Molly - Älska dig själv

 
Den här amerikanskan gör också en sjuhelsikes översättning, asså rytmen! Jag vill också kunna teckna flytande.

The missing

 
Jag vill så gärna skriva, men sådant som sitter under huden på mig ikväll är sådant som förhoppningsvis spränger sig ut imorgon när mörkret fallit. Vi får väl se om det betecknas vackert.
Jag har som så mycket skriv uppdämt att det myllrar. Och det förlös av musik men på ett explosivt sätt. Ett ut och springa, skrika, träna sätt och det är inte riktigt kompatibelt med sitta och skriva svårt. Men jag är inte heller svår. Men det enda som håller ihop mig är min kropp. Annars skulle jag vara en härlig sörja av solsken och regn som rann ner på mattan. Så jag försöker portionera. Motionera. Mitt myller. Mitt bra men svårhanterliga myller. Jag är inte van att ha mess of goodness to deal with antar jag. Så.. Ja. Känns bra.

Mister Chase - Vad menar du?

 
Jag höll på skrämma slag på Johannes när jag en dag sa att jag var kär i nån annan. Men jag menade bara Justin Bieber. Och jag skäms! Och idag hittade jag en video med min favorit interpreter med den bästa Justin Bieber-låten. Så det är all good!

Septembers månadstecken

 
Jag tycker det är ganska drygt att lägga upp de här videosarna här på bloggen. Ni hittar ju till youtube-kanalen ändå. Men jag intalar mig att det ska få mig att skriva mer, för att "jag lix" är inne och publicerar videos. Aint goin to well.

Klockan 23 är dagen inte över.

 
Klockan är lite över elva på kvällen en onsdag och jag är ledig imorgon. Klockan 23 vill jag göra som mest, fara ut och springa, skriva en hel roman, lyfta vikter tills svetten syns på tröjan, bleka mitt hår, ha fab-iga ögonbryn, sola, dansa, fara.
Jag är visst kär i Justin Bieber och skrivandet brinner i fingrarna, surrar i pannloben, suckar mot bröstkorgen av tristress men jag låter det inte komma ut. Inte än.
Men ni ska veta att jag mår bra.
Jag mår så jävla bra. 

Augustis månadstecken

 
 
Oj, glömde lägga in den här här också.

RSS 2.0