5 dagar kvar: Danska!

Hejsan, frusterad Ronja här!

Har idag gått upp kl 7.30 för att börja skolan kl 9. Men så var det framflyttat tills 10. Så klockan 10 gick vi till lektion, OBLIGATORISK och hela lektionen var på danska. Från ett företag som bara anställer danska människor. Kul, kändes jävligt värt att sitta där och lyssna på en dansk kille sosm pratat om visserligen intressanta saker men inget man förstod.

Om det är obligatoriskt tycker jag fan lektionen ska vara på skandinaviska eller svensk/danska och om ingen kan det så kan de iaf prata på engelska!Ungefär såhär låter danska. Hatar lektionerna vi har tillsammans eftersom då oftast danska talas av instruktörerna för att de är flest danskar, instruktörerna drar ett skämt, danskarna skrattar och vi svenskar sitter som frågetecken och ser allmänt utanför ut.
 Och det är så jävla frusterande för man halvfattar ju lite då och då, samtidigt som man inte förstår någonting, då hade det hellre fått vara ryska eller arabiska så man inte behöver koncentrera sig och bli frusterad.

Sen så har alla sökt jobb idag. De kommer vara guider innan den 15 juni. Och jag är i princip den enda som åker hem till sverige..

Och inte hjälper det att det brinnerilar i huden...
kodat, Ronja, du är sne

nu blire pluggpluggpluggplugg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0