Lite om igår, idag och hiphopish

Förfest igår i en svit! Några som Nicke kände så det blev där istället för hos Jindra. Och eftersom vi var från hotellet så var det hur lätt som helst att bara säga att man skulle gå ut och röka och få en stämpel på det viset :D Så sålde våra förköpsbiljetter till Elina och Robert, så fick t.o.m tillbaka lite cash! :D

Jag vet inte riktigt vad som hände med hotellet, de hade ingen koll på någon, kollade inga leg och ändå så har jag aldrig sett Hotellet så tomt :O Var inte alls sådär fullt som det brukar vara under marknader, man brukar knappt kunna gå.

Så vi förfestade iallfall, sen drog vi ner och dansade, haha dansade tills vi var blöta men ändå är jag besviken på att vi inte dansade mer. :P Träffade upp Jindra en swung och socialiserade allmänt. Fan vad människor jag känner! Gick ju inte att gå någonstans utan att man fastnade och pratade lite grann med någon ^^

Sedan fick vi skjuts hem av mamma ♥ Och gick och la oss till Chill acoutic-listan, men det var inte alls lika bra som Nickes sovar-lista :( Nästa gång ska det bli Fina låtar-listan istället.

Så idag for vi på marknaden, sen mötte vi upp pojkarna på pizzerian. Snacka om betongkeps! Haha, de var inte krya för fem öre.

Sen for de hem och jag satte på chill  hiphop-listan, jag är GRYMT hiphop idag. Väldigt längesedan man var det, men det känns mycket bra. Råkade napa i två timmar också så sov bort hela dagen känns det som. Sen middag och nu chill =)
Kommentarer
Postat av: Mamma

Tack för <3 at <3 Kram

2011-03-06 @ 22:06:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0