idag kände jag en doft av Sthlm

Idag på jobbet *DOH* när jag satt i kassan så kände jag plötsligt en doft av stockholm. Helt plötsligt befann jag mig i ett hotellrum, nerdragna persiender, 4 tjejer som sminkar sig i en spegel, kläder överallt, en lärare som ropar utanför att alla ska gå till bussarna nu, bara jag och min vän blir kvar.
- Kommer du Ronja?
- Jag kommer, jag ska ba ta lite parfym. Ett rosa moln. En lila buss. En park, vi spottar på bilar. En liten glob. Långt hår och spotlights som lyser underifrån. Mongolugg. Cookie dough glass. Kokonger. Glansiga tyger, guld och teatrar. Reflexer och sura, gula spöken.

Hade helt glömt bort den där parfymen, ska fan köpa den, men tror inte den säljs på Lindex längre, det var det enda stället som hade den där parfymen. Men så kär att jag nog måste beställa den. Den är billig och bara en edt men minnen som förknippas med den lukten, är värda att spara.

vill inte lägga ut de fina bilderna på vännerna utifall någon tar illa upp för att jag lägger ut dom.

Värsta sättet att starta ett blogginlägg på:

Idag när jag var på jobbet, då.. fan vad töntigt det låter, vem bryr sig om vad som händer på ditt jobb? Kändes iallafall ganska bra i ryggen imorse, så jag for till jobbet.. Det är nog ordet "jobbet" som gör att man ba *döö*. Kanske ska "avslöja" mitt jobb, men det spelar ändå ingen roll för dig vars jag jobbar, det är som vilket ica som helst. Packa kartonger och sitta i kassa förutom att jag har världens bästa jobbarkompisar som gör jobbet så jävla kul! :D

Hur som helst, det jag vill ha sagt är att jag for på jobbet och det första jag fick göra var att dra en pall med solrosfrön på påsar á 10 kg x 60 st ungefär. Så jag hade ont i ryggen resten av dagen, men inte så mycket att jag inte pallade, dessutom började vi packa jul idag! Sjukt att affärer alltid ska ha så tidigt. Men man vet ju hur det annars är, man är ute i sista minuten.

Crille stormade ut ur sitt rum precis och berättade att dom hittat en planet man kan bo på, men det tar flera generationer att ta sig dit. HAha, vet du vad som just slog mig? Fan vad surt det hade känts, när man kom fram, åsså går det inte andas där xD

Morgonångest och golf

God morgon, vaknade med en inte allt för trasig rygg så idag blir det jobb, men innan dess, doktorn, känns lite nervöst men det får väl gå bra, hoppas bara jag hittar nyckeln till golfen så jag slipper cykla, tror itne det är det bästa för min rygg.Golgen gick förresten genom besiktningen igår, så jävla NICE! Men nu tänker min broder ta golfen ifrån mig när han far tillbaka på söndag :(

Vi fick förresten golfen av våran granne, han skulle skrota den. Golfen är en ytterst liten bil, matt moss/spygrön, har en jätte buckla på framdörren, listerna på ena sidan saknas, full med hål och rost men spinner som en katt och går som en oljad blixt. Min bror brukar alltid klättra upp på taket när han ska ta sig från ena änden till andra.

Vaknade med morgonångest imorse. Beror nog på att jag var "ledig" igår men frisk nog för ttt jobba idag och att Mr x hade fatir klockan 5 imorse för att hinna köra tillbaka till Ske(llefteå) innan han började jobba, han kommer tillbaka imorgon, men det är långt dit och jag måste sova själv inatt. Vet inte riktigt hur jag känner än dock.

oh Happy day

Zumban igår var awesome! Exakt som street funk men med snabbare tempo och inga fasta koreografier. Synd bara att det var 60 pers på en liten yta så man itne kunde se hur man såg ut när man dansar. Mycket höftsvingande och dylikt så sent på kvällen la min rygg av.

När jag vaknade imorse kunde jag inte sitta eller stå för det kändes som ryggen skulle gå av i svanken. Så det var att antingen ligga eller gå konstant, plus att ögoninflammationen jag haft ett par dar gjorde ont som faen. Så sjukanmälde mig på jobbet och tog det lugnt idag så man kan va fit for fight på jobbet imorn istället.

Dagen spenderades i sängen i princip, innan det blev sen frukost med broder och hans flicka och sedan en lugn hundpromenad. Dagen var underbar dock eftersom Mr x hade fått för sig att tvärköra hit till mig för 24 timmar igen <3 Middag hos mormor och morfar, strömming och palt och har nyss sett filmen "Nära och kära" med broder som är hemma tillfälligt från Umeå och Mr x. Inte för att han är hemlig, men vi vet inte riktigt vars vi har varandra än. Hhahha något annat kul som hände idag var att jag och x tog varsin rakhyvel och helrakade hela hans bringa, bara för att han förlorat ett vad, var skitkul hahha. Glory moments av the day. SKulle ha slängt i före och efter bilder men vi kom inte på tanken att ta några :P Nu blire mys och sova.

