Country-toad, take me home.

Helt sjukt vad ont i magen ångest jag har ibland, av ingen anledning som :P Kan man få ångest automatiskt bara för att levern har tagit lite stryk?

Ialafall så ska jag fara hem idag, såska packa ihop mina saker, duscha, käka och sedan gå till bussen. Har som sagt haft sjukt roligt och det känns lite sorgligt att fara hem. Alla är så familjära här :D

Frågan är bara vad man ska syssla med i bussen. 5 timmar utan dator. Pysslade med Jennys present hela vägen upp och jag hoppas vid gud att mitt telefonbatteri håller så jag iaf kan lyssna på musik på¨vägen ner.

IKEA, MAX och ångest

Har varit på IKEA med Jenny och Robin. Sovit en del och bakis"fikat" på max med J. Känns skönt att vi hann snacka av oss ett tag och inte bara dricka å ha kul.

Har haft lite småttångest idag, av ingen anledning. Längesedan man hade så stark ångest. Hade nästan glömt hur ont det gör. Känner en intryckt känsla men har ingen aning om vad som vill ut dock :P Har inte gjort något jag ångrar här utan det blev som bara en klump av en massa och nojjade om helt sjuka saker som ingen bryr sig om :P

Haha, har haft sjukt roligt i helgen och glad att jag stannade en dag extra.
Nu ska vi se film med resten av gänget så godnatt och sov gott. =)


Allt ni behöver veta

fortfarande full, fortfarande alive.

Ska gå på skattjakt efter alla mina saker nu som jag konstant tappar bort på fyllan.

längre stay och omtaggning

Har precis ätit tacos med Jenny. Idag har hon jag och Robin tittat på klungan :D På svtplay, sjukt kul, men sov mest. Är inte direkt tiptop, men med lite musik och öl så är man på G igen :D

Förresten så har jag ändrat planer, kommer inte hem imorgon utan att jag far hem på måndag blir så himla tajt med tid annars =)

Sluta i en dusch som vanligt^^

Godmorgon. Igår var jag full, är nog fortfarande lite påverkad, men vi hade kul :D
Lyssnade på musikerna som spelade på hotellet och sen festade vi. Åt glass och maränger och drack groggar.

Jenny la sig tidigt och jag bastade och somnade i duschen någongång med Oskar och Johannes. Sen sov jag hos Thomas för Tommie låg i min säng ^^ Som ni hör är det många människor att hålla koll på här :P

Ikväll blir det bootyshakenight och jag vet itne om jag hinner uppdatera något mer, annars får ni ha en superkväll, det ska jag!


kwelln igår, planer idag

Skrev ett långt inlägg nyss men datorn krascha typ.
Kvällen igår var trevlig, socialierade med alla här, försöker komma ihåg namnen.
Ska gå och möta Jenny på ksolan, de har redovisningsdag. Hon fyller förresten år idag. Väckte henne på sängen med en cupcake och cumpleaños feliz.
Min present till henne var en skokartong, fyllt emd vikta flygplan, och på dem hade jags krivit ner alla minnen vi har tillsammans. Bild senare och jag tänker inte vika ett plan till och har skrivkramp nå jäkulst.
Så nu ska jag ringa Jenny, irra runt i dimman och hitta till hennes skola, sen ska vi till Finland, coolt va? Att GÅ till Finland (det är så pass nära.) ALKO
Hejhopp.

HAPPIS!!

Så var man framme!
Det är kallt som fan och vi har nyss avnjutit en god middag bestående av makaroner, korv och rester. Studentlife ^^ Blir tacos imorn dock.

Vi har handlat och snott en kundvagn. SJälvklart ska vi gå tillbaka med den dock imorgon, när vi ska gå till Finland :D

Jennys present höll på döda mig på bussen, ni får veta sen.

Nu ska jag socialisera, tänkte bara säga läget :D

TIPTOP!

Mot SherwoodsSkogen!

Hejhejhallå :D
Förlåt att jag inte uppdaterade igår, men hade verkligen fullt upp med att packa, fixa Jennys present och planera. Jag är fortfarande inte klar sådärför blir det här ett kort inlägg.

Jag tänkte ta med mig datorn men inser nu att jag har för mkt packning :O Det här är som att åka utomlands. Iofs så är ju Finland utomlands ;)
Jag drar alltså till Haparanda nu för att spendera helgen där med min bästa vän Jenny. Det kommer bli SUPER!
Så uppdateringen kommer nog inte vara den bästa (kommer säkert låna Jennys dator för att småblogga) men ni får stå ut tills på söndag ;)

Ha det så bra, det ska jag :D


Varje resa börjar med ett enda steg




Jag skiter i hur ful jag är, jag har tagit det första steget!!


Doom of the tomatoes

Tänkte lägga mig tidigt igår men missade BigBrother så vakade till ett, såg klart det och fastnade vid datorn till 3. Jag har bäddat om, släckt i hela lägenheten och ska bara dra ner persienderna så jag inte vaknar klockan 7, drar lite i persienn-snöret och så hörs en liten duns och en halvliter jord rinner ut i sängen, över mina fötter.

Hade tydligen lyckats putta ner mina tomatplanter :O :( Så blev till att omplantera dem klockan halv 4 på natten.
Idag ser dom inte så krya ut :( De är egentligen för små för att vandra runt sådär.

Idag ska jag på stan, fixa lite ärenden och gå till arbetsförmedlingen, men först av allt, ska jag ringa ett samtal... Hemlis hemlis ;)


Lite om hur jag var,är


Ärenden på stan och ny favvoBnJ?

Förlåt för den dåliga uppdateringen.
Har varit på stan direkt från bussen och fick massor gjort! :D
[skitirriterad för att min dator inte vill känna igen min kamera så jag kan inte lägga in bilder utan måste gå via Mimmies dator, och eftersom hon inte kommer fören imorgon får vi snällt vänta]

Hade några roliga bilder på när jag tvättade mina jeans. Mimmies alla handfat är så små så tvättade dem i en Nalle-puh-korg. Sjukt vad mycket färg det lossar, byxorna borde vara vita vid det här laget.

Har pysslat med Js present och tittat på tv så nu sitter jag och äter ben n jerry glassen som vi fortfarande inte ärtit upp sen förra veckan :O

Sjukt god förresten! Chocolate macadamia, möjlig ny favorit :O


BussUppdatering om ett vackert morgon norrland



God morgon och välkommen till ännu en vacker morgon i Norrlands inland!
Temperaturen ligger på stadiga minus 25 grader och solen lyser. Ronja sitter i en buss påväg mot kuststaden Skellefteå och hon förundras över Mimmies bärbara bredband, så pratktiskt att man kan blogga på bussen också :O

Har nog en ganska bra idé om hur jag ska göra med Js födelsedagspresent, så blir en liten sväng på stan och sedan tillbaka till lägenheten för att planera.

Annars har jag inte så mycket mer att säga förutom att jag stannade uppe inatt för att se ännu ett Bigbrother avsnitt, och sedan visade det sig att det var en repris av det avsnitt jag såg klockan 10, haha fail. Hade kollat på cheaters i typ 2 timmar då. Helt sjukt vad dumma och elaka människor det finns här i världen.

Puss å kram, vi ses på stan




100 borsttag och Ann Westin

Har tittat på Forensic files på tv4fakta och kammat mitt hår i säkert en halvtimme.
Är det bra eller dåligt att kamma sitt hår? Vad nöter mest?

Jag tror att kamma det nöter mest, och jag kammar nästan aldrig mitt hår. Det tar nog stryk av blonderingarna iallafall :P

Väntar på att Big brother ska börja, vill se fortsättningen :D, annars är det Magnus Betnér klockan 22 på femman om någon vill se. Påtal om komiker, den här tjejen är sjukt bra, speciellt vid 4.40 xD ingen aning vad hon tänker när hon klär på sig dock..


Jag far med bussen imorgon klockan tidigt, så hinner nog inte uppdatera mer fören imorgon efter jag varit på stan [om jag inte gör ett mitt i natten inlägg inatt ;)]

Delayed travel

God eftermiddag, ursäkta blogguppehållet!
Var uppe sent inatt och Mimmie väckte mig klockan halv 11 och frågade om vi skulle ta bussen till badhuset innan jag skulle till ske.

Så har badat (med det menas det att jag och Mimmie har legat i en barnpool och värmt oss på varmvattenstrålen) bastat och solat. Börjar bli riktigt brun nu =D
Alltså har jag och Mimmie fått en massa vettigt sagt idag.



