ASL-Fuck you very much

 
Ni vet min tidigare favorit där den här killen kör super bass? Här är en ny låt. Ha en trevlig lördag! Själv ska jag på schtan.

Spread the sign!

 
Jag hittade en nördig men oj så rolig sida där man kan kolla hur man tecknar ALLT på ALLA språk! Allt från jamaicanskt teckenspråk till ryska. AWESOME och är mer modern och lättare än lexins teckenspråkslexikon om man vill kolla upp något.
You're welcome! Spread the sign

En tråkigare men lätthanterligare plant-år 2014

Pi intressant att kärnan fortfarande håller sig kvar.
 
 
Har varit i Stockholm med jobbet senare delen av veckan (hur intressant som helst) och helgen har spenderats i lathetens tecken. Trots det har vi fått en massa gjort.
Jag har börjat plantera årets plantor. Förra året blev det lite övermäktigt med tomatplantsarmeér och sticklingar i varje fönster. Alla vattenmeloner dog och jordgubbsplantorna som övervintrat på balkongen får vi se om de vaknar till liv.
 
I år blir det bara kryddor. Bara basilika och persilja får det bli. Men jag kommer nog odla en och annan citron och äpple också. Det enda som riktigt överlevt året är mina avokadoplantor. De växer så det knakar, så idag åkte Palmis ut (vila i frid) och Avokadis i stora krukan. Han som sett så gigantisk ut i fönstret, ser ganska mesig ut på golvet. För övrigt är dom nog två år nu.

Ett språk som går in fast man inte kan det.

Jag vet att det är sjukt dött här. Jag skriver på min biografi, filmar nya videos och kokar sushiris om dagarna (inte alla, men just idag).
 
Jag tänkte dela med mig av den här videon som en vän visade för mig i helgen. Jag är ju lite jättetöntig sådär och naturig av mig. Och jag känner att joik är som en djup del som tar en direkt till ett köldkysst Ingenstans där man kan stå mitt ute på en frusen sjö, under en molngrå himmel utan sky, vinden luggandes i kläderna och med tusen mil av snöklädda tallar åt alla håll men ändå känna sig hemma.
 

Den här killen är adopterad från Columbia av en samefamilj. Den här joiken har han kommit på själv, som kom till honom när han satt och grät utanför sin bästa väns stuga, när denne just hade gått bort.
 

The sunday

 

RSS 2.0