I still have the beat in my spine

Ledig idag och ikväll är den beräknade zumba latino street sessionen :D Jag började dansa street funk när jag gick i 5an, hur gammal man nu är då, och dansade ända tills gymnasiet tog slut. Jag har både dansat bakom en ledare och själv varit den som stått framme vid spegeln och intruerat. Streeten är verkligen någon som är en del av mig.
Sen när jag slutade gymnasiet och började jobba så kunde jag itne längre planera in dansen; jag jobbade oregelbundet och oftast på de tider när resten dansade. Dessutom har jag blivit alldeles för lat. Kände ett släng av att ståframför spegeln själv i mitt rum för någon vecka sen, men har itne längre någon spegel i mitt rum. Damn, svårt att bo hemma när man är van vid att bo själv, har gjort det sen jag var 16. Men samtidigt så jävla nice att få mat, tvätt och städning serverat ;)
Iallafall, nu ville ju mamma att jag skulle följa på zumban ikväll. Vet itne riktigt vad det är men latino street lät ju bra^^ Men det verkar vara dans som är mer inriktad på att TRÄNA.
Men min rygg håller på knäcka mig på mitten så jag vet itne om jag pallar det ikväll. Men är SÅ TAGGAD :D Så antingen måste det skjutas upp två veckor eller bli av ikväll. Får se hur jag gör.


Den senaste bilden jag hade från en dansstudio :O Ändå är den från typ 2007

Hur lyckas jag alltid göra sånna långa inlägg? x)

kan inte bara alla hålla tyst?

Jag är ingen twilight fanatiker.. På riktigt, jag är inte det. Har sett första filmen och andra. Läste motsvarande böcker i somras inför tredje filmen. Såg tredje filmen och har nu läst tredje boken.

 Ikväll började (och slutförde) jag en sidobok från Twilight om en av bakgrundskaraktärerna. OCH JÄVLA HELVETE så avslöjar dom ju vad som händer i 4de boken (som jag inte ska läsa fören jag sett filmen) blir så jävla sur! Samma när jag såg filmen "Vampyrer suger" (som för övrigt gör just det, SUGER) där avslöjar dom hur hela historien slutar typ, GREAT SUCESS xP Så nu dricker jag havregrynsvälling och försöker att hålla mig från att itne sockra den me, bara för att det är godare. Godnatt.

(Nej, hann tom sockra innan jag lyckats klicka på publicera, noll i självkontroll)

Ljussättning

Riktig höst nu, och solen lyser så skumt när man cyklar hem från jobbet. Typ helt från sidan, som om man stod i en fotostudio och livet itne alls var på riktigt. Introducerar härmed familjens katt som är en utmärkt modell, han heter Totte (AKA Tottelini) och är super go! Tycker den tredje bilden blev riktigt bra :)



Sen stötte jag på den här bilden idag på jobbet. Jag har inte sett "kungarna av tylösand" men det här måste väl ändå va den fulaste tatueringen någonsin? Lika moget som när några ungar på jobbet svor igår och inte kunde ställa en enda fråga utan att svära i meningen; "Vad kostar tuggummijävlarna då?"
Bilden kommer från hans egen blogg. Lite kul visst, men vem vet itne vars kuken sitter?


Nu ska jag lägga mig i badkaret, lyxa och läsa Bree Tanners andra liv, som är en sidobok i Twilight, woopie :)

En alkolist dag

Idag är en sådan dag som man skulle tillbringat i sängen. Med suddiga minnen av för starka drinkar med för mycket drinkmix och för mycket bacardi melon i. För stora glas med för mycket i.
 Men ändå en skön dimmig morgon i sängen, naken och rufsig och törstig. Man går upp, snubblar på dammsugaren, gör ett glas oboy. Det tar för lång tid för pulvret att sjunka så man dricker ett glas vatten medans man väntar. Ett vattenglas till coh sedan oboy. Osch, fan, mår illa, borde inte ha druckigt, stapplar tillbaka till sängen, snubblar på dammsugaren i hallen0 (igen) och sedan ner mellan skrynkliga lakan som inte ligger på plats.
 Har märligt nog längtat efter en dagen-efter-dag idag. Min verkliga dag tillbringades på jobbet mellan dammiga rea-skålar och tallrikar som skulle flyttas från ena änden av butiken till den andra när inte kassan kallade. Har nog aldrig längtat efter något så skumt.

Imorgon är det jobb igen och just nu håller jag på längta ihjäl mig efter mr X, även fast jag var hos han i tisdags, vi stod inte ut isär så han körde 16 mil bara för att träffas över en natt i torsdags. Han for på fredag morgon. Idag är det söndag och jag står redan inte ut. Trodde jag hade kommit över det här.

Slänger in en bild från en fest hos Marcus för nån helg sen. Det var urmysigt och vi hade helt släckt. Senare på kvällen gick jag upp på taket själv, drack öl och tittade ut över en dimmig norrlandsnatt i Skellefteå och kände mig hemma.<3

Slänger in en bild på en fest hemma hos Marcus förra helgen som var urmysig, vi hade helt släckt och jag satt på taket och drack öl i dimmigt norrlandsmörker. see ya

Lördag

Idag har jag jobbat. Kom hem för typ en timme sen. Jag har lovat min mamma och följa med på zumba på tisdag.
-"Kom igen, du behöver bara testa!"
-"Får jag heta kåt-lätt-er till middag då?" Och överenskommelsen var uppenbar, så därför blir det världens godaste middag till middag idag, det är kotletter i en plåt med en soyasås som är så jävla god och till äter man kokt potatis som också varit i ugnen med ost och basilika på, MUMMA. Om jag lyckas klura ut hur man sätter in bilder så gör jag väl det sen :)

Hej

Välkommen till min blogg, som kommer handla om allt, inget, vad som händer, vad jag tänker och annat som intresserar mig och även dig hoppas jag. Stay around, min syster ska väl hjälpa mig med någon typ av bloggdesign nästa vecka så håll ut ;) /R

RSS 2.0