Jim Carrey dessutom :D
8,5/10♥

Which way?


Thursday morning 06.59

äter världens godaste mormorbakta bröd med randiga på och försöker lugna ner katten som springer runt och skriker, stackarn vill ha uppmärksamhet.

Annars så är jag i valet och kvalet om jag ska cykla eller ta bilen, bara 3 minus och har inte ens tränat idag, hmmm....

Är du inte så känslig, kan du kolla

Har nyss suttit på internet och kikat på juklappar, det är snart bara en månad kvar!! Har en känsla över att julklappar kommer bli en sista minuten grej i år..

Annars så har jag jobbat idag, var till doktorn också men det enda dom sa var "jaha, du har sånna problem säger du, ja då måste du gå till en annan läkare" hmf, då kanske ni borde ha läst mitt mail lite nogare...
Så kom sent till jobbet 2 minuter vilket innebär att jag inte får betalt på en kvart. Drygt!

Den här bloggen börjar bli mer och mer av en krymplingblogg ^^ men jag har fått tillbaka min knöl på handleden igen (senast typ en månad sen) och den gör sjukt ont! Har varit hos doktorn om det när jag var mindre men dom säger att det inte går att bota det, man kan om man vill skära och släppa ut ledvätskan eller vad det nu är som läcker ut ur leden men varför göra det när den endå försvinner av sig själv efter 2 veckor.


Man ser inte så bra från den här vinkeln


Här är en frisk hand.

Men den här är sjuk, den ser ut att ha anorexia nervosa för det första, sen har den den där knölen som gör ont. Böjjer tom den friska handen mer än den här.
Visst är den fiin?

Ny kategori coming up

Jag vill skriva inlägg på inlägg på inlägg om ovärda saker som betyder för mig, med risk att skrämma bort alla läsare jag har. Tänkte iaf göra en ny kategori sen där nya läsare kan kika in där jag kommer skriva lite uppdaterings inlägg om vad som händer just nu, tex vem Flex är och så.

Chilly morning, blonde catastrophe

Det är *ska gå coh kolla* -8,3 grader celsius idag, försöker hålla elden vid liv och mitt hår är ett jävla kris-ris.

Så går det när man blonderar det, men så fort jag fått lite gisch i håret blir det bra igen [gisch: allmänt kladdig substans som oftast är gott att äta, som gischet i buttebullar. Dock i detta fall innefattar gish careandrepair kräm eller annat gish] Thres tyckte alltid att just "gisch" var ett väldigt lapplandiskt ord.

Hahah, oj vilka minnen man har. Jag hade gärna varit 16 igen, flyttat till en stad där jag inte kände någon, börja skolan på en linje jag tyckte om, tvätta en gång i månaden, handla själv och inse att skinka är dyrt.

Frukost sen doktorn. Kanske gör ett inlägg sen om vad jag drömde inatt. Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, fast den drömmen kom jag inte ihåg xD Men en annan som var hemsk.

Wasted day

Idag har jag "slösat" bort hela dagen. Bara legat i sängen hela dagen. Jag och Flex har haft skallebang och han mår fortfarande illa. Åt frukost klockan halv 3. Flex for klockan halv 4. Så är all alone igen :( Ska till skeå på fredag igen men det är ages dit.

Flex chef skickade ett sms och frågade om han skulle jobba imorgon. Flex svarade att han mådde lite bättre men att han fortfarande spydde (vilket han har, men bara två gånger idag) och därför nog inte skulle komma på jobbet, men troligtvis på torsdag var han nog frisk. Varpå han fick till svar;

"Du söker upp en läkare imorgon,! Det är inte naturligt att spy i tre dagar! Har alldrig hört talas om det"

Så jävla sur chef!! För det första så stavas aldrig aldrig med två L, för det andra så har jag spytt tre dagar i rad, för det tredje så är det väl inte naturlligt alls att spy? Han spyr ju inte konstant och även fast det är en massa kostnader och så för chefen så behöver man inte vara så jävla sur och omänsklig hela tiden.

