Fråge-tecken???

Har vigt den här dagen till att klippa en ny teckenspråksvideo till er. Ämnet är frågetecken, såsom när hur var! Varsågoda!
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Fin blogg :)

2012-10-22 @ 19:58:43
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Meekatt

Åh, jag älskar dina videobloggar! Kollat inledningen på denna 4 gånger och skrattar så jag får kramp! Du är fantastisk!

Jag tecknar här bakom skärmen så jag blir alldeles förvirrad av mig själv. Har en brorsdotter som är två år gammal och svårt sjuk...och hörselnedsättning och mycket annat är en del av hennes problematik. Så vi ska börja lära oss att teckna för att kunna hjälpa henne göra sig förstådd. Så TACK för bra ord! <3

Kram!

2012-10-24 @ 23:46:38
URL: http://www.meekatt.com
Postat av: Stina

Insåg här om dagen att jag ville lära mig teckenspråk - arbetar inom vården så det är väldigt bra att kunna. Blev otroligt glad när jag hittade din blogg! Du är jätteduktig! Blir alltid lika glad när jag inser att jag faktiskt kan lära mig detta, även om det bara är litegrann =)

2012-11-20 @ 11:19:16
Postat av: Jennifer

Jag älskar dina teckenspråkvideos, mycket roligare än de andra man hittar på youtube, vilket gör att man lär sig snabbare och minns allt! Även "vanliga" videos där du pratar om något annat och tecknar samtidigt är till hjälp.

Jag kan inte teckenspråk ännu så jag vet inte exakt vilka ord det inte finns tecken för som man bokstaverar istället, så mina förslag kanske är jättedumma men jag vill efterfråga en video med veckodagar, månader och årstider om det finns tecken för dem.

Också beskrivande ord som typ bra, tråkigt, långsamt, snabbt, roligt, spännande, intressant och så vidare.

Kanske också en video med mat/dricka? Möbler? Djur? Platser - alltså typ hemma, bibliotek, hus, park, museum, affär osv.

Som sagt jag har ingen aning om vilka ord som det inte finns tecken för, men jag brainstormar bara.

Tack på förhand!

2013-03-11 @ 20:34:52
URL: http://jenniferusa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0