Vilken typ av människa.

I Ansia badparks-keps och ständig That's awesome-tröja!

På restaurangen
Har alltid kollat menyn i förväg och är rädd att jag ska börja äta med tårna.

 

På nattklubben
Den som hypear mest, flänger runt och dansar så mycket som möjligt. 

 

I klädbutiker
"Den var ju snygg men det är en tråd här som.. näe"

 

På flygplan
Som vilken flygplansåkare som helst, fast jag pratar oftast om flyplansolyckor och får Johannes att ta dubbla mjölkpaket till kaffet fast han dricker det svart. För jag dricker dem, direkt ur deras små pytte mini förpackningar.

 

På café
"Visst fikar vi också? Inte bara mat?"

 

I skolan
Ambitiös och sliten. Social men osäker.

 

I ett förhållande
Den okänsliga typen som uppskattar när andra är romantiska tillbaks? Bra ekvation...

 

I matbutiken
"Ska jag köpa den här broccolin eller den här? Den här är billigare men den här är ekologisk men den här tredje är från Glommers" Slutar ofta med att handla är en heldagssyssla (känns det som)

 

På morgonen
Vill ha god tid för frukost och ser gärna Good mythical morning samtidigt.

 

På kvällen
Slöar på telefon tills klockan är för sent och tänker att imorgon ska jag göra något vettigt istället och lägga mig i tid.

 

På bussen
Filosoferar, gör texter i huvet och lyssnar musik. Love it <3

 

På jobbet
Börjar på något men aldrig slutför det.

 

Just nu
Rädd för att jag ska må dåligt igen nu när dagarna blir mörkare, och ju räddare jag blir ju dåligare mår jag. Men än så länge är hoppet högt om att jag kommer "klara mig". Ibland måste man bara acceptera att man får lata sig på hösten (eller närhelst) så jag försöker mysa så mycket jag kan. Tända mycket ljus, läsa och basta ofta. 


Att vara torr som fnöske.

 
Höstklimat+ansiktshud=fnöske. Så här kommer det lite tips för torrisar!
Jag har genom alla år kört Decleors ylang ylang night balm. Den är ordentligt fet men "ren"(man får inte finnar men man kan behöva dra av ansiktet när man vaknar) och luktar hur gott som helst. När helst jag var torr använde jag bara den som nattkräm en natt och vips så var huden återställd. 
 
Men nu fungerar den tyvärr inte längre för min hud, jag är fortsatt torr även om jag använder den en vecka (men kan ju vara ett tips för någon annan) så jag gick över till Alex elixir. Hur bra?! Fet utan att kännas fet som ylang ylangen gör på morgonen! Så min hud ba, jamen tack du och så har jag använt den något år.
 
Men jag är lite less den av ingen anledning och fick ett prov på Biotherms Blue therapy cream in oil (som förövrigt inte är blå?) och den fungerade också jättebra. Så den ska jag köpa när min Alex är slut. Så där har ni topp 3 bra moisture-boosts i höst att sootha ansiktet med. Happy kladdning!
 

Norr om botten.

 
Gatorna ser ut som vanliga gator men fasaderna har rosetter, fasetter och ögon. Vart jag än mig vänder så är husen kantade med sidenband och bjällror. Det är söt dimma i hissen och havet utanför huset är stilla, ibland, om dagen är vacker. Andra dagar blåser det in vindar som luktar insjö, tall och Uno. 
 
Jag känner många men ingen av dem känner mig. Det är underligt att genomsnittsåldern på dem jag vet är 60 år och de brukar köpa aftonbladet och två triss varje dag till sig och sin fru fast hon inte ens lever längre. Men han skrapar båda så det går ändå.
 
Och mitt hem är öppnare och vackrare än någonsin men också därför är slarvet så stort. Och jag vet inte hur man sätter på bastun så jag duschar en timme i sträck istället. Katten är mest på en stol och tittar i kors när hon vill ha ost när vi äter frukost och jag har en marmorbricka och den är tung som satan och på den finns en liten, vacker vas som är bräcklig och alltid tom.
 
Ingen finns men han är så stor. Jag sitter på hans mage när han spelar spel och får honom att fnissa som jag aldrig fått förr. Och det gör oss nervösa. För vi viskar nu i varandras öron och det är konstigt hur man kan vara så kär fast man varit med varandra så länge och varit så less på varandra så länge och färdats tillsammans 381,6 km i Sverige och längre ändå.
Och varje söndag går vi på visningar och drömmer om att somna i soffan i någon annans vardagsrum.
 
Stark är jag som oftast nu, och det är också väldigt annorlunda. När jag är svag så blir jag svag för jag tror att jag ska bli svag. Men oftast är jag stark. Jag tänder fula blockljus mot mörkret för att de ska brinna bort. Men än så länge klarar jag mig bra och jag inväntar den långa tröttheten. Förhoppningsvis väntar jag förgäves men mest undrar jag
om jag ska koka thé.
 

RSS 2.0