Kände bara att jag blev så jävla förbannad, mest nog för att jag råkat ut för en chef, som jag hade i ett halvår. Jag grät varje dag, hade ångest så jag inte kunde äta och mitt självförtroende är fortfarande helt knäckt sen dess! HELT!

Någhot annat som hände idag: jag är jävligt bra på att göra illa mig själv och skylla det på andra. Något Flex fått erfara ett x antal gånger. Något sådant hål satte jag mig i idag. Jag vet om det med 100%, men ändå går jag dit jag vet att det kommer göra ont. Så smart är jag. Lyckligtvis så hjälpte Flex mig att fokusera på annat så just idag gick det bra, väldigt bra. Vet inte ens varför jag skrev det här men, bloggen handlar om vad som händer i mitt liv, och detta hände idag och brukar hända mig när jag strular till det.

Men man behöver sådana här wasted days, det är bara det att dom känns så himla bortkastade in the end of the day.

Nu ska jag dryga, kanske bada och kanske ha ångest över något obegripligt. Ajöss

Två the-påsar på ett fat är väl vackert. Right Hun'? U love me right?
 Han gjorde en båt till mig innan han for, av aluminiumfolien som var över creamfraicén. Den var söt.

Remember me

Igår kväll såg jag och Flex klart "Remember me". Totalt awesome film, tills slutet kom och förstörde allt. Kändes lite typsikt sånt där när han som gjort historien tänker såhär

 "Ojojoj nu har jag krånglat till det, hur ska hon få honom och han reparera sin relation med sin pappa...Hmm... Men jag vet! Vi spränger allting i luften! Ja, så ska det sluta!"

Som "Burn this after reading", sämsta slutet jag någonsin sett!!

Lika fullt så dåligt var inte det här slutet, men gillade det inte iaf, även fast det var realistiskt och så.
Filmen är lite sådär poetiskt vackert. Och skitbra av någon anledning. Sevärd! Kan som inte argumentera varför men den är bara det. Det jag kan säga att det var kul att se Robert Pattinson i en annan film än twilight, men kanske är det just därför man tycker att det är något som är så magiskt med honom!
Dessutom var tjejen i filmen grymt söt, typ sötaste tjejen jag sett på länge!

Betyg: 8 av 10 ♥


Bilden är omslaget till filmen och hämtat från twilightsaga.se via google, andra bilden från http://live-sports-update.blogspot.com/2010/03/hollywood-star-robert-pattinsonthomas.html


Två bilder som du skulle få

Hey :D Tänkte slänga ut en massa bilder på saker som jag lämnat lösa.

Den här outfiten hade jag på halloween. Trädkostym som var helt jävla awesome. synd att man mötte sådana partypoopers!

När Mimmie hade den första gången.


Alldeles alldeles i början av förfesten, anledningen till att alla ser så råpepp ut. Jag har dessutom på mig Jennys roliga glasögon som hon köpte på kupan. Hobo'n är Gabba :D



Såhär blond blev jag (I know, jag ser skitskum ut men hey, såg jag ut sådär så gjorde jag det)


Skallebang och fläskpannkaka med hjortronsylt

For på jobbet idag även fast jag hade 38,5 i feber (brukar inte tycka att det är feber fören över 39, men känner mig riktigt hängig) Ingen skulle tro mig om jag inte for till jobbet eftersom jag försökt byta söndagen tidigare. Var riktigt jobbigt, var mycket folk i början men sen klingade det som av, men fick sitta i kassan i princip 6 timmar i sträck, så har goderedig nackspärr nu!

Nyss åt jag ugnspannkaka (orka diskutera vad det heter) med fläsk och hjortronsylt, YUMMIE! Dessutom är mormor och morfar här och äter med oss :D

Hoppas att Flex stannar under natten så jag får känna hans armar runt mig några timmar till. Men det innebär att han måste upp och köra klockan 5 för att hinna till jobbet :s

Myskväll och feberjobb

Kom nyss hem från jobbet. Hade frossa som faen inatt men for ändå på jobbet. Om jag är sjuk imorgon kommer ingen tro på det eftersom jag tidigare försökte byta bort söndagen :s Men har faktiskt rikligt med skallebang och fryser och svettas om vartannat.

