Hej då pappa ha det bra!

Det finns några som kallar sig dunderpatrullen som gör roliga videos. Dom klipper även ihop små klipp och gör musikvideos av dem. Låt mig säga att de är... HILARIOUS!
Det här klippet är dessutom ett samarbete med Malvin studios (som är ännu mer awesome) som kommer från Skellefteå.
 Oroa er inte, det är pizza han har i ansiktet. Enjoy!

Johannes

 
Alltså. Johannes måste vara den bästa mannen i världen. Helt enkelt.♥

8 fler saker om Ronja

 
 
 
♥ Jag har åkt ubåt.
 
♥ Under min uppväxt ifrågasatte alla min naturliga hårfärg (blond) eftersom jag oftast är så mycket mörkare upptill.
 
♥Jag har bränt upp två mikrosar under min livstid.
Ena gången gick till såhär.
Ronja: Pappa, hur länge ska man värma vetepåsen?
Pappa: 3 minuter
Ronja: Jaha...33 minuter *slå igång*
 
♥ Jag älskar kombinationen päronfil och cornflakes. Och flingorna Tresor med vaniljyogurt.
 
♥Jag kunde teckna innan jag kunde prata, som de flesta barn kan om de får lära sig teckenspråk då talcentrat tar längre tid för att utvecklas än rörelser.
 
♥ Jag bröt armen när jag var åkte snowboard när jag var 14. Ingen trodde på mig fören vi kom hem och armen pekade 30 grader åt fel håll.
 
♥Jag älskar lukten av kaffe men hatar smaken, Ibland kan jag ta en sluring kaffe bara för att skendricka den och bara lukta och innan det nuddar läpparna ställa ner koppen igen.
 
♥En månad efter jag klarade körkortet körde jag av vägen.
 

Fenomenet Ångest

En kväll med lapplandsångest
 
Har ganska mycket ångest idag men äntligen börjar den lättna. Jag har ångest för en hel del saker on my mind. Jag har så svårt att släppa saker så det sitter i huvudet i veckor innan de en efter en trillar bort.
 
Jag tycker ångest är ett sådant konstigt fenomen. Att man kan få det som en kemisk reaktion på alkohol, och att man kan få ångest av det simpla faktum att det är morgon.
Och att ångesten är större på måndagar.
 
Jag kommer ihåg när man var liten och väcktes klockan 6 för att skjutsas till dagis. Direkt man vaknade kände man klumpen i magen och i halsen och det blev inte bättre att man lämnades "ensam" på dagis. Jag hade nästan alltid separationsångest varje morgon när pappa vinkade hejdå, fast man kunde inte sätta ord på känslan just då. Dock grät eller skrek jag aldrig, utan det enda jag gjorde var att svälja det, för jag fösökte komma ihåg att pappa eller mamma kommer tillbaka i eftermiddag.
 
Jag använder inte ordet ångest lättvindigt men jag får ofta ångest, men som tur är får jag inte så grav förlamande eller panikartad ångest särskilt ofta, utan mer; en basketboll i magen och en handboll i halsen. Man får helt enkelt härda ut för man vet att så fort man kommit på jobbet, eller klockan blivit lunch så går det över. För att komma tillbaka nästa morgon i en mindre upplaga.

Best costume everrr!

 
Har nu kommit hem från den långa cykelturen och suttit på 9gag ett tag tills jag hittade den här bilden. Älskar "Upp" och det här måste ju vara best costume everrr!

The beauty

 
Mot Elgiganten för att lämna in min telefon som är sne-pe. Iklädd denna underbara kreation. Mina nya stövlar är iallafall fina. Ses sen!

The last train to Auschwitz

 
Igår såg jag och Johannes en film som hette "The last train to Auschwitz".
 
Filmen var riktigt bra, och som med alla andra världskriget filmer, mycket sorglig.
Jag kan faktiskt inte tänka mig något, i hela världen, som kan ha varit hemskare än att utsättas för det judarna utsattes för under andra världkriget. Inget.
 
Jag är inte blind för den tur vi i Sverige har. Den tur jag har. Jag har en kärleksfull familj, vänner, en lägenhet och en man som jag älskar. Visst, vi har ju biten med svek och brända hjärtan och arbetslöshet men ändå. Jag lever. I trygghet och utan förtryck och jag får älska vem jag vill och göra vad jag vill och tänka vad jag vill.
 
Att hamna på ett tåg, som bara går en väg, som man vet bara har en utgång. Hur ska man klara det? Alltså i hjärnan. Att sitta där, vara utan vatten och mat, och bara vänta tills man når slutstationen där man kommer skiljas åt. Nyförälskade par, äldre gifta, familjer, vänner, spädbarn.
Nej, jag kan inte tänka mig något hemskare i hela världen, kombinerade delar från alla helveten, som kan vara värre än det som hände för 70 år sedan. Bra film som sagt! 8 av 10.

Kreta

Hemma, trötta, lyckliga och iallafall lite brunare.

Four-eyes

Bilden tagen just innan vi for, chill och ris.
Jag kommer hem snart, men jag ville bara ge en sneakpeak på mina glasögon!
Jag har sett dåligt sen högstadiet men det har sagts att "jag är trött och grusig i ögonen men inte ser dåligt" och att jag inte behöver glasögon.
Så nu köpte jag iallafall. Sjukt att det är lagligt och se så dåligt som jag gör och köra bil. Nu blir det ändring!
Tror vi blir ett bra par.

2011-06-10

Jag känner dig i vinden som snabbt sveper förbi och är lite för varm. I alla The Frays låtar, i allt ljus. I alla äckliga pensionärs-godisar, i allt manchestertyg. I ord som egentligen och hoppaloppa.
I alla färger, rött som ditt hår, blå som dina järnögon, grönt för picknicken du gjorde, det finaste presenten jag fått.Vit för din porslinsrygg men de otaliga fräknarna och guld som det guld du är. 
Aldrig förr, har jag träffat någon som du. Mitt allt. Som jag, fast du.
 
2 år idag, som både känts som den kortaste tiden i världen, samtidigt som det känns som en evighet. 2 år sedan vi kysstes på Noras gator och tanterna som gick förbi mumlade bekymrat "men ni måste andas också".

Bokstäver som ska stilla min hunger

Nu åker vi och det här är sommarens läsning! Jag hoppas det räcker, äter fan böcker till frunch..

RSS 2.0