Sedan velade vi fram och tillbaka om jag skulle fara elelr inte, och om vi skulle ta lokalbussen vilket reulterade i att vi missade båda och fick ränna runt på stan innan nästa buss gick.

Alltså är jag kvar i Lappland en dag till. Blir skellefteå bussen imorgon klockan 9 istället.

Väldigt nöjd med blonderingen dessutom denna gång, ungefär såhär ljust är det
(har inte kammat eller torkat håret, eller care and repairat det varpå utseendet)



HAHA frågade vad uppskjutning hette på engelska var på pappa svarar: det heter SHUT-UP!

HAHA det roligaste collage jag någonsin gjort

Har nyss sett klart Big brother premiären med mamma och syster. Kommer bli beroende! :D Jag tycker inte om dokusåpor men bigbrother är verkligen något jag tycker är kul, skulle lugnt kunna vara med själv.

Annars så har jag spenderat ungefär 2 timmar på att göra det här fina kollaget i paint med vilken bikini jag ska köpa :D Måste ju ha en ny nu när jag far till Spanien, och de senaste två jag köpte på Åhléns har sämst kvalla!!
Den jag köpte förrförra sommaren tappade allt resår efter en sommar. Tyckte det var dåligt men köpte ändå en ny på åhléns året därpå. For utomlands och den hade tappat allt resår redan innan semestern var slut!
Och jag har vuxit upp med badkläder så jag vet hur man tar hand om dem.

Nej, aldrig mer badkläder från Åhléns!!
HM har fan bättre kvalité, så dessa är vad jag hittat på HM och från Ellos.

Inser ni hur mycket kärlek det är i det här collaget? Jag har aldrig skrattat så mycket iår ungefär när jag klippte in mig själv men tappade benen på surfinbrädan xD



Större bild om du klickar här
Jag är nästan mest inne på den randiga längst upp, eller någon av dessa fyra i nedre hörnet. Vad tycker ni?
hahahahah skrattar fortfarande.

Anorexia nervosa

Har nyss sett det här klippet. Det var bland det värsta jag någonsin sett. Om du är känslig för sånt här, bör du inte kolla klippet. Som minst vägde hon 14,3 kilo och i början av klippet vägde hon 17.

Vet inte vad jag ska säga riktigt.

Att sy, att leva

Hej. Har brottats med en symaskinf från 60-talet nu i ungefär 2 timmar. Helt jävla sanslöst att en symaskin inte kan till å funka när man ska sy på fritiden??! Mormor var nyss förbi och tack och lov tog hon alla jeansen jag skulle laga med sig. Trodde jag skulle slita sönder dom med tänderna, GAAH!
När man sydde på skolan gick det ju hur bra som helst även fast man hade sina breakdowns..

Hahah, snyggaste gången var när jag kopplade in allting och ändå ville den inte ens starta, jag blev skitförbannat, slet med mig hela maskinen och mina grejjer till ett annat eluttag (i tron om att det förra var avstängt),
kopplade åter in allting, och fick snedamp när det inte fungerade, slet ut kontaktetn och slängde med maskinen så det bara small om det när jag rusade vidare till andra delen av sysalen.
Min bästa vän då (aa, hon jag festade med förra helgen som är dryg mot mig) hade iaktagit mig under hela mitt utbrott när hon lite försiktigt log och påpekade "Har du testat trycka på PÅ-knappen?"
Vilket jag såklart inte hade.

Haha sikka dagar det var.

















Den här bilden är verkligen ren lycka. ♥





När jag var 16 år och flyttade till skellefteå, så påverkade det verkligen hela mitt liv.
Ska skriva något fint om det någon gång. Hur hemskt det var och om alla ljusa stunder.♥


husvagnSommarFestivaler

R om husvagn:
joho då, men jävlar så mysigt vaknar alltid först av alla, ligger å tittar på dom medans dom sover, tills man måste kissa och måste kliva över alla medans hela huset knakar.
man går ut och måste kissa utomhus, vilket är skitsvårt, och sen börjar man frysa åsså har man ingen bh på sig så det gör ont när tröjan tar i en, så man springer tillbaka, tappar en flipflop och springer barfota i diverse grus och barr.
Kommer in och leker mission impossible över alla igen för att åter krypa ner på sin plats, ihoptryckt mot väggen av någon annan, och ligga vaken från 7 till 10 när man försiktigt harklar sig varje gång någon rör på sig i hopp om att dom ska vakna till.
Tillslut har man fått upp någon och kan småviska tills resten vaknat. Man dricker yogurt direkt ur förpackningen och har förfest i underkläder för det är så varmt
sedan dricker man för söt cider, börjar svettas, men ändå drar på sig jeans för det kommer bli kallt på kvällen. drar iväg till någon konsert eller tillställning, pratar med människor och delar en öl.



Snart är vi där! ♥


Jag kommer att komma

Sådär ja. Har man ätit cheddarkyckling till middag, plågats i hårsmärtor och nu nyduschad och hoppas mitt hår kommer recovra sig.

Jag vill inte se lets dance. Eller melodifestivalen. eller något annat sådant där som går på tv ikväll.
 Vill sova men vara vaken, vara oskyldig och glad, känna små pustar på en naken arm och bara vara för att livet leker.
Bara för att jag kan göra vad jag vill, skrika vad jag vill, tycka vad jag vill.
Sova på en bänk, i någons soffa, i samma säng som min syster eller på min egen madrass.
 Vara bubblig och suddig hela helger i rad eller sitta på en busshållplats i en timme utan att jag ska åka någonstans. Lära känna nya människor eller återupptäcka gamla. 
Vara snygg, vara naken, vara ful men kul och dansa i ett släckt rum.
Jag kommer sova men vara vaken, kommer vara oskyldig och glad, kommer vara suddig och se saker, jag kommer.


Oj, det där sista kom helt spontant, och fick mig att tänka på den här som jag total lyssnat sönder snart.
Har ni inte hört den här låten än har ni missat något och den här låten kommer göra sommarkvällarna, vårnätterna, karamelltåget, tunna vantar, tunna jeans utan långkalsonger och vänner.
Ska spränga högtalare och trumhinnor med den här.


äckel och Tottes nya kroppsform

Så var man hemma igen. Fy fan vad skönt att sola ♥ fast  just nu känns det mindre skönt för jag duschade inte och måste därför vara äcklig tills mitt hår är torrt, för att vi ska slinga det och SEN duscha :P
(oroa dig inte mamma, ligger inte i sängen oduschad, sitter faktiskt)
Förresten så har husets katt blivit en tjockis :O Inte bra :(


Typ svårt att ta runt honom.

Ärenden, äppelpaj och datafotografering

Goood morgon! Iskall morgon men sol i lappland idag. Ska snart fara och göra en massa ärenden på stan samt sola, men först blir det äppelpaj!
Mormor och morfar är här för vi håller på att göra om köket. :)








Jaa, alla bilder är tagna med datorns cam så jag har sprungit runt med hela datorn och tagit kort, varpå mamma och Mimmie kom fram och undrade vad jag gjorde:



Pappa hann gömma sig däremot.

hemma i lappland

Jaha, då var man här igen. I ett rum man spenderat mer än 10 år i, i ett kallt och mörkt norrland.
Alltid när man kommer hem så är det alltid som att man inte ätit mat på flera år, man bara VRÄKER i sig. Resultatet är att jag mår riktigt illa just nu.

Resten av familjen ser på lets dance och jag känner mest för att fara på allstar, dansa stjärten av mig eller se film med något gäng. Just nu finns det ingen klubb, dansgolv, film eller gäng inom en radie på 15 mil ungefär så verkar bli en dryg kväll. Får väl fortsätta mitt vara-vaken-hela-natten-maraton och klå 6.00.

Imorgon ska jag väl få mer gjort. Ska på badhuset en sväng, och sola en stund (♥) och kanske simma? om jag vågar mig ner i bassängen. Vi får se hur det kommer gå. Uttråkade hälsningar från Norrland

Sunshine healing <3

Hej. Var uppe till 6 imorse och snackade med någon kille jag träffade i lördags.
Så vaknade inte förens nu och har ätit typ världshistoriens godaste pepparkakor! :O Jag som inte ens gillar pepparkakor. :D

Här är en video jag gjorde igår. Helt otroligt vad bra man mådde och allt som känns syns inte ens i närheten på videon. Här har vi verklig kärlek! ♥


Om du är intresserad, kolla Joe Purdy - I love the rain the most på spotify eller youtube beroende på vad du gillar bäst. En låt som ligger mig mycket varmt om hjärtat.

