Mitt guld

"Ronja.
Jag vill.
Det är mitt.
Jag har gjort det."

"Rädd" att jag har hittat den underbaraste människan på jorden.
Du är som guld, på botten av en bäck och jag hoppas min håv är av redig sort.


Sötaste damen i Nora

Igår när vi skulle gå till stranden gick vi och höll varandra i handen och stannade för att pussas lite. Så cyklar det förbi en dam som utbrister lite bekymrat i förbifarten;
Ni måste andas också...


Neröver och mördarsniglar!

Har nu kommit mig till Örebro och spenderat 24 timmar hos Johannes familj. Vi skildes åt från Jenny och Robin på centralen som skulle vidare till Uddevalla.

Jag tänker inte blogga så mycket för att jag tänker njuta av sommaridyllen som även infinner sig här. Familjen är jättehärlig och det är full rulle med 6/8 syskon hemma!

Idag var vi nere till stranden en sväng men det blev så dåligt väder så vi hängde bara. Igår träffade vi på en massa mördarsniglar! Dom kryper runt och äter på varandra.
Här kommer en liten dokumentär som jag och J gjorde.
{Förövrigt så gjorde vi en video om de sista sniglarna men den är så suddig. Men den ljusa snugeln kryper på den bajsbruna bakifrån och på så sett överumplar fienden och övertar snigelkadavret}

Midsommaridyll utan dess like!

Äventyret fortsätter och har nu spenderat 24 timmar hos Hanna utanför Gävle, maken till sommaridyll får man leta efter! Har aldrig sett en sådan inredning som funkgerar så himlans bra! Någonsin! Bilder kommer imorgon, nu ska jag sova för imorgon åker vi vidare till örebro :D

Midsommar: Grillat, häng(matta) och världens godaste marängtårta!nej internet vill inte va med på mer bilder och jag har inte tid att vänta på tekniken när livet ligger här.

Ronja och Johannes ute på äventyr!

Tåget var försenat (hallelujah SJ) men vi kom iväg tillslut, nu har vi nyss vaknat och är fortfarande ute på äventyr :D
Kommer fram om en timme ungefär och Johannes fyller år idag!


Grattis Söt-trolle'!


Midsommar= SÖDER!

Nu är  dyra bullar goda! alltså det brinner i knutarna, har ungefär 10 saker att göra innan klockan 12 imorgon och sedan jobba för att till sist hinna med en buss till Umeå.

Därifrån blir det tåg eftersom midsommar ska nämligen firas i Gävle goda vänner! Hör och häpna, Ronja is going south! Efter Gävle åker jag också vidare mot Örebro för att träffa svärfamiljen :D Så gåre när man dejtar en söderlänning ^^

Så full rulle, glad midsommar, ses på fredag troligtvis!


En fin bild som jag tog på mig sj för några dagar sen. Hare så kul, he ska ja!

Jävlig hemresa med underbart slut

Bara för att allt skulle jävlas..

Jag kommer ut från jobbet, har suttit i kassan i 4 timmar och har jobbat övertid, jag kommer ut och det börjar spöregna horisontellt och växelsladden på cykeln hoppar av så cykeln står konstant på trean, blir en hård cykeltur imorgon!

Kommer hem, trött och frusen och ber Johannes sätta på the medans jag tvättar bort sminket som sitter över hela ansiktet. Kommer ut och möts av det härFörberedd ostbricka, vindruvor OCH the, världens finaste J <3
Så har sett twilight och ätit ost å kex och sedan har jag klippt J. Det gick sådär, kanske resultat senare ^^ Men nu måste jag kolla lägenheter (ska ju börja mitt liv vettni;)) och sen ska jag SOVA. Godnatt. 


NomomOM


Testade en ny Ben n Jerrys igår, resultat- SUPERGOD!
Nästan så den konkurrerar med mina favvisar Baked alaska, Cookiedough och Chocolate macadamia!
Brukar inte gillla syltiga glassar men sjukt god combo, körsbär och mörk choklad. Köpvärd!

