husvagnSommarFestivaler

R om husvagn:
joho då, men jävlar så mysigt vaknar alltid först av alla, ligger å tittar på dom medans dom sover, tills man måste kissa och måste kliva över alla medans hela huset knakar.
man går ut och måste kissa utomhus, vilket är skitsvårt, och sen börjar man frysa åsså har man ingen bh på sig så det gör ont när tröjan tar i en, så man springer tillbaka, tappar en flipflop och springer barfota i diverse grus och barr.
Kommer in och leker mission impossible över alla igen för att åter krypa ner på sin plats, ihoptryckt mot väggen av någon annan, och ligga vaken från 7 till 10 när man försiktigt harklar sig varje gång någon rör på sig i hopp om att dom ska vakna till.
Tillslut har man fått upp någon och kan småviska tills resten vaknat. Man dricker yogurt direkt ur förpackningen och har förfest i underkläder för det är så varmt
sedan dricker man för söt cider, börjar svettas, men ändå drar på sig jeans för det kommer bli kallt på kvällen. drar iväg till någon konsert eller tillställning, pratar med människor och delar en öl.Snart är vi där! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0