EttTvåTre..KATT!

HAHA men shit, gud vad rädd jag blev, kolla IN det här klippet!!

Ninja Cat brought to you by Funny Pictures

Zumba-FAIL

Kom nyss hem från zumba-passet och är GRYMT besviken :(
Verkade som tjejen som ledde hittade på eftersom, hoppade runt i otakt och bytte rörelser på mellantakter. Tyckte allt var dåligt komponerat och rörelserna var skumma men gjorde så bra man kunde och lite svettig blev man iallafall. Är dock inte sugen på att fara tillbaka nästa torsdag. 

Ska kanske testa passet som är på tisdag men då är det en fd bekant till mig som håller det
(Vars kommer alla mina ovänner ifrån nu helt plötsligt?) Så ser väl om jag går, kan ju inte va så lång sur att jag skiljs från zumba pga henne :P

Då vet ni det, min personliga mening är att zumba-passet på hälsostudion på torsdagar suger!
Har iofs bara gett det en chans men det är ju samma pass varje vecka, med samma låtar.
Tack och bock, duscha nu.

Gå en promenad med en stege

Har varit på banken, apoteket och systemet (utifall jag ska stanna i skeå i helgen, då blir det säkert fest) annars funderar jag på att fara till Lappland och inte göra någontin :P Lät ju inte heller så kul :P

Sedan gick jag till Ms lägenhet, myste med katten ♥ och hade tänkt ta cykeln hem, men vette fan vad som hänt med den för den var vind och krånglig så var tvungen att lämna den i hopp om att M kommer fixa den, så grabbade stegen och promenerade de 3 kilometerna i minus 20 med en fucking stege på axeln :P

PEPPA ZUMBA nu så ses vi sen =)

Persilja, smultron och happy things

Har planterat persiljan nu och upptäckte att t.o.m smultrunen börjat kika fram :D dom är ytterst små så de skulle inte ens gå att ta kort på dom. Hade nästan givit upp hoppen om smultronen, failade ju med dom förra året när jag testade.


 ska hämta lite saker jag glömt hos M, och får äntligen träffa lill-kisse! ♥
Annars idag ska jag på stan och kolla med banken en massa om försäkringar inför spanien. Har typ bestämt mig, även om jag drömde mindre trevliga drömmar om det inatt.
Och ikväll är det zumba =D
 Såhär ser jag ut idag även fast jag inte ser så pepp ut, längtar jag som faen!



Todays cyanide



Vem älskar inte lite gift och lycka? Har alltid haft ett litet speciellt förhållande till dessa sketcher och Azuzephre förståss. Ni kan få se en sån en annan dag. De ligger alltid lite nära hjärtat.


varning om man är lika känslig som min mamma





Livstips: Om du ever ska ta en piercing, gör det med kanyl och inte pistol.

 Gör man det med pistol skjuter pistolen av vävnader iställer för att bara åka förbi/genom. Av alla vänner jag har så har alla behövt ta om det när de tagit med pistol, och en kompis tog tom 3 gånger innan hon insåg.

Jag säger inte att jag är proffs på sånt här, men mitt navelhål är taget med kanyl.
 Velade i hundra år om jag skulle ta hål eller inte men när jag gick i 9an så blev det av tillslut.
Visserligen en sjuksköterska som gjorde det med trädgårdsverktyg och hon var mer nervös än jag, men det sitter kvar. Och nu har jag fåt mig den uppfattningen att även om jag skulle ta ut det, så har jag snyggare mage med ett tomt hål, än om det inte hade varit något där alls.
[Jag har förståss snygga bilder på hålet, men det kändes lite "porrigt"(?) att lägga upp en bild på sin mage.]

Handlar ju mycket om hur man sköter det också, men min uppfattning är att det lätt emigrerar (smycket stöts ut) om man tar med pistol.

Good morning, good news

Godermorgon :D
Har sovit relativt bra inatt och tänkte snart ta en promenad till ica och köpa frukt innan frukost..
Dessutom har jag en god nyhet, en äpplepäpple är påväg :D Jag som trodde att jag inte skulle få något äpple alls.

Dessutom har dessa bebisar ökat från 25 till 38 under natten (??)

Dessutom har jag fått en massa nya läsare, alltid kul att ni hittar hit :D Väldigt intresserad hur ni ens hittar mig. Någon som vill dela med sig ? Får faktiskt säga, för att vara så många är det ytterst få som kommenterar.^^

No worry about zombies and up all night

Gick och la mig för ungefär en och en halv timme sen men gav upp för en kvart sen. Tog en mugg coh lite cheerios, och ligger nu på golvet i badrummet för att inte väcka Mimmie^^ HAr ju som en thing för badrum också.. Ligger alltså här i PJs på en handduk och bloggar från duschen [avstängd]
Tänkta vad ska jag göra nu i min ensamhet och har städat hela badrummet och klurat på Jennys present =)



Kommit på att jag är lite för mycket ganska ofta och att jag saknar mini-kisse.
Får inte komma och gosa med henne när inte M är hemma, för det är en princip sak =(
Jag är ganska för, FÖR mycket nog. Har bara kört rolls till "I just had sex" och snackat om impregnerade vikta servettsvanar.

Förresten. Det här med zombie-attacker! varför oroa sig för dom när det redan finns en disease spreading. Jag är helt klart zumba-biten! *GAah, Ill eat your brain and dance upon your body*
Nej men seriöst, så jävla svårt att sluta. Hittade ju att det fanns här, å längtar som en TOK tills torsdag. Måste nog rent av köpa månadskort så man kan dansa två gånger i veckan, yii-haa.

Bebisarna har gått från 8 stycken till 15, till 25 idag :D
[nu gåre inte ladda upp någon bild längre så ni får se en imorgon]

Jag antar att jag inte sagt något vettigt alls, utan kanske bara ville komma fram till att jag är stolt över att vara vaken fortfarande, woohoo :D (Wow, klockan är 1.19, vilken prestation...)
Ska filosofera och sedan lägga mig igen, nattis!

Do u have that tingeling feelin?

Ska lyxmiddaga med Mimmie (Skagen/skaldjursröra på toast) MUMMA
Annars så har jag varit ganska awesome idag, men bara borstat tänderna två gånger hittills, ska göra det igen nu, och har skjorta på mig.

Det är en sådandär skrattdag idag, när man är ute och går så blir man så glad över sitt liv att man måste skratta högt, även fast kylan håller grepp om ens bröstkorg. ♥

Modepose



Ursäkta cam-kvallan men orkade inte fixa med kameran.

change everything or get stuck?

Idag är det deciding time!
Jag som var så säker på reseledar grejjen har örjat få kalla fötter. Jenny taggade upp mig lite till igår, så tror jag skas beställa idag.
Någon som har en åsikt? Should I change my life big time?
Flytta utomlands, bli fattig men se mig runt i världen?
Är det någon gång jag ska göra det så är det verkligen nu.^^

Sötaste krabaten i historien?

Skulle se film med Elin och Fredrik tillslut =) Men så tackade jag nej just innan jag for. Alla hjärtans dag i år är för mig, så tittade på film, bara jag och Toshi ♥ Blev Tangled, sjukt sukt bra faktiskt :D

Typ 9/10 solrosar (jag vet, solrosor, u gotta live a little) De vände intressant på vem som var god och ond och den var riktigt sevärd.
 Tror nästan jag måste byta bakgrundsbild från Tootless till Pascal, den trogna kameleonten som väcker "the handsome guy" genom att slicka han i örat hela tiden, ´stark kandidat till sötaste krabaten ´som medverkat i tecknade filmer ^^





dessutom har jag gjort några bra statusar på facebook idag ^^
Och Mimmies status får berätta vad vi annars gjort ikväll.




Alla hjärtans da

Det jobbiga med att va singel på alla hjärtans dag är att vad man än gör så tänker alla "Aaaw, stackars flicka/pojke, alldeles ensam på alla hjärtans dag"
Dra ihop ett gäng och se film känns depserat eller är det bara jag?

Håller på att tvätta, laga mat och städa samtidigt.
Odlas imorn istället tror jag. Och 8 bebisar har börjat titta fram i glasslådan :D
Det är tomaterna som växer som ogräs :)

Vulgärt, men skönt

Well it seems last night, you caught me spanking it
No use denying it, I was really cranking it
Dry your eyes, dont be so sad
But I wouldnt use those tissues theve already been had.