RödGulGrön i slitna ändar

Påtal om rasta-färgerna och mitt armband. Den här texten skrev jag i mars 2010.

Det käraste jag har, stjärnor på rad.

Blod för dom stunder man inte tänker på sig själv när man borde. Mjuka händer, hårda hjärtan. Hetsiga händer, svidande hjärtan. Röster som inte hörs. Ljusstrimmor i ett mörkt rum.
Blod för nätter, dagar, nätter, dagar i massor. Alla dessa timmar som man försökt spara men hållit för hårt i. Det gör ondast.
Blod för bröstkorgar som andas själv. Händer som håller i andra. Som sen glider iväg.
Blod för ögon i berusad dimma. Kyliga sensommarnätter, vandra hem i det dunkla, med skorna i handen. Kyld asfalt. Kalla fötter. Vått gräs. Ljusa skuggor som skakar för att sedan falla ner. Väggar blir till tak, tak till vägar. Orken tar slut och man ser asfalten komma närmare. Fan..Det här kommer göra ont.


Du öppnar ögonen och bländas av sol. Solstrimmor för att sätta dig upp och förvånas. Skicka iväg ett litet skratt åt hela situationen. Bussar som rusar längs med en älv, en skog, några skyltar. Jord. En mp3, en silverskugga mot de ljusa skuggorna, ett bubbel som startar i lungorna, spricker ut i ett leende som man inte kan hålla tillbaka, t.o.m ett skratt så folk tittar snett.
Sol bakom röda gardiner och kardborreband. Meningar om livet, ett beat i ryggraden. Kroppen måste följa.

Sol i en spegel, ett par skor. Nya skor, en cider och stjärnor på rad. Mmm, stjärnor där alla är nötta i ena udden. Se det från en balkong. Vatten, trasiga jeans, självförtroende och dessa meningar om livet. "om jag var tjej för en dag..." och vatten. Ser livet ropa på dig därnere. Spring då.

Gräs under dina fötter, knotiga rötter och ved. Som ängar av allt det där du saknat.
Vidsträckta.
Vidsträckta åt alla håll, kom och gå. Bär skorna i din hand. Gå, spring, flyg. Dude where u wanna go. Allting blev fel men skitsamma. Bättre åstadkomma nånting än förstöra annat.
Vidsträckt. Det är vad du är. Och det käraste jag har är stjärnor på rad. Prata med människor. Skratta för mycket. Drick. Dansa för mycket. Året har börjat om.

Det käraste jag har, stjärnor på rad. Och varje stjärna är nötta i den 5te udden.

RödGulGrön, jag kan inte jämföra mig med er.


Längtar så det gör ONT

Har ni någonsin känt känslan när man längtar efter någon så man, seriöst, inte vet vad man ska göra av sig själv. Vad gör man då?

När man känner att man skulle kunna springa ett maraton, i skidpjäxor, och brottas med krokodiler och sedan hoppa genom brinnande ringar bara för att få lägga en hand i din nacke. Bara känna din varma hud och fläta in fingrarna där ditt hår krullar sig likt en orrtuppsstjärtSamtidigt så kan jag inte trycka bort allting, vill bara spy ut allt slem som hänger sig kvar och få andas in dig.

Längtan, som satan och lippande, som fan.

Tre saker jag HATAR

TOP 3 saker jag hatar!
 

  • Folk som kallar dreads för rastaflätor!

Ex: "Jag träffade Otto på stan igår, du vet han vi var på trästocks med som hade rastaflätor."
"GAAAAAAH, vi känner bara en Otto och han har DREADS!

  • Killar som ger sig in på analsex och inte är med på vad som kan komma ut.

Ja, jag snackar rent ut sagt SEX i min blogg, ever! Jag säger ingenting om just aktiviteten men hatar/älskar när killar på porrfilm har analsex och när/om det råkar komma ut saker och ting blir de helt hysteriska, börjar kräkas och gråter oavbrutet. (dessa videos visas på skojj men händer på riktigt, så nej, jag har inte sökt på analsex på youporn)
 Om du ger dig in i leken får du leken tåla liksom.
Vad fan trodde du det fanns därinne, enhörningar?
(ja vi snackar bajs)

  • Fjortisar som använder rasta-färgerna!

