Flytta hemifrån? Don't do theese mistakes

Nu har ni som också börjat nya skolor, flyttat in i nya hem eller rent utav flyttat hemifrån för första gången, testat på hur det är att handla, städa, tvätta själv.
 
Pengar är något man inte har i överflöd som ung och student och när du handlar på affären så är ICAs egna alternativ helt okej. Men det är 3 saker man aldrig ska kompromissa om när det gäller mat och dyligt, även om de är kronan dyrare så är det värt!
 
Jag bjuder på dessa egenupptäckta tips och mina superba kunskaper i ms paint, enjoy!
 
 
Plats nummer 3: Mjölk
ALDRIG ALDRIG ALDRIG köpa klöver mjölk eller någon annan mjölk framför norrmejerier. Ja, just denna produkt smakar ingen skillnad men den extra kronan gör mycket för norrland. Antingen så dricker du norrmejerier eller så dricker du vatten! Så är det bara, punkt slut!
 
 
Plats nummer 2: Oboy
Om man behöver vara riktigt snål så köp en ICAs och en riktig oboy och blanda dem i en burk. För billigare alternativ än riktig oboy smakar... inte oboy. Snarare 4 matskedar socker och ingen choklad.
 
Plats nummer 1: Yes diskmedel
Att köpa en yes-flaska räcker på riktigt tre gånger mer än en skona eller något annat märke. Yes kommer alltid överglänsa alla andra, drygetsmässigt och fungerar-mässigt. Går dessutom att använda till att städa vad som helst. So just don't.. buy dåligt diskmedel. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0