[...]

The look upon your face made by my swollen gland diminish
So I said "Can you close the door I really wanna finish".
Another 30 seconds and if all had gone to plan
Youd have seen your future grandchildren, dripping down my hand.

Har tillbringat morgonen med Mimmie och vi har sett klart stephen lynch, så jävla skön kille!
Håller på att tvätta och ska plantera och hinna med en sväng på stan, så see you later. Förresten det här är låten jag har på hjärnan:


Stephen Lynch och släktmiddag minus folk

Kom nyss hem från middag hos lill kusinen Ida :) Var kycklingburgare, riktigt gott med riktig mat, har annars bara knaprat två husmans utan smör.
Vi spelade spel och jag blev kär i Wiï's Dance-nånting. Ni vet man dansar som dom på bilden och samlar poäng. Som zumba typ :D Har förresten hittat zumba i skellefteå!! Vi ska dit och testa i veckan.

Nu ska jag och Mimmie äta ben n jerry glass (Choclate macadamia) och se Stephen Lynchs show i El rey om jag får bestämma :D





02.42 börjar Baby, som är en sjukt bra låt

SUPERkväll, natt, dag

Som sagt, så blev det fest igår. Ingen i vanliga gänget ville med så jag drog till Niklas tillsammans med några [fd bästa vännen tex] Vet inte riktigt varför vi är osams. Hon är iaf dryg mot mig jämt. Taggad som jag var hoppade man in i bilen dåra och hälsade glatt och fick tystnad till svar  och så var det resten av bilresan. Vad man än sa så var det som om man inte ens satt där så gav upp med att snacka med dom.


Ungefär 0,2 sekunder innan Mimmie i full fart kolliderar in i bilden. Jag vet, ser lite ut som en discoprostituerad på något sätt, utstyrlsen, men vafan :)


Som jag sa så vågade jag inte bara ha tröjjan utan hade ett spetslinne under.


Kom fram och socialierade litegrann, drog på Allstar och träffade en viss ung herre från mina forna dar som "ville prata" varpå jag totalägde honom, kändes så jädrans bra :D

Sen sket jag i allt och jag och Nicke dansade hela timmen vi var kvar där (vi kom dit en timme innan stängning) Hade sjukt kul.
For på Max och träffade på Sarah, ååh det var så trevligt att se henne igen :D
Sen for vi åter hem till Nicke och Jens för "efterfest". Vi var ju bara vi tre, Jens la sig så fort vi kom hem så jag och Nicke satt och kollade på Michael Jackson klipp tills jag somnade som en sten i soffan.

Vaknade klockan sju av lite sol och Nicke hade lämnat på banditrock unplugged med en massa sköna lugna låtar innan han somnat, fan vad mysigt det var :D
Låg där i morgonljuset i gårdagens kläder, håret som ett stålullskaos och lyssnade på akustiska versioner av superba låtar :D

Sen idag så har jag mest sovit. Tills Jens började kasta godis i huvet på mig ^^ Har mått ganska dåligt där ett tag kring 12
Har sett några Stephen Lynch avsnitt och tittat när Nicke spelat Magicka som förövrigt några bekanta till mig gjort, alldeles själv. Känns sjukt att det finns riktiga människor som lyckats programmera det där :D


Mina nya darlings

Hann ju inte blogga något mer igår :D Internet åkte på fest i Myckle och jag på anderstorp.

Resultatet av shoppingdagen var iallafall två tröjor och en apotekspåse med diverse.
Tröjjorna (eller topparna) var superfina så jag köpte två exakt likadana men i olika färger, vad tycks?



Var ju tvungen att köra modell-posen. Att se krokig ut och få nyckelbenen att stå ut ^^

Lite mer seriösa bilder


Kommer dock aldrig våga ha dom såhär snyggt. Man kan ju inte gå bland folk och visa magen, men på bloggen går det bra :)

Far på stan med Mimmie nu

See ya

Mr Fellow, bland det bästa som finns

Har nyss vaknat, (haha vafan, jag skrev "har nyss jobbat först xD) Har sovit min första natt på min madrass och gosat med Mr Fellow <--♥ Förövrigt världens skönaste och smartaste pryl.



Har drömt en massa fint och är verkligen glad över att vara singel. Jag ska ut i världen och ha kul och tillslut hitta någon som tycker om mig haha :D
Det är bara synd att det känns så kyligt mellan jag och M. :( Men som sagt, han verkar inte ett dugg brydd så han klarar sig nog, och hittills går det ganska bra för mig. Har ju gått igenom det här förut så att säga :P
 Jag (och mina fellow-diskuterare) håller med om att allt man bruka säga om karlar är sant,
 dont trust them, at all ;P
Nu blire lyxfrukost med syster, feeling good :D

nuvarande staying

Ursäkta den fortsatta dåliga uppdateringen under dagen, men nu har jag flyttat!
Alltså bor jag numera, på obestämd tid med min syster i en etta på 30 kvm på en madrass.


outta heerr

Ska bara baxa in Marilyn. Sen är det byebye, på riktigt den här gången. Aint she beautiful?
Ungefär till mina axlar stor :D
Sitter här i jacka och skor och funderar på hur jag ska få ut den där lådan som är 1,5 x 1 m stora kartognen som är supertung och supertrasig. Söt granne jag har som kom ut och frågade om jag ville ha hjälp^^,
Men styrde den på marken och fick just så pass in den i bilen, problemet blir att få ut den.

Ev bostad juue :D

Förresten igår! Efter vi hade sett båda senare twilight filmerna (sov dock genom halva sista) så satt vi och snackade vi tjejer. Om ALLT! Det var så himla skum pratstund. Vi gick från vem som kom först, hönan eller ägget till pedofileri, bestick och ALLT. Ända tills klockan 4 när jag och Gabba bestämde oss för att fara hem ^^
Men det jag skulle komma fram till, en stund avr vi inne på det här med att bo med någon när det plötsligt slog mig!
Gabba har bott hos Thomas i två månader, men inte sagt upp sin lägenhet än, en liten etta för under 2000:-, eftersom dom inte officiellt flyttat ihop än och hon behöver någonstans att ha sina grejjer.

Så jävla dumt att vi inte ens tänkt på det! Där har hon en etta hon måste betala hyra för när jag är bostadslös och behöver ett boende under några månader (innan spanien) GENIALSIKT :D Så båda ska fundera på det och jag var där igår, den är riktigt fin. Om man städar lite.. ;) Däremot är temperaturen alltid under 18 grader därinne, fel på pannan tydligen, men ändå? Jag kanske har en bostad :D

Nu ska jag sova, för jag har bara sovit 4 timmar inatt. Eller förresten, ska äta frukost, ge katten mat och vara vaken istället :D

Gabbo i somras
 

Twilight och jag [come on]

Förlåt för den låga uppdateringen igår, och guess what? Jag är fortfarande i lägenheten. Mimmie skulle inte ha internet fören ikväll och vad skulle jag då göra hela dagen? Dock kan jag inte va här hela dagen för någon vill att jag ska ha dragit innan 3. Skönt.

Nejmen igår så hade vi tjejkväll med Twilight, kladdkaka och popcorn :D Asså åååh, Twilight.. Jag är inte en sådan där twilight galning, men var det i somras när jag fastnade hårt i böckerna. Dock får jag inte läsa 4ans bok fören jag sett filmen, sen läsa boken, sen vänta på sista filmen, läsa sista boken.
Förresten, alla killar som; men näää, twilight är sämst. Har oftast aldrig sett dem. Dom är bara rädd för att dom ska tända på Taylor Lautner när han springer omkring naken i regnet^^
Vet bara en kille som verkligen sett filmerna, och han tyckte dom var bra. Han hade tom gett böckerna en chans. Hans kommentar:
"Den var bra, men det kändes lite creepy att det kändes som jag blev kär i Edward"
Hahahhaha, så jävla kung.

Även om man inte är twilight-fan så kan man dela uppp sig i team. Jag tror på att hela jorden går att dela upp i hund- och kattmänniskor. Söta eller snygga människor (man kan såklart va ful elelr vacker också men du är alltid lite mer söt, eller lite mer snygg) P
å samma sätt går jorden att dela upp i vampyrer VS varulvar. Jag själv är Team Jacob. Klart man väljer någon tanned, varm och supersnygg ung pojke (behöver jag nämna kroppen??) jämfört med en kall, glittrig, blek snubbe?
Fredrik kungjorde faktiskt något för oss som vi aldrig tänkt på. Att Edward antagligen har en glittrig snopp. Oooh its so sparkling! ^^ Det där har tydligen Fredrik tänkt på, så jag tror han är team Edward.