När de har på sig färgerna överhuvudtaget, men mest irriterande eftersom de tror att det står för knark. "Woow, vad cool jag är, jag visar att jag tycker knark är häftigt!"  HATAR speciellt de där byxorna!

Rastafärgerna står inte ens för reagge, utan står för en religion (som dock oftast förknippas med reagge). Så det du egentligen bär är en religös symbol, som tex Jesus-korset.


 
Jag hatar folk som bär symboler/t-shirtar och inte kan stå för dem. Som när folk köper Rolling stones-tröjjor och inte ens vet att det är ett band, eller har kors runt halsen utan att vara kristen.

Här har vi då alltså Ronjas största dubbelmoral; Ronja bär religionen rastafari runt sin handled utan att vara troende.
Jag har inget försvar heller utan älskar bara hela rastafari-kulturen, men är inte troende själv. Men jag vet iallafall vad färgerna står för och innebär.
Dessutom är armbandet den enda lilla grejj som jag kan ha i vardagen som kan dra till sig nyfikenhet eller likasinnade intresserade.


lagade det igår, och sitter nu troget på min arm.

Reaggetune of the day btw (svensk artist):


3 aktuella saker

Jag har druckit kranvattnet (för er som inte vet, parasitsmittat med magsjuka som följd i Skellefteå) i 3-4 dagar nu och känner inte av någonting, vilket jag sa på jobbet idag, varpå alla skyr mig som pesten.

Annars är jag sjukt sugen på focaccia, men de hade inte på ica i stan. Fast om sanningen ska fram så vet jag inte ens vad foccacia är, men det låter och ser gott ut.

Och till sist har jag köpt nya underkläder, för jag orkar inte tvätta dom jag har. 
Nu ska jag dricka en kopp med parasit-thé och njuta.

Ett nytt liv, två nya tröjjor


Den aprikosa ska följa mig på sommarnätter och gräskullar. (Jag vet att du vill ha den Crille, men det er en tjeejtrööjja ;))
Och den mintblåa (för den är mintblå egentligen) ville också följa mig hem.

Saknar dig, det är ingen som blinkar tillbaka när jag blinkar =( ^^

Jag har just insett något MAJOR partII

Ett litet kompliment till inlägget nedanför..

Det jag också halvsneddade in på var att man inte behöver göra något drastiskt för att leva livet. Tänk om här. Den staden/byn/skogsdungen du lever i.
 Tänk om just här och det du gör just nu, är det största äventyret. Att mitt största äventyr är just här, just nu, just ,,.
Hur amazing vore inte det?

Festen du ska till i helgen är livsavgörande. Att du flyttar till dalarna, bryter alla band, börjar på noll. kommer inte spela någon som helst roll i ditt liv. Så mycket, och så lite kan hända på en millisekund. Både på gott och ont.
 
När jag var 16, 17, trodde jag det aldrig skulle hända, det där med kärlek och pojkar som tungas med en på en gräsmatta utanför ett festivaltält. Och även fast man var på helspänn, så beredd utifall, så gick luften ur en för att man blev så chockad för att det gick så fort. Att hitta kärlek. Eller någon som skulle betyda så mycket för ditt liv.

Och nu är man äldre, mer säker på det osäkra i mitt fall, men ändå så stor.
Och just nu skiter jag i framtiden, och allt som jag behöver göra för att leva livet, för jag ska leva nu. Jag ska leva i väntnaden.
 Jag ska leva. Jag var uppe till tre inatt, sov en timme och åkte sedan buss för att få ut så mycket som möjligt.
Är det inte lite det livet handlar om?
Så jag ska leva i stunden, med dina blåa ögon nyöppnade, och din hand om min midja...
För det jag försöker komma fram till.. är att väntan kanske inte är en väntan. Utan just vad det handlar om.RJ i april

R som 16åring och trodde hon kunde allt.


