Up to date

Från när mamma, pappa, Nelson hälsade på förra veckan.
 
Idag har jag bott i Norrbotten i fyra veckor. En månad.
Det är en fin stad.
 
Jag arbetar på en liten affär i stan med fyra andra superhärliga tjejer.
 
Jag och Johannes bor i en stor, fin lägenhet som är alldeles för dyr. Men det tar tre minuter för mig att gå till jobbet.
 
Jag och Johannes har passerat 5-års strecket från den dag vi träffades. Och sen vi började prata på facebook. Och sen vi firade St Patricks day. Och så vidare. Men den 10 juni firar vi 5 år som par.
 
Jag och Johannes har bestämt oss för att åka på en asienresa i sommar. Låtsas som man är ung och backpacka några veckor.
 
Jag tror mer på mig själv som skrivare. Jag har snart gått ett år på universitet på halvtid. Det känns lite coolt att plugga en kurs på humanistiska linjen.
 
Om lite mer än en månad blir jag faster, jag har ätit bullar varje dag sju dagar i sträck och jag sover dåligt för jag drömmer så många hemska drömmar. Inatt träffade jag alla som gett mig ångest på en och samma fest som jag för övrigt kom till genom att bli jagad av en torped som jag hade varit föröljd av i 14 år.
 
Jag kan fortfarande inte laga god mat men jag har lovat mig själv att jag får ta en chipsskål efter att jag skrivit klart min essä.
 
Fast varför är jag då här och uppdaterar? Bad-morale, you did it again...
Ha en trevlig helg iallafall and may the odds be ever in your favour.

Kommentarer
Postat av: Mamma Sara

För att det är roligt att läsa din blogg. Och för att det är nyttigt att skriva av sig. Därför uppdaterar du.

2016-03-20 @ 00:07:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0