Nej men twilight, (ja jag vet att det här är så himla töntigt) Men jag känner igen mig  mycket. J
ag har varit Bella men skillnaden var att när Edward säger "I dont want you, leave me alone" Och kommer tillbaka å ba "I just said so to protect you" så litar Bella snabbt som ögat på honom igen. I mitt fall så ifrågasätte jag hans känslor. För om han ljög sådär, varför skulle han inte kunna ljuga om att han älskade mig? Hon förlåter honom direkt, lägger sig i sin famn. Hey biatch, han kanske lämnar dig igen? Lruing va?En tanke bara =P
Men ska jag va ärlig [vilket jag är riktigt bra på] så önskade jag att jag inte hade gått på det, att jag inte hade trott på Edward. OmOchOmIgen. frekkin emo

Två vändor, så är jag done

Två vändor, så är jag done. <-- länk

En seriestripp

Jag håller på att packa ihop mitt pick och pack och dra, kommer vara borta i slutet av kvällen.
Här är en serie som jag har spnderat en halvtimme på att rita.

Gårdagens sopor. Känns lite synd :s

En låda, fem påsar och en hink

Har fortfarande lite sådär ont i magen, det kommer och går. :(
Har packat saker i stort sett hela dagen.
Tyvärr får jag inte ta med mig den där orangea busingen dock :(
Ska jag va ärlig idag så har jag tappat hoppet helt. På män eller nått. För jag är absolut ingenting nu.
"I wish we never had met, get the fuck outta here.
Man tack och bock. Har nu suttit och ätit nintendo-godis, försökt lugna min mage med en kopp thé och sett ett monster. Eller flera, beroende på hur man ser på saken.

Mums

Lyx lunch

Movin

Att bo kvar här känns inte som något jag vill längre. Men M tog bilen imorse, så kan inte flytta fören ikväll isåfall. Känns trist. Kommer behöva bo hos min kära syster (vilket jag inte har något emot, men hennes soffa är bara 140 lång typ, dessutom har hon bara en etta utan internet)

Vilket i sin tur kommer resultera i att jag kommer behöva flytta tillbaka till Lappland :(

Vaknade med grymt ont i magen, antagligen pågrund av allt som händer. Drömde att jag fick jobb men kunde knappt gå för att jag hade så ont så jag fick sparken. Fick ett annat jobb men fick sparken där med för att jag inte kunde gå upprätt.

Jag är lite mer down idag, är vad jag var igår. M och jag har bråkat och jag tycker det är synd att jag är ingenting nu. Det är bara en massa lögner och löften men alltid samma när man kommer till kärnan. Så vi får se om jag får iväg mina grejjer idag, elelr om det blir senare.

Just nu slickar katten mig i huvet. Hon kanske tycker jag är smutsig. Fast jag duschade faktiskt igår. Kommer sakna den här lilla filuren :(


Varför jag har suttit på nålar hela dagen

och natten också för den delen.
Jag lyssnade på en låt mycket förra sommaren, som hette Lämna honom av Magnus Weideskog.
Här är lite av texten:

Du försöker hitta skäl att stanna kvar
Han var ju snäll ett tag, hans familj är underbar
Ni har lånat pengar och köpt en lägenhet
Han vet saker om dig som ingen annan vet
Ni har varit tsm I mer än 4 år
Ni har vuxit ihop och delar samma sår
Så du blundar och låtsas att du inte ser
Att alla brister som han har bara blir fler

Du ska veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar sig
Så lämna honom nu
Åh jag vet att det är svårt att vara själv
Men han ger dig ingenting du vill ha så lämna honom nu

Lyssnade som sagt mycket på den här låten i somras, när jag försökte komma över honom, men jag ville inte.
Våran relation har alltid varit lite dömd att misslyckas. Jag har nästan alltid känt så men aldrig fått veta varför. Jag har frågat men det har slätats över. Har fått veta nu att det är för att han inte är done med L. Precis som allt annat. Synd bara att han inte kunde berätta det för mig för 2 år sen.

Förresten! Något som är jävligt irriterande men som inte spelar någon roll att jag säger är att jag inte är svartsjuk. Jag är bitter, det erkänner jag 100%, men det blev jag ungefär 2009.
Men det är som att säga när man druckigt EN öl och någon säger att man är full, och man säger att man inte är det (vilket är helt sant) så är det ingen som tror på en. Samma som nu.

"Är du svartsjuk?" 
"Nej det är jag inte"
"Jaha..okej, jag tror dig*Hon är såå avis!!*
Men, om jag fick som jag ville skulle jag skriva ett långt mail till dig, om du vill lyssna, och om det finns en chans att du tror på mig.

Skitsamma, åter till låten. Har som sagt försökt "lyssna" på honom. Men igår, när fina-låtar-listan spelade runt runt och denna låt kom upp. Tänkte inte särskilt på det men så plötsligt slår denna sista mening igenom mitt pannben.

Men han ger dig ingenting du vill ha så lämna honom nu
 
Och med ens blev det kristallklart!
Jag är verkligen kär, det är jag verkligen, Marcus är en söt person men jag får inte ut något av vårat förhållande.
Jag är less på att ge och ge och ge och få axelryckningar tillbaka.
Jag är less på att visa dun och få en suck. Visa kol och få en ögonrullning.
Insåg alltså detta sent igår och har verkligen bestämt mig.
I am done, jag har gjort slut, var väl det jag ville komma fram till med detta massiva inlägg.

M håller med mig.
Så jag vet inte vad som händer just nu. Jag får bo här så länge jag vill, men, som jag hade bestämt innan är jag nog påväg härifrån. Helst fortfarande inom Skellefteå. Annars får jag lägga detta liv på is, IGEN. Och återgå till mitt liv på väntan. Men den här gången kommer jag inte vänta på att få komma tillbaka. Utan att få börja på nytt. Peace out, nu ska jag se How I meet your mother =D


När vi hämtade Nelson förra våren.


Spring love

Hej, kom nyss hem. Så gudförbannat härligt vårväder att jag tog mig en sväng till stan.
For på arbetsförmedlingen och dom var supertrevliga som vanligt =) Och Jenny ringde och vi snackade i typ 40 minuter om viktiga saker här i livet.
Sedan gick jag för att posta ett brev och köpte en klubba. Sedan gick jag hem. Genom solsken, takras, skön techno som man blir glad av i öronen, en klubba på tungan och frihet i näsan ♥



Dessutom var klubban sur och hade tuggummi kärna :D

Nu sitter katten i fönstrer för första gången och skriker på några skator ute i björken ^^

Odleri-odlera

Idag har jag planterat det som kanns :)
Äpplen, tomater och smultronen.


Tomat-fröna har jag tagit från en vanlig tomat. Torka fröna på lite hushållspapper och sen är det bara att sätta ner i jorden.
Tomatplanterna, som växer upp (and they will, väldigt lättodlade) blir mycket gröna och fina men luktar ganska starkt. Lite som brännässlor =)




Fast efter andra sorteringen (bytte papper för det var så mycket groms) så skulle jag lagt dom på en tallrik istället, fastnade en hel del papper på fröna^^

Äpplena har jag också tagit från en frukt.




Där kärnorna bodde


4 stycken fick jag fram.

Smultronen däremot har jag köpt som frön =)

Ninja tyckte såklart det var mycket intressant.


Hittade förresten alla delarna hos Mimmie igår, så nu är mitt växthus uppe :D

Längst upp står smultronen, som ska gro i mörker, varpå jag slagit in lådan i tidningspapper.
Gräslöken och persiljan, ska inte odlas fören om någon vecka =)


Patriks Brynja

Å jag som hade en massa superviktigt och superbra att skriva inatt, men så hade blogg.se lagt ner sidan för dom skulle fixa någonting. :(

Var iallafall vaken halva natten för att jag var så spänd på att det skulle bli morgon ^P Ni får se senare. Eller jag berättar senare.

