Designlampor till ett ljusfattigt hus

 
Provupphägning.
 
Dun.
 
Ni vet det här med en lägenhet där en som jobbat på gardinaffär och en ljusdesigner bor så finns det varken gardiner eller lampor?
 
Vi har bott här i två år och haft nakna glödlampor hängandes från taket i de flesta rum. Hemskt jag vet men i fredags fick vi hem ett paket.
Vi har beställt massor och massor av designlampor så de kommer komma titt som tätt då alla inte kunde skickas samtidigt. Vi har fått lamporna av serien VITA. Danska designlampor med inspo från naturen.
Just nu hänger de inte där de ska då hål msåte borrar och placeringar göras men, mycket nöjd måste jag säga!
Förutom att varje kotteblad (circa 150 stycken/kotte) skulle tvättas med såpa, torkas och sedan sättas ihop. Då vet ni vad vi gjort i helgen...
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Såååå fiiina!

2013-11-19 @ 17:33:13
Postat av: Carolin Donelli

Silvia skärmarna. På deras hemsida står det att de är 34 cm. Men de ser inte ut att vara så stora på er bild. Hur stort fönster har ni? Sammankopplar ni lamporna, kan ni ge tips hur ni löst det?

Svar: De ser mindre ut på bilden för vi hade dem i ett väldigt stort fönster. Min karl har köpt en, ja vad ska man kalla det.. platå från clas ohlssons som man kan sätta alla lampor i så de kan hänga tätare men på olika längd. Nu har vi relativt nyligen flyttat så de har inte kommit upp än men jag tror de blir bra till slut. Vi ska alltså ha dom i ett hörn av rummet och inte i fönstret. Så har vi gjort :)
Vem är Ronja?

2015-01-26 @ 16:02:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0