Flex kom igår som sagt. Så igår myste vi bara, såg inte ens filmen som jag ville se. Ikväll blir det alltså filmseing och matätning med mamma och pappa. Det är bara vi fyra och det känns jätte konstigt hahah. Ska alltså bara tillbringa kvällen med att äta chips och ringar, nej föresten, låta flex mata mig med ringar hahha och bara ha det gött och hoppas att skallebangen går över :P

Annars så

Annars så sitter jag just nu och ser en jätte bra dokumentär med Flex och pappa och käkar chips och ringar :D

 Nelson skäller som en madman på sin egen svans för att han tycker att den är dum för att han inte får tag i den. Han gör ofta det nuförtiden xD och jag har jobbat kväll idag. Nu ska jag fortsätta se. Ha en trevlig fredagskväll :D

"Men håll käften jävla ungjävel!"

Är det pappor-som-hatar-sina-barn-veckan i veckan? Har hört fyra personer den här veckan kalla sina barn för ungjävlar.

Idag tex (ska inte tråka ut er med alla historierna) när jag stod på lagret hörde jag att det var ett himlans liv utanför lagerdörren, så jag öppnade dörren för att se vad som var på gång och fick se en pappa bära sin 3-4åriga dotter under armen som gråter högljutt. Pappan slängde in dottern i bilen, tog tag i henne och ruskade henne kraftigt medans han skrev som en jävla idiot trots att hon bara var kanske 30 cm ifrån honom; "KAN DU HÅLLA KÄFTEN DIN JÄVLA UNGJÄVEL?! DU HAR SKRIKIT HELA JÄVLA DAGEN OCH NU SITTER DU HÄR OCH HÅLLER JÄVLIGT TYST, JAG FÖRSTÅR INTE VAD DET ÄR FÖR JÄVLA FEL PÅ DIG! HÖR DU VAD JAG SÄGER!!
 Han vänder sig mot mig och ser mig stå på lastbryggan, vänder sig åter mot dottern och fortsätter skrika som en jävla dåre! Flickan fortsätter gråta, mest av rädsla. Jag står helt chokad men vad ska man göra, skrika åt pappan att låta henne va? Har jag ju som inte rätt till heller. Jag vet ju inte ens vad som hade hänt, bara att han betedde sig som en vuxenjävel.

De är barn...! Det är väl klart att dom är jobbiga men du har ingen jväla rätt att skrika åt dem och kalla dem ungjävlar. De förstår inte bättre, som när en annan flicka skulle ta ut kortet ur kortautomaten när pappan betalat och råkade bryta av det, och pappan flippade ur, kallade henne ungjävel och stod och gapade. Som om det var meningen att hon skulle bryta av det?? Jävla idioter, jag blir ju förfärad!!


A true lovestory

Har nyss sett "En kärlekshistoria" alltså tillsammans med min syster, en kopp chaithe och kinderäggchoklad. Superskum klippning, ordning på scener och innehållet i scenerna men skulle såga den totalt om det inte var för dom helt otroligt underbara sekvenserna med tonårskärlek. Så himla söt och kär man blir i filmen och kärlek överhuvudtaget! Frekvenserna får 5/5 ♥-an men hela filmen kanske 3,99 ♥ pga av det skumma med hela filmen. SE DEN!

Annars så har jag pratat med Flex i telefon och insåg att jag jobbar på söndag!! FUCK! Jag har alltså kollat fel och kommer inte få en enda ledig dag när Flex kommer hit i helgen. :((( Ska försöka byta som tokig imorgon, hoppas någon änglalik själ makes my weekend. ♥

Känner mig helt kär alltså. Så himla vackert vissa saker är. Småsaker som att dela en pyjamas, göra en fläta i någon annans hår, pressa ögonfransar mot sina kinder eller sätta en blomma bakom någons öra. Ska skriva något fint en dag när jag känner såhär! Godnatt mina älsklingar.<3
P.S Idag byggde jag ett jätte fint torn vid middagen, klicka bara här så kommer du direkt till inlägget på Mimmies blogg.


