Vårat blåa slagfält

Våran lägenhet är nog den billigaste lägenheten i stan, om man jämför med storleken. Varför vi har så låg hyra är för att det inte har renoverats här, varken golv eller tapeter sedan 70-talet. Trots detta så är det relativt fräscht. De storblommiga, starkt färgade tapeterna är inne igen och även den väv som sitter i vardagsrummet med färgkulör; mocca.
 
Det som är värst med våran lägenhet är det oerhört fula golvet och badrummet, som sunkat ihop totalt. Färgen flagnar från listerna, kaklet är sprucket, gula beläggningar vid alla rör och mögelvindar från avloppet.
Så hände detta under jullovet;
 
 
 
 
När vi var i Lappland över jul, stod Mimmie och duschade och PANG, så ramlade kakelplattorna ner. Fem stycken till slut och eftersom det var jultider fick vi duscha med plastpåseväggen i 3 veckor.
Nu är det reparerat och ser ut som stryk då de bara silikonat tillbaka plattorna och det är silikonspill över alltihopa. Hyresvärden höll med om att det skulle behövas totalrenoveras så vi får se hur lång tid det tar. Badrummet är ju ändå det rum jag spenderar mest tid i med mina långduschningar^^
 
Mer av badrummet?: Mitt blå paradis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0