Hur kom jag hit?

Hejhej hallå!!
Har äntligen kunnat plantera mig i hotellsängen!
Efter 24 timmar resande, en kall natt som uteliggare och en massa springande och mackätande.


Mot Stockholm
På arlanda när vi fortfarande var fräscha

När vi kom till Stockholm var vi tvungen att fördriva 6 timmar innan busscentralen skulle öppna. Och det var superkallt! Vi försökte sova på 5 olika ställen, men blev alltid utkastade tillslut för att dom stängde.
Vi satt på McDonalds ett bra tag dock. Tillsammans med  tre uteliggare som satt där. En stirrade maniskt rakt fram medans han sög in sina kinder tills han hade blåmärken, dessutom var han säkert över 70 år gammal.
Den andra var en tant i ungefär samma ålder som girigt slickade vartenda papper som hade rester av hennes hamburgare.
Och den tredje satt och pratade högt med sig själv medans han frenetiskt strök sig med en servett. Han hade hela fickan full med servetter som han ömt vek och strök av händer och ansikte med medans han mumlade något argt. Hans jacka var trasig, även fodret, så man såg att han bara hade nät-linne under. Och trekvartsbyxor och sandaler. Hans ben var alldeles rödblåa. Och jag tyckte det var så oerhört tragiskt. Att se dem sitta där och då och då satte sig någon brat brevid honom och snackade om jobb och brudar medans han bytte skor som han hade med sig.

Jag skulle ha gett uteliggaren något, för det var så fruktansvärt kallt! Men varför gjorde jag inget? Ja säg det...

Sen stängde McDonalds och vi gömde oss i entrén på apoteket eftersom vi blivit utskickade därifrån förr. Vi satt i ett hörn, osebara från disken och sov där de sista två timmarna.


Första gången vi var på apoteket


Mer och mer sliten

Sedan fick vi två timmars lugn sömn på bussen till flygplats nummer två och sen hängde vi på toaletten tills det var dags att checka in.Sen åkte vi till Barcelona


Kommentarer
Postat av: mamma

Hej lillgumman <3 Ja de är nog nyttigt och se "hemlösa" ibland cör att man ska förstå hur bra man har de. Ha de så bra tills vi ses igen på ovita skor :)

2011-05-02 @ 18:24:46
Postat av: Mimmie

åh vad spännande att läsa :D lägg ut fler bilder sen!

2011-05-02 @ 22:21:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0