Sleeping beauty-film!

Jobba 10 timmar, vara med Johannes 4 timmar och nu ensam i 72 när han är på turné.

Vi såg en film i lördags, "Sleeping beauty" som niotillfem hade skrivit om. Hon har superb smak när det gäller vackra ting och trodde den här filmen kunde vara djup och hjärtskärande på ett magiskt vackert sätt.

Filmen handlar om en ung tjej, Lucy, som vill tjäna en extra slant och därför blir erbjuden ett "jobb". Jobbet går ut på att hon blir nerdrogad och sover ett visst antal timmar och under dessa timmar har Lucy ingen aning om vad som händer med henne, men att män besöker henne.



Min åsikt: 70% av filmen har hon inte ens fått det där jobbet utan jobbar på ett kopieringsrum, där det bara visas hur hon ligger på golvet och filosoferar.
Sen studerar hon och jobbar på café. Inget av mening händer här. Alls. Sedan besöker hon ofta en man som man inte har en aning om vem han är, eller vilka problem han har. Sedan är hon ibland i ett annat hus där hon röker och läser skrivna lappar och blir upprörd. Vad det står på dessa eller från vem dom är får man inte veta.

Sen när hon får sömnjobbet, ligger hon och ser fin ut medans det kommer äldre män som först pratar med värdinnan i 20 minuter om en bok som inte har något med filmen att göra eller ger något, sedan ligger han naken brevid henne hela natten (och detta finner jag inte är skumt utan sorgligt och fint å så) men sen så är det en man som slickar över hela hennes kropp och denna scen är typ i över 10 minuter, när han bara slickar överallt. Obehagligt och alldeles för lång och vulgär scen för att det ska kännas som en spelfilm, och den tredje mannen lyfter upp henne och slänger runt henne i 10 minuter och sen slutar scenen. Man ba VA???!

MAN FATTAR INGENTING! Sedan slutar filmen helt skumt också man bara, THATS IT??! Typ seriöst den sämsta filmen jag någonsin sett. Jag tycker om oförklarliga fina filmer men den här är ju bara helt slö, seg, sex och oförståelig. Så oavsett vad stora bloggare säger, SE DEN INTE, en film blir inte bra bara för att det är en vacker och duktig skådis i huvudrollen! 2/10 unga kvinnor som har kropp som tolvåringar för att de inte har ätit något under sin uppväxt.

Kommentarer
Postat av: Maria - Bloggdesigner

Tack så hemskt mycket =)



Dom kostar mellan 100 & 550kr =)

2012-03-05 @ 09:42:03
URL: http://photographybyristo.blogg.se/
Postat av: Maria - Bloggdesigner

sv. Ok =)



Det är bara att maila om du vill beställa, är klar med sista i kön nu ;)

2012-03-05 @ 09:50:59
URL: http://photographybyristo.blogg.se/
Postat av: Hellolinda

Haha fan jag var sugen på att se den när Sandra skrev om den, men tror att jag hoppar det nu alltså.

2012-03-06 @ 09:58:21
URL: http://hellolinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0