Jag har insett something HUGE

att hela mitt liv jämt handlar om väntan. Jag velar och väntar och får se hur det blir. Det som blir, är att jag slösar något oerhört med mitt liv på mittemellan. Jag har insett det idag. Jag kom till lägenheten och halva badrumsskåpet var tomt. Halva garderoben. Mimmie har flyttat ut för i sommar och kommer tillbaka till hösten.

"Hon kommer tillbaka å då kanske jag borde ha ett eget place. Men tänk om jag inte har fortsatt jobb? Tänk om jag vill fara utomlands? Nja, jag avvaktar nog..."

Men det är slut. Jag är done med att vänta. Har väntat sen jag tog studenten. Vad ska jag göra med mitt liv?
Ja jag väntar väl tills jag kommer på någonting, halvjobbar lite där, sover i brist på annat. Jag har levt på is alldeles för länge, och ni som följt min blogg från början kanske kommer ihåg att det var undertexten förr. Att jag hade en massa liv på is. Det är slut med det.

Jag vill leva mitt liv, och det trodde jag bara man kunde göra utomlands. Man kan inte göra något av sitt liv i Sverige, samma omgivningar, samma vintrar. Men jag har bestämt att jag har fel.

Jag ska satsa, å satsa järnet! Jag ska inte vela mellan att skaffa lägenhet eller inte tills jag vet om jag ska utomlands. Jag ska ha en lägenhet NU! Jag ska ha mitt riktiga liv! NU. Vad som än händer så är det bättre jag har kul medans jag väntar. Alla framtidsvisioner som jag tror att jag kommer få, de kommer komma även fast jag inte sitter still och väntar på dem.

Ska skaffa mig ett riktigt ställe. Köpa en riktig soffa. Köpa riktiga gardiner. Köpa mat som man lyxar med. Olika ostar och soltorkade tomater ska jag köpa! Jag ska leva mitt liv, och jag tänker inte vänta längre. Jag ska kasta mig in i allt, och faller jag så har jag fan gjort något iallafall. Jag ska köpa kläder jag ser bra ut i, även fast de är 50 kronor dyrare. Jag ska träna, springa av mig 5 kilo eller någonting sånt. Jag ska älska och äta glass och vara ute så fort jag kan. Hålla din hand så fort jag får, sjunga högt när jag vill. Skratta och skrika i falsett. Vad som helst, men inte detta apati som regerat i 6 månader och mer.

Jag ska sitta på uteserveringar och dricka cider fast det är dyrare än hemma. Fara neröver även bara för en helg. Jag ska dricka thé och se film och festa med mina vänner även fast jag jobbat hela dagen.

Jag vill vara med dig, och jag vill vara här. Nu. Jag ska vara snygg och glad, och smitta alla jag träffar på. Det är bara att bestämma. Hur vill du vara?

Jag ska träna, leva, älska, skriva och göra något av mitt liv. Just nu. Man behöver inte raka av sig allt hår, eller flytta till en ny stad. Jag ska börja om. Här. Med dig, men framförallt;
nu..

 
bilder från Spain, pratar med Anette.

Jag ska vara så som jag varit, när jag var 10, så som jag är gjord att vara. Mig själv, på en stol. Sådan ska jag vara ♥ 
Förstår ni lyckan bakom orden? Jag hoppas det, FÅNGA DAGEN :D

Hesburger och Hemgiften

Igår åt jag och Johannes i Finland. Han hade tipsat om att de hade goda hamburgare på "Hes" (Finsk hamburgerrestauranf) och efter att ha ätit där blev jag förundrad över hur stor skillnad det var från Sverige.

Vi hade alltså gått circa 50 meter över gränsen men ändå så var allting annorlunda. Ketchupen, saltet, betjäning, pommesen, själva burgarn. Ganska intressant notering tyckte jag. Svenska burgare är dock godare säger jag.

Sedan så tillbringade jag sista kvällen i Happis i filmsalen tillsammans med Jenny och Robin och såg "Det är vi som är hemgiften" och den var sjukt rolig, som humorgruppen Klungan alltid är!

