Tre topp-filmer

I helgen har vi haft film-marathon kan man säga. Dom tre huvudfilmerna var 127 hours, Alive och Diary of a vampire (En vampyrs bekännelse)

127 hours:

En nyare film som finns på hemmakvälls topplista fortfarande. Handlar om den sanna historien där en man, som är ute och bergsvandrar, fastnar med armen under en sten. Han försöker med allt men efter 127 timmar kommer han fram till det enda som kan ta honom därifrån.

Älskar sanna historier och filmen var riktigt bra. jag trodde det skulle vara fler typ återblickar av hans vanliga liv när han satt fast där men mest så handlar det verkligen om att han sitter fast. Men ändå är den bra! 8/10 påsar med urin.

Alive:

Också en sann historia om en flygplanskrasch som ägde rum -72. I planet befann sig ett rugbylag och iochmed kraschen blir de överlevande strandsatta i de frusna alperna. Hoppet lever kvar om att de ska bli räddade men efter en vecka får de höra på radion att de slutat leta. Då återstår bara ett sätt för att bli räddade, att hämta hjälp själva. Men bristande kläder och ingen proviant= ingen som helst styrka blir de tvugna att ta till mycket drastiska metoder! Sett den många gånger förr men den är riktigt bra! 9/10 mexicanare med hockeyfrilla!

En vampyrs bekännelse:

Superbra nu när man har twilight-abstinens, riktigt bra film för er andra också. Brad Pitt OCH Tom Cruise OCH Antonio Banderas OCH Kirsten Dunst är med, i samma film! Filmen handlar om en vampyr som berättar hela sin livshistoria, från det att han blev till, att leva med skuldkänslorna till varför han är just där han är idag. Riktigt bra denna också! 8/10 åderlåtna råttor.

Kommentarer
Postat av: Therese

Öj angående inlägget "No way in hell"... nu ger de en tjeja som e ute å cyklar! ;P

2011-09-12 @ 16:06:50
URL: http://tessepressexpress.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0