Igår kvälls kom iallafall Patrik upp. Han hade med sig sin brynja som han håller på att göra helt själv från grund och botten! Han har köpt stål"tråd" snurrat det, klippt av dom så det blivit små ringar och sedan länkat ihop dom. Såhär långt har han kommit!:


Patrik tycker Marcus har stora muskler. Och M har grisnäsa.  Skämt åsida, är det konstigt att man blir kär i snubben med dom där ögonen? Patrik alltså ^^ Hahah. Observera att vi sysslade med att raka av Marcus håret igår. 
Behöver jag säga att Patrik är arbetslös?^^
Nej men grymt jobbat tycker jag iallafall, och den vägde multum!
 Ha på dig den där och du är beach klar 2011 på en dag.

The cat is amazing!

Märkte nyss att Ninja the cat också har gjort en egen playlist på min spotify (??!)
Fast hon har inte lagt dit några låtar än.




Och tydligen så har jag tappat bort en pinne till växthuset mitt. Så ska tillbaka till Mimmie innan jag har min internet-dejt med Anette.




Och M ligger och sover här på madrassen som Frida sov på i helgen.

Maraton koppen och fix

Har druckigt samma kopp thé hela dagen (druckigt, glömt bort den, kallnat, fyllt på mer, druckigt, glömt bort den, kallnat...)
Och lockat håret. Det höll sig i ungefär en timme, sedan var det rakt igen :/
Annars har jag fixat med arbetslöshets-papper, kollat jobb och skrivit hundra frågor till reseledarskolan :) Anette verkar riktigt på på att följa, så ska möta henne på en internet-dejt ikväll så vi kan prata om det :)

Random killar med talang

WOW, hittade det här klippet idag. Ge honom skivkontrakt och replacea!
 En random taxichafför i Brasilien med en speciell talang.



Förresten påtal om randompersoner med talang. Kolla den här hemlösa killen med värsta radiorösten!
 (Han har förresten, efter att han kom på youtube, fått jobb som nyhetsankare, god bless the tube!)

Jag hoppas dom aldrig får något..

Förresten kanske det här med toastolar sitter i kattens DNA

Fishing, but not getting any..

Ninja the cat!

Eftersom datorn jämt och ständigt blir överhettad i datarummet så har vi sänkt värmen vilket gör att det är ungefär 15 grader härinne just nu, eller kallare enligt min gissning.

Dessutom har katten mixtrat med min dator så jag knappt får fram saker nu för tiden eftersom jag är en av dom mest otekniska människorna från våran generation.

Katten Ninja


Katten Ninja tycker om att sitta på ens axel. När man är i köket skriker hon tills hon antingen fått mat eller fått komma upp på ens axel. Hon brukar sitta där medans jag diskar eller lagar mat och följer vad som händer med stor entusiasm.



Bland det roligaste katten Ninja vet är när det spolar i toaletten. Annars tycker hon om att sitta på handfatet och slåss med vatten eller se film på min laptop.. Hon sitter alltid längst fram, gärna tangentbordet och följer det som händer på skärmen med stor nyfikenhet. Hon tycker mest om skräckisar eller när hon får läsa min blogg först av alla. Hon tycker det är oerhört intressant att se textraderna växa fram.









Som alla katter hos en familj där någon har en kamera med makro så agerar Ninja fotomodell. Jag tror hon kan bli ganska bra på detta, men ingen slår huskatten Totte som bor i Lappland.








Men det kommer väl med tiden.. =)


Bland de senaste bus hon gjorde innefattar det kaktusar (oh yes, she learned) och det här. Eftersom skafferiet är ganska lågt så kutar hon ofta in i nedersta facket när dörren är öppen. I detta fack har vi inget förutom kattmaten.
"Låt inte katten va i skafferiet, hon kommer tugga sönder kattmatspåsen"
"tss, kommer hon ju inte, hon har ju alltid mat i skålen, och hon kommer aldrig igenom den där påsen"


Tji fick man..


Katten Ninja tycker mest om att sova under elementet i köket eller tätt intill elementet i badrummet. Annars ligger hon gärna i ens famn om natten eller mot ens ansikte så man får hår i näsan varje gång man andas.
Detta var hennes senaste sovplats och det resulterade i att jag inte är teknisk nog att få tillbaka alla inställningar som hon lyckades göra.


Lady in the water och blötkatt

Har sett film med gänget [igen] aa, vi gör inget annat :) Blev Lady in the water. Ganska bra film men de springer mest runt och dessutom är monstren i filmen gjorda av gräs? Annars är de creepy som fan.
Kul att Frida ingick ikväll också :)
har inte så mycket emr att säga men slänger in en bild på Ninja när hon var nyduschat, TÖTIS♥


kvälln igår, planerna för idag

Kvällen igår var trevlig. Förfest hos Fredrik och Elin. Sen for vi tjejer ut på Allstars där Frida köpte en megamilkshake, såg gaska awesome me tyvärr så hade jag inte kameran med mig. Träffade på Nicke en sväng och annars så socialiserade vi med några som Elin kände :)

Idag hade vi tänkt möta upp Gabba och Thomas i Piteå och fara och bada men det blev inget av eftersom alla ville sova imorse. Så nu ska vi städa det där jädrans datarummet. Slänga ut bokhyllor å grejjer.

PHSYKED

Har just..någonting. Jag vet inte vad jag ska kalla det. Blivit..Eller kommit på.
Iaf, och höll på bränna ner huset nyss när jag lekte excentrisk.
Så nu lyssnar jag på dom 10 låtar som har äran att vara starred på spotify och steka köttfärs till...Oss :P Föressten så anses det smaklöst att skriva om sina relationer på sin blogg. Men jmen, därför jag har min blogg :P
[...]
Nehe, M ringde nyss och sa att han redan ätit hos sina föräldrar, underligt :P
Så får väl göra mat till mig själv, så ses vi i dimman ikväll, för där kommer jag vara :D

Min orangea kärlek

När jag var och storshoppade alldeles själv (ajjemen, här har du en stolt tjej på 20 år som kan fylla en kundvagn men ändå ligga under 500spänn, haha) så hittade mina loveisar!

Jag har i princip bara använt en hårprodukt de senaste två åren (förutom wax och hårspray) och det är Sunsilks care and repair creme. Tyvärr så slutade dessa att säljas så när jag hittade några stycken understoppade i en korg en gång så köpta jag typ 6 flaskor för att hamstra.
 När dessa tog slut, och det inte gick att köpa fler dog mitt hår :(

Så när jag var och handlade nu tänkte jag, att jag måste köpa någon typ av kräm för annars kommer mitt hår att gå över till andra sidan. Hittade den där hot n straight och tänkte ja.. den får väl duga. Men vad ser jag inte på sunsilkhyllan??

HURRRA! Lite ny design som allas sunsilks produkter just nu, men samma produkt! Det hade inte alls utgått, så köpe mig två flaskor men måste nog tillbaka och hamstra, utifall de skulle bestämma sig för att sluta tillverka dem^^



Kan användas i torrt eller vått hår, tar bort all frizzighet och köstar dessutom bara 25 kronor på coop.
Tyvärr så tror jag inte det är värmeskyddande om man ska platta, men sååå skönt för håret annars!


Duschat en timme och har strumpbyxor

Hej. Har duschat i en timme ungefär och sedan blev jag så trött att jag gick och la mig. Sov i ungefär två timmar, mitt hår inbillade sig att det var lockigt

och jag hittade den här gamla godingen, den har räddat mig den senaste timmen :D (och kaka):



Och har på mig samma strumpbyxor som igår.


och min badolja är slut.

he bli jinge aow

Nej idag är ingen rolig dag.
Vaknade kring 7 för att följa med M och hans familj att lasta och bärga ved från skogen med skotern, riktigt kul tror jag, skulle få köra min pärla och göra något nyttigt, tjäna en slant på samma gång. Men så vaknade jag, klädde på mig, åt frukost och insåg att jag inte kommer kunna springa runt i skogen med hans familj och låtsas som att allt är bra.

Det blir värre, det började igår, men slutar idag.
Jag har bara förlorat, och förlorat något viktigt. Men jag visste att "det här" skulle hända eventually.
V är bara inte meant to be, kommer aldrig funka. Alla har vetat det, men jag har vägrat inse (vägrar på sätt och vis fortfarande) Det är bara så förbannat idiotiskt att jag skulle gå och bli kär, riktigt kär, den här gången. Av de 3 år jag känt Marcus, så var jag tvungen att falla nu, ungefär någon månad sen.


Jag trodde på det. Den här gången. Att allt skulle bli som på tv och i böcker. Så som vi sa, så som du säger.
Naiv. Idiotiskt hoppfull. Blåögd. Dum.

