Ganska fin lördagsmorgon

I lördags vaknade jag av att jag var så jävla lycklig. Det var fint.

Alla mina låtar handlar om dig.

När jag är på konsert så glider alltid mina ögon upp, över scenen. Det är en alldeles särskilt känsla. Att stå framför något som i stor grad berör alla omkring dig, och själv möta ett grått hav. Då är det bara du.

17 juli

Idag för 22 år sedan skar någon ut mig ur min mamma, och min pappa skar av sin andra navelsträng.
Det var 1990, sommaren i city, och värt att firas.

Lill-kille till lirare!

Hade världens lilla lirare på jobbet häromdagen.
 
Det kom fram en liten pojke till kassan och när han öppnade munnen rann den mest oförståbara norska jag någonsin hört ut. Det krävdes tre personer för att förstå vad han sa. Men det han ville ha sagt var att någon hade spillt ut sin slush och han hade torkat upp den. Men det han ville komma fram till var att han ville ha lön, för att han hade gjort det. "Det räcker med några 10-kronor" tror jag han sa.
 
Haha sikken lirare! Typ 5 år gammal och begär lön för att han har städat! Coolaste kisen i schtaan. Tyvärr kunde vi inte ge honom någon lön så han lommade buttert vidare.

Vi slösar inte med liv och björnattack!

Som ni märker uppdaterar jag inte varje dag längre. Jag har insett att det slösar både på mitt och ditt liv att skriva en massa inlägg om att idag har jag jobbat och sen har jag sovit. Därför blir det härmed bara intressanta inlägg så du och jag kan göra något av våra liv istället. Bloglovin finns där --->så du blir uppdaterad om när något häftigt hänt...
 
Som det här klippet!
 
Det är alltså ett par i Ljusdal där mannen står och kissar när han ser en älgkalv som håller på att drukna. Frun kommer med kameran och hinner just filma när mannen blir ikull sprungen av en björn som har sikte på kalven. Hennes reaktion på det hela är hilarious men jag hade nog också varit sådan om min karl vart ikull sprungen av en björn.
 
"Gubbjävel!"

Att bli uppäten av fiskar

 

 

Överraskningen igår var att jag tog med mamma på FISKSPA!

Det var hur läskigt som helst i början, så jag måste erkänna att jag var mer chicken än mamma, men det var verkligen en upplevelse. Fötterna blev jätte-lena efteråt och då satt jag bara en kvart.
En kvart 150:-, 30 min för 300:-.
Finns på tvärgatan där Stale och Erotic videoshop finns, värt!


Imorgon blir det mammabus!

 
Jag är hemma nu men har inget egentligt att säga. Har jobbat idag och all ledig tid umgås jag med min mamma och pappa som är på besök eller med Johannes som just kommit hem från söderöver!
Imorgon ska jag och mamma på en liten överraskning som hon inte vet om. Busigt!l ^^
 

Åker iväg.

Nu åker jag utomstads, till världens finaste plats på hela jorden.♥
Norrland och sommarstugan i mitt hjärta♥ Vi ses.

Det regnade och jag sjöng


Och det regnade och jag tittade upp mot himmlen och sjöng med. "Det kommer alltid vara vi" skriker publiken och jag håller med och ser dig framför mig. Sträcker upp armarna mot regnet "vi kommer alltid ha Paris" på samma sätt att vi alltid kommer ha varandra. Ditt namn står skrivet på mitt hjärta. Jag har ingen aning längre om vilken låt det är men alla fina ord hon säger på scenen skriker jag ännu högre för att de ska höras ända till dig. Jag sjunger bara för dig.


RSS 2.0