...medans min bror åker till västra sidan av världskartan.

 
 
Medans min syster är i Asien åker min storebror till Amerika. Mina föräldrar har bokstavligt talat sina barn utspridda på olika kontinenter, även om man räknar med mig själv som kvarstår i Europa.
 
Crille åker till Mammoth i USA för att ta igen snowboard säsongen som inte kom till Sverige i år.
Vad jag har sett av Mammoth (google) så verkar det hur vackert som helst.
I en lillasyster känns det halvbra att han åker eftersom vi nyligen också sett en dokumentär där en snowboardåkare ramlade och blev hjärnskadad. Man blir alltid lite extra orolig när det är mer än ett par timmar mellan syskonen.
Men mest är jag förstås stolt över båda mina syskon. Att de tar sig dit de vill och gör saker som de drömt om.
Jag älskar er och ni är dom bästa syskonen i världen, var ni än befinner er!
 
Var rädd om dig Crille, kom hem hel och glöm inte to have a blast!♥

Vårat blåa slagfält

Våran lägenhet är nog den billigaste lägenheten i stan, om man jämför med storleken. Varför vi har så låg hyra är för att det inte har renoverats här, varken golv eller tapeter sedan 70-talet. Trots detta så är det relativt fräscht. De storblommiga, starkt färgade tapeterna är inne igen och även den väv som sitter i vardagsrummet med färgkulör; mocca.
 
Det som är värst med våran lägenhet är det oerhört fula golvet och badrummet, som sunkat ihop totalt. Färgen flagnar från listerna, kaklet är sprucket, gula beläggningar vid alla rör och mögelvindar från avloppet.
Så hände detta under jullovet;
 
 
 
 
När vi var i Lappland över jul, stod Mimmie och duschade och PANG, så ramlade kakelplattorna ner. Fem stycken till slut och eftersom det var jultider fick vi duscha med plastpåseväggen i 3 veckor.
Nu är det reparerat och ser ut som stryk då de bara silikonat tillbaka plattorna och det är silikonspill över alltihopa. Hyresvärden höll med om att det skulle behövas totalrenoveras så vi får se hur lång tid det tar. Badrummet är ju ändå det rum jag spenderar mest tid i med mina långduschningar^^
 
Mer av badrummet?: Mitt blå paradis

Min syster åker till östra sidan av världskartan...

 Piri vill inte att Mimmie ska fara... Eller iallafall att hon får följa med.
Något som jag inte ens nämnt för er är att min syster flyttade in med oss i början av december.
Imorgon flyttar våran inneboende ut och reser istället på en tvåmånader lång resa till Asien. Även om det är lite oroligt förståss i en storasyster att ens lillasyster åker till andra sidan jorden så är det också en helt otrolig grej!
 
Du kommer ha världen runt om dig till skillnad från, som i vardagen, när man har världen på håll och glömt bort att man egentligen är en del av den. Var rädd om dig och varandra och önskar er lycka till med att ha the time of your lives! ♥
Vill du följa Mimmie och hennes vänner på deras resa så är deras reseblogg: http://fyrayrahons.blogg.se/
 
 

14 dagar in på det nya året

 
Två veckor har gått av 2014. Och jag är inte död. Utan har det jättebra!
 
Som ni vet hatar jag nyår. Det absolut värsta kvällen på året. Kvällen när det gågna årets alla svek och spelerier ebbar ut i ett och samma tomrum av sekunder. Ignorans, de första drömmarna som genast går i kras. För mig spelar det roll när det blir ett nytt år. Även om förra året var för sekunder sedan spelar det roll för mig. I år har jag inte förstört något. I år finns alla möjligheter för mig. Jag kan göra vad jag vill, när jag vill, hur jag vill med det nya året.
Nyårsafton har varit mina sämsta minnen sedan 2006. Men så 2011 kommer det en rödskäggig karl och skålar med mig på tolvslaget under en knastrande kall vinterhimmel och jag får min första kyss som binder ihop ett gånget år och ett påbörjat.
Jag tänker inte skriva om det men det här nyår, var ett nytt år med gammalt slut.
 
Men för mig har början på det här nya året blivit en vändpunkt. Det är logiskt att tänka året som ett hjul med nyår längst upp. Det har varit tungt de senaste veckorna, och mörkt. Vi har kommit över kulmen och från här kommer det bara bli lättare och lättare. Ljusare och ljusare. Varmare och varmare. Bättre och bättre.
Allt ska jag göra! Året blir bara enklare från här. Jag har kommit igång med träningen igen och det gör mig så gott!
En halvtimme före det nya året spontansäkrade jag min första festival någonsin genom att köpa biljetter till Bråvalla. Och jag skriver igen bara, se där. Och jag kommer inte sluta. Jag kommer va så jävla awesome, snygg och fit i år. Nu jävlar asså! Det är mitt motto för 2014.

RSS 2.0