Det är Klungan som gjort serien Ingen bor i skogen som jag skrivit om förr, och för alla er som inte har sett dem så har ni missat något! xD Såklart så är det lite roligare när man är lokal och kan identifiera alla dialekter dom kör med, men ändå, SJUKT morsoma! Väldigt annorlunda humor, men på ett mer normalt sätt än t.e.x Monty Python är.

Smakprov:


Just nu sitter jag på bussen tillbaka till Skellefteå och det känns relativt bra. Ska jobba idag så ska hem, fixa lite i lägenheten och med mig själv innan det blir inlärning igen =) Nu ska jag sova. Nattz

Ny chokladen!!

Jag och Johannes gick till affärn ock köpte den nya chokladen,
Maribou Caribbean- Sjuuukt god! Med bananer och cocos! Hoppas den stannar i sortimentet.


ja, allmänt, hej kom och hjälp mig jag är ett scääb, men det enda vi gjort i 2 dar är duscha

Time travelers wife

Jag lever än, bara varit så jävla varmt så man inte orkat. Har stått i duschen säkert 4,5 gånger per dag bara för att svalka av sig, allt kallvatten är slut!

Igår var vi vid stranden, spelade volleyboll och på kvällen dansade vi i Finland på klubben Umpi(tunnelii) hahah. Johannes har massa bilder men ingen kabel att ladda in dom med.

Men chill idag och har köpt den nya chokladen.
Så choklad åsså såg vi Time travelers wife. Den var bra, sorglig och lite halvsvår att få grepp om på ett ointressant sätt, men ändå ganska bra film. Lite som the notebook, fast lite sämre. Historien är bra dock.
 6,5/10 kastruller med stuvning.Beräknat hemkomst, imorn men ev blire tisdag morgon istället, HEIDA Mimmie-style
(som förövrigt har dubbel lunginflammation så kika in på hennes blogg och önska krya på dig)

Vi får se hur det går...

... men det är officiellt!
tionde-juni-tvåtusenelva♥


Händer och fötter, vars har du varit? Medans du inte tänkte.

Gömmer mina händer under täcket när du pratar. Dina nyöppnade ögon blinkar knappt medans du säger.
Vill slita av mig allt och duscha hett. Bränna och riva i skinnet.
Oavsett så kommer samma hud sitta kvar, i grund och botten.

Även fast jag duschat många gånger är det mina fötter som har balanserat över grus, kottar och barr.
Vandrat fram och tillbaka i väntan på bussen.
Mina fötter som klivit på finsk asfalt och pressat sand mellan tårna i Cypern.
Mina
fötter som tassat över golv mitt i natten och som sprungit genom skogen.
Det är mina fötter som gått över gräs, trampat ner maskrosor och skurit mig på mosaik.
Oavsett, så har jag fortfarande varit där.

Vill inte se dom på dig. Mina händer som håller hårt i varandras handleder under täcket. Vill inte ha mina fingertoppar mot din bringa, kunna känna hur du verkligen lever och andas där inne. Känna när du blir nervös, och känna den försiktigt mullrande obeskrivliga känslan av vibrationer när du pratar.
Att mina lår ska ligga över dina ben och höfter, krossa sönder. Tynga ner. Dra ner.
Vill inte att mina läppar ska ha njutningen av att nudda dina. Lämna avtryck.
Det gör ondast.
Att smutsa ner ditt ansikte. Det där ansiktet som jag älskar att se och aldrig har sett sovandes. Får aldrig smutsa ner det. Lämna avtryck på något som är "falskt".
För så blir det. Falskt, smutsigt, använt. Annars skulle de aldrig varit så, som de gjort.
För så är det. sådant du tyckte var vackert, är nu smutsigt. Brukat. Obefintligt.
 
För jag har kastat guld. Och vet aldrig om jag kommer hitta det igen.