Det är bara "så svårt" även om jag inte skulle kalla det svårt, utan blåögt, dumt, naivt att man håller kvar. Jag visste att det inte skulle funka. Not meant to be. Har aldrig varit. Måste byta ögonfärg.
Fan jag som skulle kunna skriva så mycket vacker nu, men tyvärr så får ni bara babbel, inget värd sådant heller, utan bara sådant som får mig att ha ont i magen över att jag publicerar. Guess what? Youre gay.

"Ronja, den här låten är som du och Marcus"


One step forward and two steps back.

Stay tuned for more exciting cutting-material haha


Roliga reklamer om hur man ska leva

För en gångs skull så önskade jag att tiden gick fortare..
alla ska inte negga bara för att jag gör det, ha en trevlig dag and watch theese clips, dom e rolih

21.21

Gangster-ont. Mage hjärta hals.

The change of my life!!!

Jag har nog bestämt mig för att radikalt ändra mitt liv.
Och jag kommer att göra det om det blir som det blir.

Vill du följa med så kan du ju höra av dig, invetation for everyone.


Börja se efter 3.30(-4.40)

Hemsidan hittar du här och om man beställer innan 1 mars (vilket jag ska om det blir så) så får man 10 procent, vilket innebär att kursen kostar 23000 istället för 26000. Så change your life, det här är den största chans du kommer få just nu!

Reklamfilm lite snabbt om utbildningen.

Sammanfattning för intresserade

  • 26.000 (23.400) kronor så har du boende på 4stjärnigt hotell med fritt internet, air condition rubbet (man delar dubbelrum med en person)
  • halvpension (alltså frukost och middag, varje dag)
  • resa dit, resa hem, transer.
  • Jobbgaranti! Och jobbar du i mer än två säsonger får du tillbaka 10 000 av det du betalat för kursen.
  • Långa dagar från 8-20.00 typ, med en 2 timmars siesta.
  • Iår är utbildningen på Costa Brava, 8 mil från Barcelona i Spanien 

en torsdagkväll om ögonsyn

Hej, jag är den dummaste människan du någonsin stött på. Inte bara för att jag slfrig lär mig utav mina misstag, utan också för att jag alltid hoppas. Dum egenskap om jag får säga det själv. Dumdumdumdumdumdumdum och det tar aldrig slut.

Den här texten skrev jag någon gång vår/sommarn 2010, som handlar om samma saker, samma nit som jag gått på om och om och om igen, men ändå också om allt det där som jag trodde skulle finnas,
ville inte klippa bort det eftersom det är i princip hela texten. 

Alltså en text med 50 procent nutid och 50 procent vad man tror ska finnas kvar när man gör slut. (
vi har fortfarande bara paus)

Jag känner mig så dum. 
[...]
 Allt jag velat, jag känner mig så dum som gett dig saker.
 Jag skulle aldrig har hållt din hand när jag egentligen inte ville.
Jag skulle aldrig ha varit svag. Jag känner mig så dum.
 Att jag trodde vi skulle vara så tajta som vi sa.
Jag tittade in i dina bruna och trodde mina blå.



Alltid dessa blå som jag förlitar mig på alltså :P

The Cove

Inte ens nära att börja gråta. Det var en hemsk film och mycket intressant, men weeping-material skulle jag inte säga. Det sorgligaste scenen var just den som jag redan hade småsett så den var jag redan beredd på.

Missförstå mig inte, jag tyckte verkligen det avr hemskt och allting men inte sorgligt på det viset att jag skulle börja gråta.

Filmen handlar som sagt om delfinslaktningarna i Japan. Ungefär 23 000 sälar höll jag nästan på säga delfiner dödas mellan septemer och mars. Det mest fascinerande med filmen är att huvudpersonen är den forna delfintränaren "kom inte ihåg vad han hette". Han var med och fångade de 5 delfinerna som spelade "Flipper" och tränade även upp dem.



I 10 år försökte han få delfin-industrin att ta fart. När hans närmaste delfin som spelade Flipper tog "självmord" (delfiner har ingen instinkt att andas, utan det är en vilja, så hon ville helt enkelt inte, sa han) simmade in i hans armar, tittade på honom och sjönk till botten. Dagen efter blev han arresterad för att han försökte befria de andra delfinera på akvariumet.

I 10 år hade han försökt bygga upp imperiet, och har nu tillbringat 35 år med att försöka förgöra det.

Var en bra och lärorik film, ganska seg ett tag men jag fann det intressant. Det var itne så mycket "splatter" som jag trodde det skulle vara, utan mest argument till varför det är helt sjukt att dom ens gör det (tex att är massvis med kvicksilver i delfinkött. 0,4 är lägligt och delfinkött innehåller ungefär 2000) vilket. 7 av 10 guppyfiskar.

Kaka och delfinslakteri

Har just slängt ihop en..kaka? Kan man väl säga. Tänkte göra min favoritkaka sockerkaka med vaniljmjölksfyllning(!!) men vaniljsockret var slut, så blandade i lite kanel (kanelbullar är ju gott) och kakao (choklad+kvinnalikamedkärlek) så tror den kommer smaka skit.

Ska iaf äta den och THE CHALLENGE IS ON! Av en tillfällighet så laddade jag ner The cove igår. En dokumentärfilm om delfinslakterna i Japan. Och idag på vakna med the voice sa Josefin Craaford att
"om man inte gråter till första avsnittet av Sofies änglar, så är man känslokall, men gråter man inte till The cove ja då.."
Så ska se den nu. Tror den är ganska vidrig och så, men om jag kommer gråta? We'll see.
Såg en liten snutt igår, och den verkar riktigt hemsk :(
Kom förresten in på lite om delfinslakterna som sker på Färöarna(Danmark) varje år och det är ju så himla hemskt att att.. DANMARK?! Våra grannar!
Detta händer alltså varje år och hundratals delfiner/tumlare dör. Denna händelse ska tydligen representera att pojkarna i byn blir män.
Tänkte lägga in lite bilder, men om man är "rädd" för starka bilder.. Klicka inte här.
För att skriva under en namnlista. Jag vet, gör säkert ingen skillnad men kan ju inte skada heller, så klickar du här. Det är inget krångligt, utan bara ditt namn och vars du är ifrån.
Uppdate sen om hur det gick.

Det BÄSTA av det BÄSTA

Igår så gick jag och hämtade mitt paket som hade kommit :D
^^
Sen så testade jag en ny lays sort igår.
De som inte har smakat Lays, har verkligen, verkligen VERKLIGEN gått miste om någonting.
Det är det absolut bästa i hela världen!!
Som den chipsentusiasm jag är, så är jag väldigt besviken på OLW och Estrella nuförtiden. Det är bara var fjärde eller femte som verkligen smakar något, överhuvudtaget.
Men Lays, smakar verkligen tre gånger så mycket som vanliga chips VARJE gång. Deras cheese and onion är to die for på riktigt!!

Den här nya sorten avr ganska starka och jag tycker inte om varken stark mat eller nått så^^ Men efter ett tag kändes det fräscht med lite hetta. De smakade ungefär bacon och chili, men någon sorts pizza däremellan, ja :P
Dessutom hade Gabba köpt någon rolig importerad dricka som vanligt ^^ Idag; Sunkist fanta med passion typ.

I love the smell of napalm in the morning, drop it.

