Varför finns det alltid lägenheter på sjungande?

Sådär, då hade man varit på lägenhetsvisning, och det gick dåligt!
Lägenheten var fräsch, hade snygga nya tapeter, nya köksluckor, badkar och balkong. Men så fort vi kom in i lägenheten och vek av till ett rum som inte lägenhets-visarn var i tog han som hade bott där oss till avsides och rådde oss till att inte ta lägenheten.

Eftersom grannarna under var alkoholister och han rakt över var psykiskt sjuk, så om man ville sova om natten eller dra sig på morgonen var det uteslutet eftersom de konstant spelar hög musik, slår varandra, bråkar eller skriker rakt ut.

Jag hade trott att han skojja om det inte var så att Thomas och Gabba bodde i samma hus förr, och ofta klagade över grannarna som slogs och skrek. Alla inblandade har ringt polis förut, men inget görs åt. Så han som bodde där hade bara bott där i två månader innan han inte stod ut längre, och även hyresgästen innan honom hade bara bott där i två månader.

Så ett tips bara till alla er skelleftebor, nu vet vi svaret till varför det alltid finns lediga lägenheter på sjungande dalen. Hyr inte lägenhet i huset med nr 16 på orkestervägen. Bara så inte ni också tar en lägenhet som ni sedan inte vill bo i.


Kommentarer
Postat av: Mimmie

oj! vad snällt av honom att säga det till er

2011-09-20 @ 16:09:51
URL: http://mimmielundinnorbergs.blogg.se/
Postat av: crille

meh. vatför sa han så. då är han ju dum isf för han vill ju bli av med lägenheten

2011-09-22 @ 16:58:17
Postat av: Simon Borin

sv: Oj shit! Ja jag har hört att det ska vara lite stökigt på Sjungande men det kan knappast vara värre än Skelleftehamn och där överlevde jag i fem år haha.



Det är inte denna lägenheten jag fått. Den jag fick låg på Dirigentvägen, dock väldigt nära men... Rötägg finns det överallt, det kommer man inte undan.

2012-02-15 @ 20:08:53
URL: http://simonborin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0