Frågan är varför, och svaret är bortblåst.Jag har haft så mycket i mina händer. De mest konstiga saker och de mest underbara ting.
Och allt förändras också. Det som var vackrast, blev till illamående.
Sådant som inte betydde särskilt mycket blev till allt.
Och sådant folk, och du, tror betyder, var ingenting i mina händer.  

För det enda som betyder för mig;
Är ni.♥


Honey, how was work?

Sitter på bussen påväg till Haparanda, och innan dess jobbade jag.
Hur det gick?
Jag kom ju ihåg att jag är work-additct, KA-CHING! Älskar att jobba ju! Sitta i kassan, prata med kunder och säga var det bra så, JAG ÄLSKAR DET!
Så det är vad jag gjort idag. Kom på hur glad jag är när jag jobbar och har suttit i kassan mest. Med hjälp förståss ;)

Alla verkar jättetrevliga och jag är spänd på de andra arbetsuppgifterna jag ska få göra.

  • Kassan
  • Fast food (där man säljer typ korv och glass)
  • Kundtjänst/spel (Snacka om mycket att lära sig där, kommer bli tufft!)
  • Minihus (!!) Ta hand om barn och i veckan är temat kylskåpsmagneter :S

Tycker det är lite dåligt av dem, att inte informera så mycket för jag älskar att vara på golvet, packa varor och är inte tex. den bästa med barn. Eller asså jag kan ju men jag tycker inte om det. Barn alltså xD Haha, nja inte riktigt så.


söta barn


BAM, och du har fått jobb, i massor!

Har legat i sängen hela förmiddan, och varit allmänt arbetslös. Vädret är super och alla mina vänner är på swedenrock, så har inte haft en själ att umgås med =(

Har ringt ICA för att de ville att man skulle trän-arbeta lite innan man börjar och BAAM!
Nu jobbar jag konstant tills jag ska jobba PÅ RIKTIGT. Prestationsångest för någon som inte gjort mer än 2 knop per dag annars, men iofs så var det ju full rulle i Spanien också så.

Fick ett mail om utbildningar också, som man skulle göra via internet, inför jobbet på ICA. Lite frågor och så tänkte jag. Gick in på hemsidan och BAAM!!
Fan mer att läsa än när jag tog körkort, och kaptitel hit och frågor dit och harreligen!

Ska iallafall till Haparanda imorgon (men innan dess till ICA också) så ska göra alla dessa kaptitel medans J är på skolan.
Kommer bli skönt att byta miljö, inte för att jag har hunnit landa i någonstans men Happis känns bra. Jenny, Robin och Johannes känns bra.

Spanien-> 30 dagar-> Stockholm 1 dag->Lappland 2 dagar->Stugan 4 dagar->Lägenheten 3 dagar->Happis 4 dagar.
Ett jädrans flängande.

Och att jag åt de stora blå gjorde inte saken bättre. Och det finns inget drickbart whatsoever (eftersom man fortfarande inte kan dricka kranvattnet) Så lite prestationsstressad över ingenting.

Glad ändå och nu ska jag FAN se en film, för det har jag inte gjort på över en månad för jag har aldrig haft tid eller ro!
Ja just ja. Hämta Mimmie på busstation om en timme, ingen idé att börja.


[nov]Minns ni när jag hade jobb? Knappt jag. Hälsade förresten på dem i helgen, fan vad jag saknar världens bästa gäng! Har aldrig så kul som när jag jobbar med dom. Och jag älskar att jobba där.

Jag är fucked up, version 2Har skrivit ett inlägg på två timmar. Publicerade det, la mig, steg upp och raderade det. Det enda jag har att säga är förlåt! och tack!
 Och att du har ett sådant sjukt stort tålamod...
 Och att jag är glad att jag har dig.

Frågestunds-svar!

Faktiskt väldigt besviken på er :( för jag vet hur många som läser min blogg men ingen som kommenterar. Jag antar att ni förstår allt jag skriver om och att jag är supertydlig med allt, se bra ;)

Fick iallafall en fråga:Svar: Jag tror jag vet vem det är och är inte säker på om du läst hela historien om mig och M. Just nu så känner jag en del hat om jag ska vara ärlig. Jag känner mig lurad men det jag hatar mest är att det påverkat mig så mycket mer än jag bestämde (eller trodde jag kunde bestämma) att det skulle påverka mig. Jag lider av det idag. Jag är bränd. Och det är sanningen.