Eftersom min blogg är Ronja exclusive, och jag egentligen inte ska sprida runt det här (eftersom det inte är klart), så skriver jag det iaf, eftersom det är en stor del.
Och ni får ursäkta att det inte blir några mellanslag där jag gör dom, så allt ser så grötigt ut. Jag får det inte till att funka.:P

Igår ungefär klockan 0.44 bestämde jag och M att ta en paus.
Jag har inget emot L, och tycker att de ska fixa det, men dom ska träffas och då finns det "en risk" att M blir kär. Han älskar mig, men det finns en risk.
Och jag sa att OM det finns "en risk", så är nog inte alla känslor riktade på mig från första början, han nekade inte till påstående och tyckte att vi skulle ta en paus och det blev det.
Jag var inte ledsen. Bara över det faktum att jag aldrig kommer kunna mäta mig med henne, aldrig få samma gensvar som hon fick. Vilket jag förstår. Och känslor kan man inte styra över. Han är min, men hon var hans.
Jag var mest arg. Satt i soffan och skickade jag-har-just-tagit-en-paus-med-the-love-of-my-life-hittills-men-jag-är-mycket-okej-sms till J.
Satt vid datorn till klockan 2. Gick och la mig, stod inte ut, tog en filt och sov på golvet i badrummet. Det var där jag ville vara helt enkelt. Golvet i duschen är sacred.
Katten kom och tittade underligt på mig, och sov sedan i min famn hela natten. Ibland vaknade jag av att hon satt och tittade på mig med den där underliga blicken.
Vaknade klockan 5, och tänkte på skumma saker. Somnade om och låg där tills M kom och petade på mig när han skulle till jobbet.
Ja jag har tappat verklighetsuppfattningen lite. Vet inte riktigt vad som är för mycket att berätta.
Jag brukar inte ha problem med att berätta saker, därför folk brukar säga "Men ååh, fyy, så kan du inte säga, det där är privat"
Oj var det? Om jag vill berätta hur jag känner, så är det väl jag som avgör det. Eller funkar det inte så?
M och L får fixa det nu, för jag orkar inte vara med. Jag är så himla kär, för en gångs skull och det gör det svårt. Annars så känns det "bra" att jag varit med om det här förut och det känns bra att veta att jag ens KAN bli kär. Men det gjorde så gudförbannat ont rent fysiskt förra gången..
Och om vi ska gå samma väg igen, så bävar jag för hur ont det kommer göra på insidan den här gången.
Nu har jag sagt för mycket igen.
Men som sagt, det är bara paus.. Men man måste stålsätta sig. Jag funderar scenarion. Förbereda sig på det värsta, fundera på vad man vill ha ut av livet. Och jag vill lapa sol.

så det kan gå, innan klockan är två

3 februari
oj det blev en paus

Spread och lika som bär?

Filmkväll med tjejorna (Elin, Gabba och Mimmie :D)
Vi valde att se spread eller om den heter LA gigolo, och nej det är inte den där roliga med han schneider.
Det är en seriös film med Ashton Kutcher, som ligger med kvinnor för saker. Efter ett tag blir han kär i en tjej och det blir lite trubbel. Riktigt sevärd film, men känns som ett konstigt slut, men de hade nog itne kunnat lämna det mer "kristallklart". Typ 9/10 fyllda kondomer! Sevärd alltså :D
källa Här är när han var 16 år och modell.
Har förresten fått höra att jag är lik Donna i that 70s-show. Tycker ni det stämmer?
källa
Njaa, skulle väl inte säga det nu. Men förut var jag nog mer lik henne.

städning, BIG TIME

Paniken i kroppen(?) resulterade i städning
Före
Efter (texten ska förståss upp på väggen så småningom)


Före

Efter


Före

Efter [observera att jag t.o.m bytt lampa i hallen, på den första bilden var den trasig och det är bara dagsljus]


Detaljer



En fjäril som dog i somras i datafönstret, hittade den i en blomkruka :( Han får vila i min marmeladsburk nu.


En äkta ullpläd som jag själv gjort! Harreligen vilket arbete det där var. Vävde den i typ ett halvår, sen skickade vi in den så den ruggades av naturliga kardborrar (en växt).
Mina nintendogodisar kom tillslut! ^^
Ikväll blir det filmkväll med tjejerna :D

My heart stopped for a sec

Åh shit...!
Klickade på en länk, möttes av dom blåaste ögonen jag någonsin sett. Jag blev rädd, det var så nära, var inte beredd på att känna så. Det gick kårar över ryggen, impulser att stänga av men tittade istället igenom klippet som varade i ungefär 4 minuter och nu har jag en ond klump gjord av arbetslöshet, stelnat fett, salt, svett, smuts, finnar, siffror, hår, smutsiga dunfjädrar, blod, svarta saker och mask  i magen.
Hon var vacker ju.

Något du inte visste om mig :D

Visste ni att jag har gröna fingrar och älskar att plantera saker?

Det är sant. Har ett eget växthus av plast som jag fick av mina föräldrar någon gång när jag fyllde år.
När jag fyllde 18 fick jag ett pilträd av farmor och jag har alltid varit bra på att driva upp saker.
Min 18års-dag. Fick en vattenkanna, en locktång och ett par trosor också, till synes.^^
Det första jag planterade evah var en äppelkärna. För det första så säger dom att det är otroligt svårt att få upp någonting ur en kärna. För det andra så är det för kallt för äppelträd i Lappland. Men jag tänkte jag skulle testa.
Fick upp en planta, som jag, när den blivit tillräckligt stor, planterade ut. Var ganska inställd på att det skulle dö under vintern men icket då! Dock har min bäbis verkligen levnadsvilja, kan man väl kalla det!
  • Första vintern åt en hare upp honom :( Han blev till en liten stump. Men så på sommaren sköt det ut grenar från denna stump och vips så levde han livet igen :D
  • Andra vintern hade råttor som bott under snön tuggat bort all bark och grenar så åter var bara den där stumpen, torr och livlös kvar. Men sommaren efter så återhämtade den sig mirakulöst :D
  • Tredje vintern, och jag vet det låter skumt, men då hade vi en reninvasion i trädgården. Lapparna hade tappat bort sina renar eller drivit dom åt fel håll, för dom var iaf på våran gata. Säkert över 100 renar som tuggade i sig buskar och rabatter och förstörde gräsmattor. Gissa vilket träd som blev glupskt uppätet av en hungrig ren dessutom :( Tänkte nu kommer det säkerligen inte växa upp igen. Men som sagt, levnadvilja.
  • Fjärde året, jag vet det börjar bli tjatigt, men den här våren blev trädet sjukt. Fick en svampsjukdom från grannens häck. Små röda svampar växte upp på den och vi googlade och tydligen var det ytterst svårt att bli av med svampen. Jag visste att grannens häck haft det där i flera år. Men inte dock äpplis inte, utan plågade sig genom det där, och nu är han väl 7 år gammal och högre än en meter :D
Iår ska jag försöka odla en maka till äpplis, för utan ett fellow-tree kan det inte bli äppel-äpplen på trädet.
Detta är vad jag ska odla iår :D
Smultron (försökte förra året, NONE)
Paprika (oerhört enkelt)
Tomat (oerhört enkelt)
Persilja (Första gången jag tänkte odla kryddor :))
Gräslök (Kan va gott å ha)
Äpple (Som sagt :])

HIMYM-night!

Fredrik och Thomas frågade om vi ville komma och se film. De skulle se Hamilton så jag bangade, så M fick fara själv.
Jag däremot hade en legen..wait for it..dary kväll! [Aaa, gissa vad jag sett hela kvällen]
Mina favorit delar är när Barney gör "phonefive" och "hypotetically highfive".
Här följer ett klipp med Barneys bästa high-fives. De i början är ganska lame men sen kommer det igång :D

Snurrat på stan och haft en annan look idag

Sådär ja! Då har man varit på arbetsförmedlingen och lämnat papperna.
M avr hemma på lunch, gav mig ont i magen och sedan åkte jag med honom för att ta bilen som han hade tagit på morgonen. Körde till stan och tänkte parkera på storparkeringen, körde runt typ 4 varv för det inte fanns någon plats, åsså kör en gubbjävel ut mitt framför mig, han kollade inte ens!
Körde runt ett varv till coh hittade en tom plats, baxade in mig där, tajt och snett blev det, och när jag just krånglat mig ut ur bilen, så öppnar en man som kör förbi rutan och skriker:
"Har du sett skylten?!"
Vänder mig om, och det var tydligen en handikapp-parkering. Jag blev först arg för att han skrek på mig, men sedan glad för att han påmint mig, hade aldrig sett det annars.
Dock var jag så otrevlig och sur  de första 2 sekunderna att jag inte sa något tillbaka, utan satte mig i bilen på en gång.
Skulle sagt tack, han hade nog inte väntat sig det, för han trodde nog jag var en dryg tonåring som just fått körkort som tycker att jag har rätt att stå på handikapp.
Tur dom på AF var snäll, då vände dagen. Solen sken och jag for och storshoppade alldeles själv på coop. Har dessutom köpt såjord och frön :D

Den här videon spelade jag in, just innan jag for. Kör på en ny look idag. Vad tycker ni?

Taggförslag som youtube tyckte: laptops, kitten, healt diet. WHATTUP youtube?

change

Jag vågar inte gå in på skebo idag..

Eftersom det är så fint väder, och februari idag, så tänkte jag gå till coop, köpa frön och såjord (har ingen bil så får väl bära det på huvet som en afrikan) Montera upp mitt växthus i vardagsrummet och hoppas att jag inte får skäll.
Måste till arbetsfömedlingen också.

RSS 2.0