Bild från google, som i sin tur kommer från vujer.com


Jag kan se din gloria

Idag har jag slagit ihjäl dagen med att snacka med en vän från Australien. Alltså inte gjort så mycket vettigt. Men gick ut med hunden och skrev det jag borde ha skrivit i juni. Behövde skriva 4 sidor och fick en sådan jävla skrivkramp efter en! Skrev klart allt dock.

Hur länge sedan skrev man inte för hand? När man gick i skolan kunde man skriva 17 sidor i sträck. Skulle iofs kunna skriva på datorn i dessa böcker men då kan man inte rita små fina teckningar och smilesar. :)

Ikväll ska jag nog se "En kärlekshistoria" som är en svensk filmklassiker från typ 70-talet. Tror inte den är så bra men min syster länkade den här videon (som är från filmen) och videon tillsammans med låten gjorde att jag spelade den om och om och om igen två dagar i sträck! Inget annat. Grymt hur mycket bättre låten blev på svenska med den här videon också.


Goder morgon

Blir så less på att jag inte har ett smack att skriva om när jag är i Lappland. Blir bara " hej idag har jag jobbat, nu ska jag se tv" typ. MEn idag är jag iaf ledig vilket innebär att jag ska göra en massa saker som jag inte hinner (fast egentligen gör eftersom jag inte gör ett skit) på vardagen.

  • Skriva klart en sak som jag borde gjort i juni.
  • Gå ut med hunden
  • Detta jävla eviga tränande (som ändå aldrig blir av)
  • Sortera in kort i fotoalbumet
  • Och säkert så ska jag ringa till något viktigt ställe med telefontid innan 10, men jag har glömt vars och vad det avr jag skulle ringa till.
  • Hämta Mimmie och mamma på stan och sedan handla.
  • Var typ 20 andra saker som jag skulle göra, som jag inte kommer ihåg. Love it..NOOT, kommer komma på det ikväll när det redan är sent och jag är lat.

Idag är jag alltså blond, men vågar inte riktigt kamma håret än, känns lite som tuggummi, blir bild sedan. Nu blir det frukost för jag är HUNGRIG.

Getting blonder

Helu, håller på att slinga mitt hår, eller min mamma håller på. Jag färgar aldrig håret utan slingar det alltid istället vilket gör att jag har minst 5-6 olika nyanser av blont i mitt hår (beroende på att alla blonderingar inte blir lika bra) och det blir asbra tycker jag.

När jag gick i skolan kallade vi mig ibland färgpaletten på skämt och de andra brukade säga "Såhär skulle jag vilja vara, som Ronja är här, eller den här" och lyfta på slingor i mitt hår x) Här däremot är en dålig bild men tänkte ta lite före och efter bilder. Ser typ grått ut här och har massive utväxt.

Flex tycker jag ska spara ut min "naturliga" hårfärg (men helst tycker han jag ska färga det brunt för egentligen tycker han om brunetter^^) men tror mest det skulle se musigt ut, vad tycker ni? Tror ni jag skulle passa bättre i brunt än blont? Update imorgon om hur det blev ;)

Sådär ja

En liten update bara om hur det gick. Hon blev rädd och vägrade tro det, så vi ides inte "hålla henne på sträckbänken" längre, och sa att vi bara skulle dansa. Passet var sådär, det sämsta passet jag varit på. Många nya låtar med cha-cha-rörelser som är tråkiga och inte så aktiverande. Men det var kul ändå. Nu ska jag dryga, tjenamors.

Mimmie=nervvrak

Jag och mamma "har fixat en överraskning" till Mimmie. Så mamma har bett henne göra sig fin och ta med kameran, läs mer om vad hon tänker här. Filmade henne lite och frågade vad hon trodde skulle hända.

 Det roliga är att hon bara ska med och dansa zumba, det är allt, men vi ska säga till henne att hon ska hålla en låt själv därframme vid spegeln. HAHA hon är så nervös och springer runt med hårspray och allting.