Det förstör för mig idag, förstör framtider, så därför är jag arg, på handlingar, och ord och löften som sas, men egentligen inte på själva personen. Det lättaste sättet att gå vidare är som du gör (om du är samma person som jag tror) att bara ignorera. Det var misstaget jag inte gjorde förra gången och det har gjort mest ont av allt i slutändan.

Livstips: Gör slut, UMGÅS INTE, så kan ni kanske ses senare, om 100 år. Sorgligt och jag ville inte tro på det men insett själv, det är som alla säger. Så gör inte samma misstag, lär av mitt och spara en massa.

Så egentligen är jag ganska neutral, om man bortser från det onda, för jag har insett att jag inte får ut något bra utav personen (i kombo med migf sj) eller situationen. Jag är så glad för att jag insåg det en natt, annars har jag alltid velat och brottats fram och tillbaka, men så en natt blev det bara glasklart. "Jag får inte ut något av det här"
Ibland måste man inse att kärleken övervinner inte allt, även fast jag insåg det 8 månader tidigare, så hängde jag kvar 2 år. Slösade tid. Det är bara inte värt det, ibland. Inte om man inte mår bra av det.Annars så fick jag ett par frågor på min förra frågestund som jag aldrig svarade på som jag tänkte svara på nu, för det är min kära syster som skrivit dem ^^Svar: Wow, det finaste någon gjort för mig... Ingen aning faktiskt. Superklurig fråga jue :P

Mitt liv om 10 år, då är jag 31. Då kanske jag har jobbat utomlands några år och nu har jag bestämt mig för att "växa upp". Köpt en lägenhet eller hus, gärna i Skellefte-trakten, tillsammans med min karl ( vi får väl se ;) ) Har ett vanligt jobb, typ på affär passar mig otroligt bra så varför inte? Har två katter och kanske en baby on the way, vem vet ;O
 Jag tycker inte att man måste skaffa barn, många tycker det är meningen med livet och skaffar det bara för att folk brukar skaffa barn, så har alltid varit lite sådär, barn? njaaa. Men nu på senare tid har jag nog insett att jag vill ha barn, inte nu, men kanske om 10 år. Inte meningen med livet, men något som jag skulle vilja vara med om, och få dela med någon.

Bröst på ryggen har man ju hellre än fötter till händer eftersom bröst inte fyller någon vidare vardaglig funktion, fast fötter som händer verkar ju mer logiskt ;)
Det brukar faktiskt slå mig hur glad jag är att jag är född helt normal. Sen blev man ju som man blev men det får man väl skylla på sina föräldrar ;)


Klor har bränt genom allt plus FRÅGESTUND

en doft av klor. Kan ha förstört allt. Har offrat allt, för ingenting. Varför? Ingen aning. Klor och kyla framför värme och något jag aldrig varit med om.

 Så dagen har bestått av total tystnad och imorgon åker vi till stugan där täckningen är noll. Dock det vackraste stället i världen, så jag hoppas bara att den vackra personen också följer med. 

Inget bloggande sen tills måndag, så vi passar på!

FRÅGESTUND!
Alla frågor ni har! Om reseledarutbildningen, om spanien, om något kryptiskt inlägg, om mig, om Mr J, om min familj, mina framtidsplaner, annat om allt eller inget, ställ den! Finns inget dumt, skriv anonymt, kom ihåg att inget är censurerat! Så ses vi på måndag. ;D
För jag ska till det bästa stället på hela jorden! Och det är i sverige!♥


saknade dock hela gänget med service och co'are imorse :P

Skillanden

Från sol, människor och konstant full rulle
¨


Till regn, grönska, ensamhet+katt och hundratals olästa bloggar xD
I LOVE IT!

RSS 2.0