Inkräktaren

 
Den verkliga bilden av den försvunna sonen, Nicholas Barclay.
Såg en jättebra film i helgen som hette "The imposter".
Sann historia (även alla i filmen är de rätta personerna) om en familj vars ena son försvann. Tre år senare hittades han i Spanien, men kom inte ihåg något och såg helt annorlunda ut. Denna pojke var egentligen en vuxen man som varit föräldralös hela sitt liv och har tagit andras identiteter för att få kärlek. Trots att han inte ens har samma ögonfärg, tar familjen in honom i förhoppningen om att de ska vara deras försvunna son.
 
Superbra film som sagt och sedan dess har jag suttit namn för namn och kollat försvunna barn i USA. Det är så hemskt att så många barn försvunnit; när de sitter i bilen, leker på gården eller går till en granne. Mammor som lämnar sina spädbarn i sängen medans de går ner, sätter igång kaffet och när de kommer upp igen är barnet försvunnet.
 
missingkids hemsidan lägger dom också in bilder hur de borde se ut idag och det känns så sorgligt när man vet att många av de där barnen varit döda i 20 år men att det finns en familj någonstans som fortfarande tänker på dem ibland. Medans andra kanske fortfarande är i livet och inte ens vet att dom är "missing" utan har levt med sin mamma eller pappa hela sitt liv och vet att de egentligen är kidnappade. Av en okänd person eller av ena föräldern.
 
Otroligt intressant och hemskt förståss. Filmen hade dessutom en massa twister som skruvade till filmen ännu mer så man bara "men gud vad händer nu? Hur ska han klara det här?". Se den! 
9 av 10!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0