 Hon ska såklart inte hålla en låt själv, utan bara vara med och dansa. Hon tror det är något stort på gång och att hela släkten är där. Hade en annan bättre film men hinner inte lägga upp den, för vi måste fara nu :D Hejdå, ses senare.
(Titeln syftar på ett internskämt när Mimmie var liten och sa överrask istället för överraskning)


Världen kommer gå under

Vaknade ur en mardröm klockan 01.58 inatt. Drömde att jorden var påväg att gå under och det enda jag brydde mig om var att spendera minuterna vi hade kvar tillsammans med min syster och Flex. Tror vi var i Skellefteå för varken mamma, pappa eller broder var där. Det regnade stenar från himlen så vi log på golvet i en källare och höll varandra i handen, för då fanns det en chans att vi skulle överleva.

Det kanske låter sjukt men på ett sätt så gillar jag sådana drömmar numera, har haft ett par. För då tänker jag inte alls på hur det är med jag och Flex. Utan det enda jag bryr mig om är att få vara med honom och ha honom mellan mina handflator, för det är vad jag egentligen vill. En skön känsla utan skam eller ångest. För inget spelar längre någon roll, så låt oss bara få varandra för en liten stund. Vi överlevde typ, men jag vaknade precis under ett nytt meteorfall. Kommer inte ihåg så mycket mer av drömmen men den var riktigt läskig, men den där känslan väger upp allt.

Funderade på om jag skulle masskicka sms till alla att jag älskar dom, men jag var alldeles för trött så jag valde att somna om istället. Och nu har jag ätit leverpastejmackor och filosoferat över varför smörgåsgurka är så tjockt skuret, är ju jobbigt att ha på mackan då. Nu ska jag på jobbet så vi får ses sen. Jag tänker göra den här dagen bra.

Här är förresten den där bilden på en annan text som jag ritat.
Lyricsen kommer från Brad Paisley feat Alison Krauss - Whiskey Lullaby


.

Tänkte skriva ett långt inlägg om en svart trasselboll som ligger i min mage, men jag bör sova. Därför gör jag inget av dem och drygar på facebook tills jag kollapsar. Godnatt, boll imorn.

How many hours has it been?

JAG SAKNAR FLEX! Dricker the och räknar timmar. Jag bryr mig inte om att alla vill veta, vad är ni? hur ska ni ha det? Det är fel, ni kan inte vara mittemellan! Du måste sluta! Någon kommer bli sårad!
Jag är med honom för att jag tycker om honom.
Jag har mina egna skäl till att jag inte vet om jag vill satsa på det.

Att göra slut var oundvikligt. Jag hade varit i ett svart hål om det inte hänt. Och jag har lärt mig en massa. Nästa gång ska jag göra saker och ting annorlunda, man lär så länge man lever. Men nu kanske det här funkar, kanske inte, men låt mig ta reda på det då. Låt mig bara vara. Låt mig känna efter. Jag fattar inte varför alla andra är en del i vårat förhållande? Se honom som att vi är tillsammans, var nöjd då. Men jag tänker inte kalla det det. Inte nu. Inte än.

Jag håller på byta period och färg. Har varit bland/deppmusik ett ganska bra tag nu. Inget deppigt med det men det är så jag kallar musikgenren :) . Är påväg in i en hiphopish nu. Känns bra, längesedan man var där. Tänkte jag skulle dela med mig av förra veckans superhit (som jag lyssnat konstant på) innan jag byter intresse helt. Låten är som är bland/depp men glad. Dessutom hittade jag en jättesöt video till den :D

Goodmorning monday

Vaknade 4.45 imorse för att hinna med bussen. Ångesten var inte allt för illa. Men tänk jag måste hålla på såhär i 2 månader till. Typ helgpendla, bara det att jag bara är ledig en helg i månaden. :(

Ser verkligen inte framemot att att fara på Arbetsförnedringen, för de har verkligen ingen koll på någonting och jag klarar mig bättre utan att vara där och springa stup i ett. Men annars får man inga pengar.
Ska söka jobb järnet innan nyår så något kanske är fixat redan innan jag far till ske.

Sovde konstant på bussen, och bussen var knäpptyst och jag snarkade säkert mer än en och annan farmor. Haha.
Sen mötte mamma mig, så jag fick skjuts hem, sköönt.

Vilket tråkinlägg, men då vet ni att jag lever iaf. Känner mig fortfarande halvbakis/full fortfarande.

RSS 2.0